Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΛΙΑΤΣΩΦ;


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται στο www.opengov.gr το πολυνομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση -Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ».

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Βασικές ρυθμίσεις, στο πρώτο μέρος του νομοσχεδίου, αφορούν ζητήματα τοπικής ανάπτυξης, Αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης.
Από την εμπειρία που έχει αποκτηθεί κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του «Καλλικράτη» και με δεδομένη τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, επιδιώκεται η βελτίωση του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των δήμων, των περιφερειών, των νομικών τους προσώπων και των αποκεντρωμένων διοικήσεων και συγχρόνως λαμβάνεται μέριμνα για τη συγκράτηση των λειτουργικών δαπανών των ΟΤΑ.
Επίσης προβλέπεται η βελτίωση του οργανωτικού πλαισίου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Στο δεύτερο μέρος του νομοσχεδίου περιέχονται, κατά κύριο λόγο, ρυθμίσεις ενσωμάτωσης της Οδηγίας 2009/50/ΕΚ, σχετικές με τις προϋποθέσεις εισόδου και διαμονής πολιτών υψηλής ειδίκευσης από τρίτες χώρες με σκοπό την απασχόληση. Η ενσωμάτωση της Οδηγίας συνιστά άμεση υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε, καθώς έχει ήδη παρέλθει η προθεσμία για την ενσωμάτωση της στο εθνικό δίκαιο.
Η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαρτίου 2012, στις 19.00.

Τι σημαίνει αυτό για το Βελβεντό;
Τέλος η αυταπάτη για ανεξάρτητο Δήμο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ
Πως το Βελβεντό έγινε η Κούβα της Ελλάδας". Με αριστερό Πρόεδρο Τοπικού και παρακρατικούς της ΜΚΟ.


ΘΕΜΑ:
Προχωρά λοιπόν η διαδικασία διαμελισμού της Κοινωνίας του Βελβεντού, των πολιτών δηλαδή που δεν έχουν σχέση με την ΜΚΟ και τις εκεί δήθεν κοινωνίες! Είναι αλήθεια ότι ο Μάκης Μπελιασωφ με πρόφαση τις εκλογές έδωσε το "πράσινο φως" στους γραφειοκράτες των "σοσιαλιστικών" για να ανοίξουν τις πόρτες στους που θα οδηγήσουν τους Βελβεντινούς από την μπότα της "Σεκιουριτάτετης ΜΚΟ" στην αγκαλιά του σοσιαλισμού; Εδώ θα πρέπει να βάλουμε τον δάκτυλον επί τον τύπων των ύλων.

Είναι αλήθεια ότι οι Σαντινίστες Νεολαίοι έχασαν την επανάστασή τους γιατί έτσι συμφώνησαν στα πρώην γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά γραφεία της ΜΚΟ ο Μπελιατσωφ με τον Μανουήλ Στεργιέφσκι;

Είναι αλήθεια ότι η Κούβα της Ελλάδος το Βελβεντό θυσιάστηκε κι αυτό - στα χαρτιά προς τον παρόν - με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια του Κρατικού Ταμείου στο χωριό του πρώην αν-υπαρκτού σοσιαλισμού;

Στα Σέρβια ανοίγουν σαμπάνιες και ο Κωσταντοπουλεσκιν διαμαρτύρεται γιατί το Βελβεντό κυβερνάτε με μια ξεπερασμένη ιδεολογία του 19ου αιώνα και ζητάει να επιταχυνθούν τα βήματα για να κυβερνήσει η ιδεολογία του Μεσαίωνα. Ποιος μπορεί να δώσει με σιγουριά μια σωστή απάντηση;

Το 2010 υπήρξε μια χρονιά κατακλυσμιαίων κυριολεκτικά αλλαγών, που άλλαξε ριζικά τη μορφή της διοίκησης στην Ελλάδα. Ο μεταπολεμικός συσχετισμός δυνάμεων δεν υπάρχει πια. Το στρατόπεδο του "υπαρκτού σοσιαλισμού", με τη μορφή που το ξέραμε τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει πια. Στα Σέρβια, ο ιδεαλισμός πιστεύει ότι θριάμβευσε οριστικά. Το μίσος κυλάει άφθονο και μέσα στην ίδια τη κοινωνία του Βελβεντού, που παρουσιάζει πια εικόνα προχωρημένης αποσύνθεσης.

Κτηνώδη πογκρόμ βαρβάρων σε βάρος αθώων σαν εμφύλιος πόλεμος. Αποχαυνωμένα πλήθη φανατικών (γιατί άραγε) ρίχνονται στα σοκάκια να σκουπίσουν τα εύκολα ενώ με τα χιόνια ήταν εξαφανισμένοι! Παλλαϊκή αντιμνημονιακή συσπείρωση σε εθνικιστική βάση στις γειτονιές του Βελβεντού.
 Η καμπάνα χτυπάει πένθιμα για τη χώρα του Στεργιέφσκι για την ΝΕΑ δημόσια διαβούλευση  για το πολυνομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση -Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ».
Δηλαδή Καλλικράτης 2.

Και μέσα σ΄ αυτή την κατάσταση τι ρόλο παίζει ο Μάκης Μπελιασωφ; Γνησιότατο τέκνο της γραφειοκρατίας ο Μπελιασωφ προωθήθηκε στην κορυφή της ηγεσίας της ΜΚΟ δίνοντας την ευκαιρία να προσπαθήσει να βγάλει το Βελβεντό από την κρίση της. Η περεστρόικα που προώθησε βασιζόταν σε μια "λογική" κινητοποίηση της κοινωνίας, στα μέτρα που δεν θα απειλούνται τα συμφέροντα μας. Όμως η Περεστρόικα κατάφερε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, απελευθερώνοντας άγνωστες επαναστατικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε λήθαργο. Έτσι δημιουργήθηκε το ΟΛΑ.

Έχουμε λοιπόν τις κινητοποιήσεις του δόγματος «Μαζί τα φάγαμε», σε διαδηλώσεις και τις πικετοφορίες φανατισμένων στους δρόμους του Βελβεντού με συνθήματα "Βελβεντό Δυνατό Ανεξάντλητο". Η ηγεσία της Περεστρόικα των κινημάτων δίνει τη δική της μάχη ώστε η υπόθεση του φανατισμού να μείνει στα δικά της χέρια και να φύγει απ΄ τα χέρια της γραφειοκρατίας του Δημου. Ο Μανουήλ Στεργιέφσκι γνωρίζει πολύ καλά πως για να σώσει την κάστα που εκπροσωπεί δεν θα πρέπει ποτέ να έχει την αυταπάτη ότι η γραφειοκρατία μπορεί να μετεξελιχτεί κάποτε σε ιθύνουσα καπιταλιστική τάξη όπως ανοιχτά προπαγανδίζει ο σύμβουλός του, Τσιουκαρδανιν!

Η παλινόρθωση του Βελβεντού από υγιή και όχι αρρωστημένα μυαλά θα σημάνει αναγκαστικά και την εξαφάνισή τους μια που η αστική εξουσία δεν θα χρειαστεί ποτέ τα γραφειοκρατικά αντιπαραγωγικά και ελάχιστα όσο περνάει ο χρόνος δημοφιλή παράσιτα. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να γνωρίζει πως την ίδια ακριβώς στάση θα υιοθετήσουν (το κάνουν ήδη όσοι μπορούν) όλοι εκείνοι οι πολίτες, το προλεταριάτο του Βελβεντού, επιδιώκοντας να πάρουν στα δικά τους χέρια τις τύχες τους!

Γιατί φτάσαμε σ΄ αυτή την κατάσταση αναρωτιούνται αρκετοί σύντροφοι που έδωσαν το αίμα τους για το χωριό, μανάδες που ακόμα θρηνούν για τα παιδιά τους που έφυγαν για σπουδές και δεν ξαναγύρισαν πίσω, ενώ δεκάδες χείλη σιγοτραγουδούν ακόμα το: "επέσατε θύματα αδέλφια εσείς".

Όλα ξεκίνησαν απ΄ τη γραφειοκρατική αντεπανάσταση του 2010 που έστειλε στο απόσπασμα και στο Γκουλάγκ της κοινωνίας το σύνολο των συντρόφων της Βαίας Μαλούβινας, αποδεκάτισε τη γενιά αυτή της Οχτωβριανής Επανάστασης και έστειλε στο διάολο την πλειοψηφία των Βελβεντινών πολιτών. Αυτήν ακριβώς τη ματωβαμένη ρήξη με το παρελθόν, τολμούν μερικοί να αποκαλούν... "ομαλή μετεξέλιξη". Αυτόν τον πόλεμο τολμούν να αγνοούν για να σερβίρουν πιο εύκολα τη θεωρία του "νομοτελειακού περάσματος" από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη!

Με τον ίδιο ταχυδακτυλουργικό τρόπο, αποσιωπούν ότι η δημοκρατία τους δημιουργήθηκε πάνω στα πτώματα των αγωνιστών του παρελθόντος, οικοδομήθηκε (στις περίφημες Λαϊκές Συνελεύσεις) πάνω στη συντριβή τόσων αυθεντικών θεσμών! Εδώ δεν πρόκειται για γεγονότα. Αν αποδεικνύει κάτι η κατάρρευση των αγριανθρωπικών καθεστώτων του "ύστερου" σταλινισμού που κυριαρχούν στο Βελβεντό, αυτό δεν είναι τάχα η χρεοκοπία της επανάστασης, αλλά μάλλον η ιστορική καταδίκη του Βελβεντού. Με την ΜΚΟ περιορισμένη πια στον ρόλο του πτώματος σε πλήρη αποσύνθεση, η επανάσταση είναι πια όχι μόνον και πάλι δυνατή, αλλά και στην ημερήσια διάταξη!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Όμως, ήλθε πια η ώρα να το βροντοφωνάξουμε: έστω και με καθυστέρηση 2 ετών, δίκιο δεν είχαν ο Μπελιασωφ, ο Στεργιέφσκι και οι "ρεαλιστές" συνοδοιπόροι τους. Δίκιο είχε η Αριστερή Αντιπολίτευση του Τοπικού που δεν δίστασε να πληρώσει με το ολοκαύτωμα των μελών της, την πίστη τους στην αναπόφευκτη ιστορική δικαίωση των θέσεών της. Η μέχρι θανάτου μάχη τους, δεν ήταν μάχη οπισθοφυλακής. Η απαρασάλευτη επιμονή τους στον πιο ασυμφιλίωτο συμβιβασμό, δεν πήγαζε από κάποιο μαζοχισμό ή την "δίψα για την εξουσία". Και η εκδίκησή τους δεν εντοπίζεται τόσο στον ομαδικό χορό που στήνουν στις μέρες μας δεκάδες εκατομμύρια πολίτες όταν κατεδαφίζουν το σταλινικό τερατούργημα. Η ώρα της δικαίωσης σημαίνει όταν οι θέσεις αυτής της Αριστερής Αντιπολίτευσης επιστρέφουν στο προσκήνιο, μετουσιώνονται σε αιτήματα που συσπειρώνουν εξεγερμένες μάζες στο Φίγκα, στη Μπαράγκα στο Τσιαμπλάκ, στον Συνοικισμό και αλλού.

Κι ας μην ξεχνάμε: οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν θα χρειαστούν πια 60-70 χρόνια για να δικαιωθούν οι καταφρονεμένοι της γης και να ριχτούν στον Καιάδα της ιστορίας οι δήμιοι τους. Όλα δείχνουν ότι η ώρα της αλήθειας είναι προ των πυλών...

Ο Μάκης Μπελιασωφ, ο Μανουήλ Στεργιέφσκι και οι άλλοι θα χρειαστούν λοιπόν να επιστρατεύσουν όλες τις ικανότητές τους για να καταφέρουν να περάσουν μέσα από τις συμπληγάδες της αναδίπλωσης στο παρελθόν και της αυθεντικής προλεταριακής επανάστασης. Όμως, κάτι μας λέει πως είναι πια πολύ αργά για να τρέφει αυταπάτες. Η απειλή δεν ονομάζεται πια Σιωμόσωφ. Λέγεται... "όχλος" ή μάλλον ανεξάρτητο, αυτοοργανωμένο κίνημα αγανακτισμένων. Κι αυτό τα λέει ΟΛΑ!

Υ.Γ. Και εις τους αιώνας των αιώνων! Αμήν;

233 σχόλια:

 1. Σχόλιο από το ai-vres

  Aναλυτικά τα αποτελέσματα σε κάθε τοπικό διαμέρισμα(Ο πονηρος ο Κωνσταντόπουλος για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος έβαλε κάλπες παντού και τώρα άρχισε σιγά σιγά να τις μαζεύει)

  Σέρβια 666 (Ο δεσπότης μάλλον έβαλε το χέρι του για το νούμερο)
  Καστανιά 123
  Πλατανόρρευμα 45
  Πολύρραχο 17
  Κρανίδια 25
  Αυλές 33
  Γούλες 122 (Κυριάκο έκανες πάλι το θαύμα σου)
  Τριγωνικό 2500 (Δήμαρχε μάλλον υπερβάλεις)
  Μεταξά 11
  Νεράιδα 243 (Ηταν και εκδρομείς της Κυριακής βοήθησε και ο Ξενοφών)
  Ροδίτης 0
  Λεύκαρα -40 (Λόγω Αγάπιου τους πήραν και τα σώβρακα)
  Μεσιανή 2
  Βαθύλακκος 90
  Βελβεντός 0 (αυτοί ήταν στο βουνό για καθαριότητα με μαλακίες θα ασχολούνται)
  Παλαιγράτσανο 1234 (εδώ ψήφισαν και τα αρνιά λόγω διαμαρτυρίας που θα σφαγούν το πάσχα)
  Καταφύγι 1 (Ο φύλακας μόνο μιας και είναι ακόμη αποκλεισμένο)
  Λιβαδερό 2500 (Αυτοί το έδωσαν και κατάλαβε)
  Μικρόβαλτο 25
  Τρανόβαλτο 0 (Ακόμη κοιμούνται από το χτεσινό γλέντι)
  Ελάτη 589 (Ξέρουν αυτοί πάντα τι ψηφίζουν )
  Ιμερα 0 (Μάλλον ο Ανθιμος έβαλε το χέρι του εδώ)
  Λάβα 12.235 (Μπάκανε κάτι έκανες εδώ)

  Ολα πήγαν καλά για το Δήμο μας Μπράβο ΜΠΕΝΙ είσαι ο αρχηγός μας με διαφορά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. OΛΑ,πες μας και για τον Τσιουκάνωφ και τον Τσίμωφ Μαρμάρωφ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΑ ι μας κανεις γρηγορα τα υπογλωσιa............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eksairetiko pragmati to arthro me poli dynatoys sysxetismous, empneysmenous paralilismous kai tromeri realistiki apodosi ton pragmaton. Xairomai pou yparxei akomi ayto to blog afou edose tin eykairia se pollous na ekfrastoun mias kai faidroi tis mko den epitrepoun tin eleytheri ekfrasi akoma akoma kai tin diakinisi ton apopseon. Dynata mprosta kai stis epikeimenes vouleytikes na psifisoume. Na min kanoume to xatiri tous.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. φίλε αναρτητή του άρθρου
  δεν μπορεί, κάτι σοβαρό και άσχημο θα σου έκανε ο Μπελιάς (για το Στεργίου έτσι κι αλλιώς γράφονται τα μύρια όσα)για να βγάζεις τόση χολή. Εντάξει και οι δυο έχουν ακούσει τόσα, μα τόσα, που ένα προσβλητικό κείμενο παραπάνω, ένα λιγότερο, δεν πιστεύω να τους πτοήσει.
  Μπήκα όμως για να γράψω άλλο σχόλιο και όχι ν΄αναφερθώ στο Μπελιά και στον Στεργίου, απλά η ανάγνωση του άρθρου μου δημιούργησε αυτή την αίσθηση.
  Την Παρασκευή το Μετόχι ήταν κατάμεστο από κόσμο. Πως γίνεται αλήθεια, εδώ μέσα να διαπερνάται η αντίληψη ότι η κοινωνία είναι απέναντί τους και στο Μετόχι να βρίσκονται στη συνέλευση της Μ.Κ.Ο. (και όχι σε Λαϊκή Συνέλευση, που θα δικαιολογούνταν πιστεύω τέτοια συμμετοχή) περισσότεροι από 500 ενήλικες Βελβεντινοί; Και μάλιστα βράδυ στις 9.00, σ΄απόσταση δυο χιλιόμετρα από το κέντρο του Βελβεντού, ημέρα Παρασκευή (Χαιρονύμφια) και με τους αγρότες ψόφιους στην κούραση από τα κλαδέματα;
  Και κει ακούστηκαν απόψεις πολλές και μάλιστα με εντελώς διαφορετικούς προβληματισμούς. Και ο Μπελιάς μάλλον σε εντελώς διαφορετικό πνεύμα σε σχέση με τους υπόλοιπους ομιλητές μίλησε. Απ΄όσα τουλάχιστον κατάλαβα, με τον τρόπο που τα είπε. Αλλά εκεί είναι και η ουσία του πράγματος. Να αταλλάσονται απόψεις και μάλιστα διαφορετικές μεταξύ τους.

  Και χθές - στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Δασοπονίας - πολλοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μ.Κ.Ο. Και καλά έκαναν. Όπως πολύ καλά έκαναν, πάλι μέλη της Μ.Κ.Ο. και νομίζω και κυνηγοί, που το Σάββατο το πρωί πήγαν και καθάρισαν τις πέτρες από το Σκεπασμένο, στο σημείο των κατολισθήσεων. Και ευτυχώς, γιατί την Κυριακή ήλθαν καναδυό λεωφορεία επισκέπτες στο Βελβεντό.
  Και, αν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση, προς τη Μ.Κ.Ο. Σ΄ένα πράγμα τουλάχιστον συμφωνώ μ΄αυτά που είπε ο Μπελιάς στη Συνέλευση της Μ.Κ.Ο. Ότι δηλαδή από δω και στο εξής θα πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες για να διορθώνει πράγματα και υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους οικισμούς μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ. Στεργιέφσκι

   το άρθρο δεν νομίζω να προσβάλει τον Μάκη Μπελιάσωφ, ίσα ίσα θέτει προβληματισμούς. Εαν η αντίληψή σας είναι αυτή πρέπει να ενημερωθεί η κοινωνία για την ισχύουσα κατάσταση με τον Καλλικράτη 2, την οποία δυστυχώς δεν την κάνετε. Ο φανατισμός για εσωτερική κατανάλωση και συσπείρωση κόσμου εντός του οικισμού, κακό κάνει παρα καλό. όπως και κακό κάνει τα αυτονόητα για τον εθελοντισμό να γίνονται προπαγανδιστικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη κανενός, είτε συμφωνούν είτε οχι μαζί σας. Δυστυχώς για εσάς σας έχουν πάρει χαμπάρι και αυτό το ξέρετε πολύ καλά....

   προς γνώσιν και συμμόρφωση!

   Διαγραφή
  2. αριστερος με δεξια τσεπη19 Μαρτίου 2012 - 5:53 π.μ.

   Επιτέλους μια αλήθεια... 500 οι ενήλικες, μόνιμοι θαμώνες των γενικών συνελεύσεων της ΜΚΟ.

   Ας τους αναλύσουμε (αν επιθυμείς και ονομαστικά, θα με επιβεβαιώσεις αρχύτερα) να δούμε ποιοι είναι:

   Α) διατελέσαντες δήμαρχοι, πρόεδροι δ/σ, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και μελλοντικοί ναι υπάρχουν και οι φερέλπιδες τέτοιοι που ονειρεύονται μάσα..., τους εχεις υπολογίσει πόσοι είναι; πάρε χαρτι και γράφε ονόματα, συνολο; 50 ατομα επι 4 ατομα μέσο ορο ο καθένας τους σύνολο 200 ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

   Β) πάμε στους πρώην και σε οσους τους υποσχέθηκαν δουλειά, εργαζόμενους με σύμβαση υπαλλήλους 25 ατομα επι 4 ατομα μέσο ορο ο καθένας τους συνολο 100 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

   γ) ας υπολογίσουμε και τους διαπλεκόμενους προμηθευτές και ψευτοεργολάβους αλλους 25 ανθρώπους με ενα μεσο ορο επι 4 ατομα να και οι αλλοι 100 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

   προσθεσε εδω και 20 ΕΝΗΛΙΚΕΣ νεολαίους, πορωμένους και δικαιολογημένους κατ' εμέ

   ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 420 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

   οι υπόλοιποι 50-80 ερχονται για να εξασφαλίσουν το γέλιο τους εως την επόμενη γενική συνέλευση (τρομάρα σας) αφου το μόνο που τους κοστίζει είναι 1ευρώ η κάθε παράσταση του θεάτρου του παραλόγου, ενω το γέλιο που εισπράτουν είναι αφθονο, μου το εκμυστηρεύτηκε ατομο 65 ετων, και εσκασα στα γέλια, κρατάει και σημειώσεις λέει.....

   Διαγραφή
 6. Εσυ φιλε 11:28 πρεπει να εισαι εκτος πραγματικοτητας.
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι αυτοι ειναι η πλειοψηφια στο χωριο?
  ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι απο ολη την ιστορια το ΒΕΛΒΕΝΤΟ βγηκε κερδισμενο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καλά ρε παιδιά πιστεύετε ότι ο Μπελιάς ασχολείται με τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ; Και μεθοδεύει καταστάσεις για να έχει το Βελβεντό, στον αγώνα για την αυτοδιοικητική αναξαρτησία του, τη συμπαράστασή τους; Για ενημερώστε μας σχετικά για τις κινήσεις του, που αφήνετε να εννοηθεί στο άρθρο ότι τις γνωρίζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 12.55.
  δεν το πιστεύω απλά. Είναι και μάλιστα συντριπτική πλειοψηφία. Αν δεν ήταν, θα υπήρξε όλο αυτό το διάστημα κίνηση από τους διαφωνούντες μ΄αυτούς (και οι οποίοι κατ΄εσένα είναι πλειοψηφία)
  Και ναί, αν ο Δήμος ξανασυσταθεί, το Βελβεντό θα βγεί κερδισμένο. Και τα τωρινά προβλήματα, έστω των δυο - τριών χρόνων χωρίς εκπροσώπηση, θα φαντάζουν επουσιώδη μπροστά στα μελλοντικά αποτελέσματα εξ αυτού. Εκτός και αν πιστεύεις ότι το Βελβεντό και οι οικισμοί του πρώην Δήμου, θα πάνε καλύτερα με την ενσωμάτωσή τους στον Καλλικρατικό Δήμο Σερβίων - Βελβεντού, απ΄ότι αν ήταν ανεξάρητος Δήμος. Τότε αλλάζει το πράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. απ΄τα καλύτερα αυτό το "γνησιότατο τέκνο της γραφειοκρατίας ο Μπελιάσωφ". Ποιές ώρες όμως; Δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτές που βρίσκεται πάνω στο τρακτέρ ή στο φορτηγό του, δουλεύοντας στα χωράφια του. Για τις άλλες στη δουλειά του, ε κάτι περισσότερο θα ξέρεις αρθρογράφε. Φαίνεται εξ άλλου, μέσα από το κείμενο, η ....στενή σας σχέση.
  Α να μη ξεχάσω να σχολιάσω, επαινώντας τον Δήμαρχο...Κλητήρα για τα άμεσα αντανακλαστικά του, χάρις στα οποία κατακεραύνωσε τον σχολιαστή που έγραψε για τον πατέρα του Στεργίου και το Μίκη.
  Νομίζω παιδιά ότι πάμε καλά. Πολύ καλά. Τους έχουμε βάλει στη θέση τους και τον Στεργίου και τον Μπελιά και τη Βάγια και τ΄άλλα παιδιά. Και έτσι ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας τάσσονται απέναντί τους, με τα ακλόνητα επιχειρήματά μας. Μας λείπει όμως μια συγκέντρωση - κάτι σαν τις συνελεύσεις της; Μ.Κ.Ο. για να τρομάξουν οι αθεόφοβοι τεμπέληδες καταστροφείς του Βελβεντού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. o.k. Νίκο, τόπιασα το υπονοούμενο.
  Να εύχεσαι όμως ν΄αργήσει εκείνο το Σαββάτο που θα σε περιλάβω στην πλατεία, παρουσία φίλων και συγγενών και θα σε κάνω ρεζίλι των σκυλιών, της ράτσας σου δηλαδή. Και συγνώμη από τα καλά ζωάκια που τα προσομοιάζω με σένα.
  ο....γνωστός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Με ψευτο-ανάρτηση ο ΟΛΑ καταφέρνει να σας παρασέρνει και να κάνει ΧΑ-ΧΑ μαζί σας και εσείς ως αιγοπρόβατα να τον ακολουθείτε. Ο ΟΛΑ νομίζει οτι είναι ηρωας και ευεργέτης για την πόλη.
  Το μόνο που κατάφερε ηταν να φέρει την διχόνοια και τον μαρασμό στην πόλη.Δημιουργησε χάσμα στην κοινωνία μας και οι μέν κατακρίνουν τους δέ.
  Πρέπει να απαμακρυνθείτε ολοι απο αυτόν και να ξανάρθει η εθνική συμφιλίωση στην κοινωνία της πόλης μας.
  Μακριά απο τα παραμύθια του ΟΛΑ πολίτες, που εστω και αργά, απομακρυνθείτε απο τον διάβολο και ελάτε στην οδό της αρετής, που μόνο η ΜΚΟ σας διασφαλίζει.
  Οσο παραμένετε κοντά στον ΟΛΑ πολίτες, τόσο γρήγορα ερχετε η φθορά σας και η ταπείνωση σας.
  Μακριά απο τον διάβολο, που μόνο δεινά και κακουχίες προκαλεί στην κοινωνία του Βελβεντού.
  Μην πιστεύετε τα παραμύθια του ΟΛΑ.
  Ολοι κατάλαβαν οτι είναι...Διάβολος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. επαναλήψεις απο τον ίδιο ενοχλημενο γνωστό άγνωστο. πρέπει να υποφερεις με το ΟΛα
   περαστικα


   ο 666

   Διαγραφή
 12. Αφου σε πειραζει Μανο τοσο πολυ μην τον διαβαζεις τον ΟΛΑ ασε μην παθεις και τιποτε εχεις δεν εχεις τρεμεις μην τυχον και σου ξεφειγει και δεν απανησεις...........και σου ξεφυγει και κανενα μπε και παει σε αλλο κοπαδι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 2.36Α.Μ. της 19ης Μαρτίου
  "στα αυτονόητα για τον εθελοντισμό" εσύ πάλι απών έ; όπως πάντα απών από τα δρώμενα στο Βελβεντό, τώρα και στο παρελθόν! Γι΄ αυτά άλλοι είναι τα κορόιδα. Εσύ "υποχρεούσαι, από θέση αρχής" να κρίνεις τους συμμετέχοντες (με τον όποιο τρόπο συμμετέχουν και όπως και αν το προβάλουν).

  "αριστερέ μα δεξιά τσέπη"
  στα 4 άτομα, ανά συμμετέχοντα στη συνέλευση των 500 της Μ.Κ.Ο. συμπεριλαμβάνεις γυναίκα, παπούδες και παιδιά;
  Μήπως έτσι κατά μέσο όρο βγαίνουν 5; Και για τους πολύτεκνους 6;
  Μα έτσι μπερδεύτηκαν αυτοί που γράψαν για 500 άτομα συμμετοχή στη συνέλευση. Τα νούμερα βγάζουν περισσότερους. Τί στο διάολο, "κλέβονται" μεταξύ τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο κάθε ενας απο τις παραπάνω (τρεις) κατηγορίες, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ "υποχρεώνει" αλλους τρείς ΕΝΗΛΙΚΕΣ (σύζυγος, φίλικο ή συγγενικό ζευγάρι κλπ) να παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις διατήρησης φρονίματος των μελών της μκο...

   πες μου ποιος είσαι να σου αποδείξω ποιους υποχρέωσες να ερχονται στις εκδηλώσεις κατα καιρούς...

   κοντολογις, χωρις προσωπικό ή οικογενειακό συμφέρον ΕΝΗΛΙΚΕΣ, κατα καιρούς εχουν "υποχρεωθεί" να παρευρεθούν αρκετοί, οι οποίοι και γελούν με τα χάλια σας πίσω απο τις πλάτες σας...

   δικαίωμά σας να το οργανώνετε οπως νομίζετε καλύτερα..
   μονο που κάνετε μεγάλη ζημιά στο χωριό, δεν είστε η πλειοψηφία κι αν τολμάτε καντε δημοψήφισμα.

   ο τρόπος που επιλέξατε να "αγωνιστείτε" είναι ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ... αυτό πιστεύει το 80% του κόσμου ΣΗΜΕΡΑ.

   μπερδεύετε τον κόσμο με το 80%, ισως και περισσότερο, που ΘΑ ηθελε ανεξάρτητο δήμο.

   Διαγραφή
 14. Μα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για το αν θα έπρεπε να συμμετάσχουμε στις ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πέρυσι το καλοκαίρι. Και συμμετείχαν 2.500 περίπου ενήλικες δημότες. Και με ποσοστό περίπου 96% αποφασίστηκε η μη συμμετοχή. Τι περισσότερο ή τί λιγότερο κάνει η Μ.Κ.Ο. και η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από το να βαδίζει με βάση εκείνη την απόφαση των δημοτών;
  Εσύ, αλήθεια, ήσουν μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στο Δημοψήφισμα; Αν ναι, και ήσουν με την πλειοψηφία, τότε γιατί θέτεις αυτά τα ζητήματα; Αν ήσουν στους μειοψηφούντες, γιατί δεν σέβεσαι τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας;
  Αν δεν συμμετείχες στο Δημοψήφισμα, πως άφησες άλλους να αποφασίσουν για σένα και τώρα - εκ των υστέρων - γράφεις αυτά που γράφεις;

  Και πότε θα αντιληφθείτε, ορισμένοι ελάχιστοι, ότι εκείνη η απόφαση των πολιτών σηματοδότησε την πορεία από τότε μέχρι και σήμερα και ότι η Μ.Κ.Ο. και η Συντονιστική, ενεργούν με βάση αυτό; Και γιατί συνεχώς το κατακρίνετε αυτό; Αν πιστεύετε ότι ήταν στρατηγικό λάθος εκείνη η απόφαση βγες τε και πείστε γι΄αυτό τους δημότες και δείξτε άλλο δρόμο. Αν όμως πιστεύετε ότι για το Βελβεντό θα είναι καλύτερα στο μέλλον η ξαναδημιουργία του Δήμου, τότε συνταχθείτε μ΄αυτούς που αγωνίζονται γι΄αυτό. Και αν πιστεύετε ότι κάνουν λάθη στις μορφές του αγώνα, τότε, αφού τα επισημάνετε, πρέπει να προτείνετε άλλες μορφές.
  ΚΑΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΕΒΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Ανεξάρτητα αν κάποιοι, πολλοί ίσως, τα έχουν με τον Στεργίου ή με τον Μπελιά, για τους δικούς τους -ορθούς ή μή - λόγους. Στο κάτω κάτω, μπείτε εσείς μπροστά πείθοντας τους Βελεβντινούς ότι μπορείτε να οδηγήσετε καλύτερα τα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. και το βλαμένο πήρε 46% τότε, τι σημασία εχει; σήμερα ομως το κόμμα του παίρνει στις δημοσκοπήσεις 8%.

  αλλα τα δεδομένα τότε, αλλα τώρα... και πρέπει να προσαρμοστούμε, οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για ολους μας.

  τότε ο κοσμος πείστηκε (οπως και γω) οτι υπήρχαν ελπίδες να πετύχουμε κάτι, ΣΗΜΕΡΑ το 80% του κόσμου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για επανασύσταση του δήμου.

  ΞΕΚΟΛΑ, ελεγε στη βουλή ο Σαμαράς το βλαμένο, ΞΕΚΟΛΑ και παρε μετρα του ελεγε....

  κι εγω σου λέω ΞΕΚΟΛΑ οδηγείς την κοινωνία στο μαρασμό, δεν θα μείνει ουτε ενα μαγαζι στο Βελβεντό, να δω τι θα κάνετε μόνοι σας οι συνταξιούχοι και οι δ.υ

  ΞΕΚΟΛΑ "τα πάντα ρει" τίποτα δεν μενει σταθερό, είναι λάθος αυτο που κάνετε, εσεις η ΜΕΙΨΗΦΙΑ, πλέον....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τον κυριο του ΚΠΕ δεν του καθετε καλα το ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ -ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ομως το ΚΠΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ του αρεσει!!Τα καλα και συμφεροντα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. TA ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ!ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ?ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΗΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Δεν υπάρχει κούραση, αλλά δύναμη και κουράγιο, σε ολες της πρωτοβουλίες της ΜΚΟ, με αυταπάρνηση και αισιοδοξία για το μέλλον.Δεν υπάρχουν συμφέροντα και ανοησίες.Το συμφέρον είναι του Βελβεντινού λαού, που θέλει να ζεί ανεξάρτητος.Αυτός είναι ο στόχος του λαού και σύντομα θα είναι πραγματικότητα.Και τότε, εσείς στραβοί και ανάποδοι, να δούμε που θα κρυφτείτε!!!
  Αρκετά παραμύθια γράφετε, δεν κουραστήκατε.
  Μην ασχολείσθε με την ΜΚΟ.
  Πάρτε το αλλοιώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εσυ 12:01 πρεπει να μας πεις αυτο το "συντομα" ποσο θα ειναι, ενας μηνας, ενας χρονος, η ενας αιωνας.

  Για το κακο που γινεται τωρα στο βελβεντο ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο?

  Και τα προβατα οταν τα πανε στο σφαγειο αυτα νομιζουν οτι αλλαζουν μαντρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΟΥΚΑΡΔΑΝΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΠΕ,

  ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ε νικολακη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. O Tsioukardanin giati na apanthsei ekei pou erxotan gia 1 KPE paidia tora tha erxonte gia 2 kai ths Siatistas dhladh. Sigouroi pelates gia to HOTEL pou etoimazoun. Ayth h sygxoneysh einai kalh ti tha elege an phgaine to KPE belbentou syhn Siatista? To kolaraki mas na inai kala kai oloi oi alloi na pan na g@mithoun!!!! Einai enas apo daytous kai aytos!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΠΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΠΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. To "syntoma" einai to 201... kai vlepoume.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Φίλοι, ενας αγώνας οταν διεξαγεται, στόχο εχει την γρήγορη δικαιωση του και η ανεξαρτησία για το Βελβεντό είναι ζήτημα χρόνου...Αρκεί να μην εγκαταλειφθεί ο αγώνας, γιατί μετά θα λέτε '' τα παράτησε η ΜΚΟ...''.
  Εσείς, αντί να συμπαρασταθείτε στον δίκαιο αυτό αγώνα, πέσατε σαν ανώνυμα κοράκια, να φάτε τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν για την ανεξαρτησία, κατηγορώντας τους, με ανυπόστατα και φαντασιώδη δημοσιεύματα και κριτικές, που δεν επιασαν ποτέ τόπο.
  Μιλάτε για λαμόγια και ανούσια πράγματα, χωρίς να αποδεικνύεται το παραμικρό, εξάλλου οποια καταγγελία γίνεται, στοιχοιωθετείτε μόνο με στοιχεία και οταν είναι επώνυμη.
  Μέχρι τώρα, ανώνυμοι παραμυθάδες δεν αποδείξατε τίποτε.
  Σταματείστε την παραμυθένια κριτική.
  Δείτε το μέλλον με άλλη οπτική γωνία.
  Μόνο μέσα απο τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ποιον αγώνα ρε ουφο, μονο ενας αγώνας γίνεται... αυτός που προβλέπει να είναι οι σχέσεις μας με τους γειτόνους και τη δ/ση του δημου σε τεντωμένο σχοινί, ως τις δημοτικές εκλογές του 2014, ξεχασες τις "βλάβες" και τα τόσα ευτράπελα;

   τι θα λες τότε ρε ουφο;

   Διαγραφή
 25. Καλή Ανάσταση!!!ΑΜΗΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΦΙΛΕ 3.31, ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΝ, ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2013 ΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2013 Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2014, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ (ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ) ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Δελτίο τύπου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ" για την γενική συνέλευση των μελών της και τις εκλογές της 25ης Μαρτίου

  Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας & ΜΚΟ «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού».

  Στη συνέλευση παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσης της εταιρείας καθώς και ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2011. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και η πρόταση του συμβουλίου για τον προγραμματισμό του έτους 2012 κάτι που παραπέμφθηκε στο νέο Δ.Σ. καθώς η συνέλευση βάσει καταστατικού ήταν εκλογοαπολογιστική.
  Έτσι καθορίστηκε ημερομηνία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και αυτή είναι η 25η Μαρτίου 2012, την προσεχή Κυριακή. Στη συνέχεια εξελέγη η εφορευτική επιτροπή η οποία θα έχει και την ευθύνη της διενέργειας των εκλογών.

  Ακολούθησε ενημέρωση από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Των Πολιτών Του Βελβεντού για την Αυτοδιοικητική Ανεξαρτησία του Δήμου Βελβεντού, που παρουσίασε στο σώμα τους βασικούς άξονες της δράσης που ανέπτυξε μέσα στη χρονιά που πέρασε, οι οποίοι κινούνταν πάντα προς την κατεύθυνση της επίτευξης του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στον αγώνα που συντονίζει.

  Αμέσως μετά το λόγο πήραν αρκετά μέλη της εταιρείας τα οποία άσκησαν την κριτική τους για τα πεπραγμένα του 2011 αλλά παράλληλα πρότειναν συγκεκριμένες δράσεις και κατευθύνσεις για το 2012, πάντα με στόχο τη βελτίωση του έργου και του ρόλου που πρέπει να παίξει η εταιρεία αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας με την «καλλικρατική» μεταρρύθμιση.

  Όλες οι απόψεις παρά τις διαφορετικές αφετηρίες και προσεγγίσεις του κάθε ομιλητή συνέκλιναν στην αταλάντευτη στάση που πρέπει να κρατήσει η κοινωνία μας στο θέμα του «Καλλικράτη» και στη συνέχιση του αγώνα μας μέχρι τελικής δικαίωσης.

  Το Δ.Σ. της εταιρείας ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους της για την μαζική τους παρουσία και συμμετοχή σε μία ακόμη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό και τους καλεί σε αθρόα προσέλευση την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

  Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 μ.μ., ενώ αμέσως μετά η εφορευτική επιτροπή, παρουσία νομικού, θα προβεί στην καταμέτρηση της σταυροδοσίας και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται στα γραφεία της εταιρείας κάθε βράδυ από τις 19:30 – 21:30 μέχρι και την Παρασκευή 23/3 με μια απλή αίτηση προς την εφορευτική επιτροπή.

  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. <<...το λόγο πήραν αρκετά μέλη της εταιρείας τα οποία άσκησαν την κριτική τους...>>

  ετσι μπράβο, να λετε και καμια μ@λ@κι@ να περνάει η ωρα...

  κριτική... πλάκα εχετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟ ΜΠΟΥΦΟ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΔΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΤΙΜΗ Η ΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 09.26 της 21 Μαρ.
  ωραία φρασεολογία χρησιμοποιείς.
  Σ΄ένα ερώτημά μου μπορείς να απαντήσεις;
  Στο Δημοψήφισμα (με το οποίο αποφασίστηκε η μη συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές) τί έκανες;
  Αν συμμετείχες, γιατί δεν αναγνωρίζεις το δικαίωμα και την υποχρέωση στην απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας να συνεχίσουμε τον αγώνα γαι να ξαναγίνει ο Δήμος μας;
  Αν δεν συμμετείχες, γιατί έγκαιρα (από τις αρχές του καλοκαιριού του 2010) δεν φρόντισες να καταθέσεις την θέση σου και να πείσεις γι΄αυτές τους συνδημότες σου;
  Και από πότε αυτοί που αγωνίζονται, για μια απόφαση που πήρε το σύνολο της κοινωνίας μας, θεωρούνται "φρούτα", "λαμόγια" κ.λ.π.;΄
  Αλλά αν είχες τσίπα επάνω σου θα φρόντιζες επωνύμως να εκφραστείς με τον τρόπο που εκφράζεσαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΑ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ [ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ] ΤΡΕΧΕΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. πάντως εσύ, 9.33 ΑΜ σίγουρα θα είσαι ένας απ΄αυτούς, τους λίγους, που θα στενοχωρηθείς ιδιαίτερα αν πραγματοποιηθεί ο στόχος μας. Αν επανασυσταθεί, δηλαδή, ο Δήμος μας. Γιατί γι΄αυτό κάποιοι - πάρα πολλοί δηλαδή - θα έχουν δώσει τον αγώνα τους, ενώ εσύ μένοντας "στην απέξω" απλά θα συνεχίσεις να λες και γράφεις στο ίδιο ύφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. 11:04
  μ' αυτά και μ' αυτά, περνάει ο καιρός ερχεται η ανοιξη του 2014, βγαίνεις manolis στον κόσμο (τα προβατάκια που θα σου εχουν μείνει, μέχρι τότε, στο μαντρί θα είναι ελάχιστα να το θυμάσαι αυτο που σου λέω) κάνεις τις απαραίτητες πιρουέτες, οπως οι μεντορές σου του πασοκ, και διαλαλείς οτι ο υπέροχος αγώνας, λόγω και της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας, ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, προτείνεις λοιπόν τότε ως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ να βάλουμε ενα ΤΕΛΟΣ και για το καλό του χωριού μας ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, θα συμμετάσχουμε στις εκλογες με ενα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και με την στήριξη κάποιων πολιτικών σχηματισμών, διεκδικώντας το δήμο ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, τοτε δεν θα σε πειράζει ουτε το ονομα ουτε η εδρα του δήμου.

  ρίχνεις και τα απαραίτητα βελάκια σου εμποτισμένα με το δηλητήριο που μόνο εσυ διαθέτεις... οτι δηλ εχει μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία του αγώνα το 2% οπως τους αποκαλείς και κάποιοι ακόμα προδότες (ολοι εμείς δηλ που σε ξεσκεπάσαμε μεσα απο τον ΟΛΑ απο τον Φλεβάρη του 2011)

  κι ολα αυτά, σαν να μην συνέβει τίποτα μέχρι τότε στον τόπο μας... ή μήπως κάνω λάθος κωλοτούμπα!!! (αλλος το ονομα εσυ τη χάρη)

  ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ... ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΜΚΟ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ολα τα αλλα είναι λόγια για ΣΑΛΑΓΑΤΑ ΣΑΛΑΓΑΤΑ...

  ο φιλος σου ο απο δήμαρχος κλητηρας τα εγραφε εδω και ενα χρόνο, ποια θα είναι η εξέλιξη του ΔΗΘΕΝ αγωνα για "ανεξαρτησία"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σαχλαμαρίτσες 03.17 ΑΜ
   Σιγά και μην ασχοληθεί ο Στεργίου με όσα γράφεις ή έγραφε ο Δήμαρχος Κλητήρας.
   όΛα αυτά είναι σενάρια δικά σας, των ελαχίστων, που καθημερινά δεν κάνετε τίποτα άλλο απ΄το να βρίζετε σ΄αυτή τη σελίδα, διάφορα πρόσωπα που συνεχίζουν αποφάσεις που πήρε η κοινωνία μας.
   Και την όποια απόφαση το 2014 θα την πάρει η κοινωνία μας συνολικά - είτε με νέο Δημοψήφισμα, είτε με άλλη έγκυρη διαδικασία - και όχι ο Στεργίου και το Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο. Αν όμως έχουμε μέχρι τότε ευτυχές (δυστυχές προφανώς για σένα) γεγονός, ε ρε γλέντια!!! Αλλά και τότε πάλι κάποιοι θα ανασηκώσουν τα μανίκια τους και θα μπουν μπροστά γαι να δουλέψουν για τον τόπο μας. Εσύ;
   Και πάντως μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι μπροστά θα είναι ο Στεργίου. Ένα σωρό κόσμος μπορεί και πρέπει να δουλέψει για το Βελβεντό και τότε

   Διαγραφή
  2. μου θυμιζεις εκείνον που την εκοψε στον πατο γιατι τον απάτησε η σύζυγος... και μετα περίμενε να φυτρώσει

   αρε νυχτωμένε, να σε κανουμε υπουργό, τοσο μακριά που βλέπεις.....

   Διαγραφή
 34. ΕΠΑΛΗΘΕΥΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
  ΣΤΗΝ 5 ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΒ "Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΦΡΑΦΕΙΟΥ"
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ 5000000ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.Η ΧΑΡΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΥΝΑ....
  ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΑΙΜΟΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΥΓΜΩΝΗ
  ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 11.Ο4 PM ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΔΗΣΑΤΕ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΜΑΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ [ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ] ΤΗΝΤΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Η κυρια μαλουβινα ξερει να μας πει κατι αν ξερει για το τιμολογιο που εκοψε ο καμκουτης οταν πηγε στην Αθηνα σε ξενοδοχειο στο ονομα του τοτε δημαρχου στεργιεφσκι???

  Ενα πουλακι ειπε οτι ξερει, αλλα ακομα και αν δεν ξερει ας ρωτησει τους δυο παραπανω πρωταγωνιστες να δουμε λεει αληθειες ο ΟΛΑ Η μας παραμυθιαζουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Na mas pei o KAMKOYTHS an einai alithia e KAMKOYTH ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ(ΖΟΡΜΠΑΣ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΚΛΕΙΔΙΑ Η ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. http://www.dservionvelventou.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=146

  Sto 1:43 pairnei to logo i Gamprani. Aksizei na riksete mia matia ston parapanw syndesmo apo to dimotiko symbouleio tou dimoy.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. anaferei tipote gia aplhrwtoys logariasmoys neroy poy einai panw apo 2000?????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ!ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ- ΚΛΗΚΑΣ -ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Δεν είδα κανέναν να γράφει για τις 20 θέσεις εργασίας που θα προσφέρει η ΜΚΟ στο Βελβεντό.Πως θα δοθεί η δυνατότητα σε αυτά τα 20 άτομα να εργασθούν χωρίς να δώσει την συγκατάθεσή του ο Κωνσταντόπουλος;Καλά οι θέσεις είναι σίγουρα δοσμένες στα καλά παιδιά αλλά που θα δουλέψουν αυτά τα παιδιά;Με κάποια φόρμουλα πρέπει να βρεθούν γραφεία-εργαλεία κ.τ.λ.Εκτός και όλα γίνουν εικονικά για να φαγωθούν μόνο τα λεφτά του προγράμματος.Aλλά αυτά μπορεί να πάψουν να υπάρχουν μετά τις εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο-Μάιο και Κωνσταντόπουλος-Στεργίου βγαίνουν αγκαλιά στα μπαλκόνια του κόμματος και υπό την σκέπη του ΠΑΡΙΣ...ΙΔΩΜΕΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. H ΜΚΟ δεν 'προσφέρει' καμία θέση. Τα χρήματα είναι από το ΕΣΠΑ και την ασφάλεια των εργαζομένων την καλύπτει ο ΟΑΕΔ. Η ΜΚΟ δεν χρειαζόταν την συγκατάθεση της δημοτικής αρχής.
  Στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού θα προκηρυχτούν περίπου 60 θέσεις(επιπλέον από τις 20 της ΜΚΟ).
  Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
  http://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=1702

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και που θα τους βάλει η ΜΚΟ τους είκοσι να δουλεύουν;Στο γραφειάκι της ΜΚΟ.Ποιον δουλεύεις πρόεδρε της ΜΚΟ;Αν η ΜΚΟ δεν συνεργαστεί με το Δήμο δεν μπορεί τα 20 να προσφέρουν.Αλλιώς ότι γίνει θα γίνει για να φαγωθούν τα λεφτά και μόνο.

   Διαγραφή
 44. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ!!!ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΤΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΟ,ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΗΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τόσα και τόσα ξοδεύεις πως κάνεις ετσι για 10€ το χρόνο.
   Τόσες παραστάσεις το χρόνο παρακολουθούμε, κανονικά το εισιτήριο (εγω ετσι το βλέπω) θα επρεπε να είναι, 10€ η καθε παράσταση (συνέλευση μκο).

   Διαγραφή
 45. Να ρωτήσω κάτι απλό.Με τόσες διαμαρτυρίες σήμερα σε όλες τις παρελάσεις γιατί τα σαίνια της ΜΚΟ δεν σκέφτηκαν να κατεβάσουν το κόσμο του Βελβεντού στην Κοζάνη για να βροντοφωνάξουν τους κύριους υπεύθυνους για το χάσιμο του Δήμου μας.Η νεολαία τι έκανε για αυτό;Μήπως περίμενε και σήμερα τους Σερβίωτες που ήρθαν το Οκτώβριο;Tζάμπα μάγκες όπως πάντα.Πέρα από το ποτάμι μήπως ήταν μακριά;Aλλά όπως είπε και ο Λαζαριώτης κάποιος τους ανέβασε στα κεραμίδια και τους πήρε και την σκάλα.Τώρα θα πρέπει ο ίδιος να τους βάλει ανσασέρ για τους κατεβάσει ομαλά.Αχ καημένα παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχεις δίκιο 1:42 Τι θα πείραζε να είμαστε και εμείς εκεί
   http://www.youtube.com/watch?v=bp-rsUO4ozU&feature=player_embedded

   Μάλλον κάποιους θα πείραζε

   Διαγραφή
 46. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  Υποψήφιοι Σύμβουλοι για το Δ.Σ.
  (βάζουμε μέχρι 6 σταυρούς)

  Αγγουριδάκης Μιχάλης του Ιωάννη
  Αργυρόπουλος Κώστας του Ευθυμίου
  Βαρσαμόπουλος Δημήτρης του Νικολάου
  Δαλαμπής Γιάννης του Κωνσταντίνου
  Ζορζοβίλης (Τσίντζιρας) Ζήνων του Χαρισίου
  Ζορμπάς Γιάννης του Νικολάου
  Καμκούτης Γιάννης του Θωμά
  Κλίγγος Αργύρης του Δημητρίου
  Κουρτέλης Κώστας του Μάρκου
  Μαλιούση Εύα του Μάρκου
  Μαλλού Βάγια του Νικολάου
  Παλαβός Τζίμης του Δημητρίου
  Παλαβού-Πιστιώλα Ρένα συζ. Νικολάου
  Πουλιάνας Γιάννης του Κωνσταντίνου
  Στεργίου Μανώλης του Κωνσταντίνου
  Τράντας Γιάννης του Νέστορα
  Τσέγκος Νίκος του Αντωνίου

  Εδώ ποιά κλίκα θα νικήσει;Mάλλον θα έχουμε αρκετές πίκρες μετά τα αποτελέσματα.Να προβλέψω τη σειρά:
  1)Κουρτέλης Κώστας του Μάρκου
  2)Στεργίου Μανώλης του Κωνσταντίνου
  3)Τράντας Γιάννης του Νέστορα
  4)Καμκούτης Γιάννης του Θωμά
  5)Κλίγγος Αργύρης του Δημητρίου
  6)Αργυρόπουλος Κώστας του Ευθυμίου

  Πάντως λείπουν τρανταχτά ονόματα από την προηγούμενη φορά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» (Κ.Π.Β.). Προσήλθαν στις κάλπες 1626 εκλογείς, οι οποίοι και εξέλεξαν τα δεκατρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

   Η σειρά εκλογής είναι η ακόλουθη:

   1. ΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
   2. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
   3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
   4. ΜΑΛΛΟΥ ΒΑΓΙΑ
   5. ΤΡΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
   6. ΜΠΕΛΙΑΣ ΜΑΚΗΣ
   7. ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
   8. ΤΣΕΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
   9. ΓΚΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
   10. ΚΑΜΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
   11. ΜΑΛΙΟΥΣΗ Μ. ΕΥΑ
   12. ΖΟΡΖΟΒΙΛΗΣ ΖΗΝΩΝ
   13. ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ
   14. ΣΙΟΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
   15. ΚΛΙΓΓΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
   16. ΜΑΡΜΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
   17. ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
   18. ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
   19. ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
   20. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗΣ
   21. ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΓΛΑΙΑ
   22. ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΣΟΥΛΗΣ
   23. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΝΗ
   24. ΑΧΙΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
   25. ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΝΑ
   26. ΚΟΥΣΑΣ ΝΟΤΗΣ
   27. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΝΑ
   28. ΤΖΙΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
   29. ΠΑΛΑΒΟΥ-ΠΙΣΤΙΩΛΑ ΡΕΝΑ
   30. ΠΑΛΑΒΟΣ Γ. ΤΣΙΜΟΣ

   Η πρωτόγνωρη συμμετοχή των Βελβεντινών στις εκλογές της Εταιρείας αποδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το μέλλον του Βελβεντού αλλά και την μεγάλη δυναμική για τον αγώνα που δίνει αυτή η κοινωνία για να αποκαταστήσει τη μεγάλη αδικία και να σχεδιάσει το μέλλον της.

   Οι 9.100 συνολικά σταυροί των 1626 ψηφοδελτίων δείχνουν σε όλους μας τον δρόμο της ενότητας, της ευθύνης και του χρέους.

   Διαγραφή
 47. εκτός προγράμματος τέθηκε η καταμέτρηση των σταυρών, εξ αιτίας της παράτασης που δόθηκε στο ωράριο λήξης, λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
  ετσι λοιπόν τα αποτελέσματα, λόγω της παράτασης και κυρίως του τεράστιου ογκου των σταυρών προτίμησης, θα ανακοινωθούν κατα την πρωταπριλιά.
  εως τότε χρέη προέδρου της μκο θα εκτελεί ο velvento free (Βελβεντο φρρρρ), αναθέστετου την προεδρία είναι οτι μας αξίζει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Απο Η Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 γιορτάστηκε σήμερα και στην πόλη του Βελβεντού, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό ο κόσμος της περιοχής γιόρτασε και παράλληλα παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και τμημάτων που έγινε στην όμορφη κωμόπολη.
  Στα πλαισια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία και δοξολογία, όπως και επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη όλων όσων πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.
  Ακολούθησε η παρέλαση μαθητών πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την περιοχή, οι οποίοι και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Όπως ήταν ήδη γνωστό επίσημος εκπρόσωπος του Δήμου δεν παραβρέθηκε.Ιδιαίτερο χρώμα στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα στην παρέλαση, έδωσαν τα παιδικά τμήματα συλλόγογων, όπως επίσης και τα τμήματα προσκόπων και οδηγών. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την εμφάνιση των πολιτιστικών συλλόγων και την παρουσίαση χορών από παιδικά και εφηβικά τμήματα της περιοχής…!
  (Οι φωτογραφίες είναι του Μανώλη Στεργίου)

  Aπό το kozanimedia

  Και φωτορεπορτάζ ο Πρόεδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. η καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται...
  η μάχη με το χρόνο είναι ανιση και ελπίζουμε οτι το αργότερο την πρωταπριλιά θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα...
  πληροφορίες μέσα απο την πρεσβεία των ηπα, αναφέρουν οτι προηγείται σε σταυρούς ο βελβεντό φρρρρρρρ...
  μάχη στήθος με στήθος για την τελευταία εκλόγιμη θέση στο δ/σ της συμφοράς... εχουμε ως αυτή την στιγμή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ; ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. 1:59
  Πως έπεσες τόσο έξω ρε φίλε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΎΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΠ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠΟΠ. Ο ΖΙΓΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΜΒΟΛΗΜΑ Ο ΓΙΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!
  ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑλΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

  ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΟ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΕΛΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΕΛΙ Ο ΑΚΑΝΑΟΜΑΣΤΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ..Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Γιατί κόπτεσθε τόσο πολύ για το εκλογικό αποτέλεσμα της MKO;
  Εχετε μεγάλη αγωνία και αγχώνεσθε;
  Mάθατε μόνο να βρίζετε και τίποτε περισσότερο.
  Σας εχει συνηθίσει ο κόσμος και δεν δίνει σημασία στα παραμύθια σας.
  Η ΜΚΟ είναι ενας υγιής Οργανισμός, στελεχώνεται με ανθρώπους υψηλού κύρους και ευρύτατης αποδοχής απο την κοινωνία.Οι ανθρωποι που την διοικούν, συνεισφέρουν στην πρόοοδο του Βελβεντού, με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και κοινωνική συνεισφορά, γιατί πάγια αρχή της ΜΚΟ είναι ''πάντα δίπλα στον πολίτη...''.
  Οι αρχιαιρεσίες εγιναν με δημοκρατικές διαδικασίες, κυριάρχησε το πνεύμα ενότητας και προσδιορίστηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, με βασική επιδίωξη την αυτοδοικητική ανεξαρτησία του Βελβεντού.
  Τα αποτελεσματα και η εκλογή του νέου ΔΣ θα γνωστοποιηθούν εγκαιρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. πονηρε ΦΕΦΕΚΑ γιατι δεν λες ποσα ατομα ψηφησαν???
  που ειναι τα 2300 μελη οεο
  ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Με βάση την αρχική καταμέτρηση, ψήφισαν 2066 ατομα.Ποσοστό συμμετοχής 98%.Πολύ μεγάλο το ποσοστό συμμετοχής και για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται η συσπείρωση του λαού γυρω απο την ΜΚΟ και η θέληση του για ανεξαρτησία.Η καταμέτρηση συνεχίζεται και σύντομα θα ανακοινωθεί το νεοκλεγέν ΔΣ της ΜΚΟ.ΟλΑ εγιναν με αψογες δημοκρατικές διαδικασίες και με πρότυπη τάξη, σε κλίμα χαράς και αγαλλίασης, με αισιοδοξία για το μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Πολυ μαγειρεμα ρε φεφεκα αλλα να δουμε τι θα πειτε τωρα για τα 700 ατομα που πηγαν και ψηφησαν?

  ΠΟΣΟ της εκατο κατω ειστε μεσα σε ενα χρονο?

  Τωρα βαλε και πολλαπλασιασε τους σταυρους πονηρε ε πονηρε!

  Να δω τι ανακοινωση θα βγαλετε καρναβαλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ηρέμησε! Διατήρησε την ψυχραιμία σου...
  Εχεις μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.
  Ανακοίνωση θα βγεί επίσημα και θα είναι υποδειγματική, για τις αρτιες δημοκρατικες διαδικασίες που υπήρξαν.
  Και για να μην κουράζεσαι, τα καρναβάλια ηταν πρίν ενα μηνα.
  Ακόμα στην καρναβαλική περίοδο βρίσκεσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Η αναρτηση απαντηση στον25.2 1.59τι ρολο παιζεΙ μαλλον μια ακομη πονηρια του Φεφεκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Κοιτάξτε μην κάνετε κανένα λάθος στο μαγείρεμα και δεν βγουν και οι αριθμοί.Ευτυχώς έχετε και μαθηματικούς στο γκρούπ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΝΕΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ?ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ,ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !ΑΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. apofasi tis sintonostikis = den tha anakinothei kanena apotelesma

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί να ανακοινώσουν αποτελέσματα.Για να δείξουν ότι οι 3000 που ευαγγελίζονταν έγιναν 620 και μετά από τόσες πιέσεις και τηλέφωνα.Πως υπάρχουν υποψήφιοι με κάτω από την μία παλάμη ψήφων.Πως υπήρχαν λαγοί που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε 80 ψήφους παρόλο το τρέξιμο και τις δηλώσεις και τις επιστολές στον Κωνσταντόπουλο.Η απογοητευση για κάποιους ήταν μεγάλη.Ευτυχώς κάποιοι το κατάλαβαν νωρίς και δεν κατέβηκαν σαν υποψήφιοι.Πάντως απορώ γιατί να βάζουμε μόνο έξι ψήφους.Μάλλον γιατί οι Δημοτικοί σύμβουλοι στο ενιαίο Δήμο θα ήταν 6.Ετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογές και κάνουν ζωντανά γκάλοπ.

   Διαγραφή
 63. Τωρα που βλεπω την λιστα ,οντως πολλα ατομα υψηλου επιπεδου!οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τους γινετε,και δεν βγηκαν εξω απο το βελβεντο να δουν οτι ολος ο κοσμος γελαει με τα χαλια τους αλλα καποιοι τετοιους θελουν να μην ξερουν και πολλα και τους χαλασουν την μασα!οσο για την καταμετρηση μεγαλη σκασιλα ειχαμε ρε λαμογια!το προβλημα και το σκασιμο εσεισ το εχετε που χασατε μια και καλη τισ θεσεις που ειχατε,και τωρα τρεχετε ολο τον κοσμο για να τις ξανα παρετε!αλλα με τον καλληκρατη 2 και αλλα παληκαρια θα χασουν την θεσουλα και εκει να δεις τι πλακα θα εχει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ελα μαγκακο φεφεκα να μας πεις για το 98% .

  50 ατομα, αυτοι ειστε .Αλλα εσυ καλα κανεις αφου τα μπεεε μπεεε μπεεε τα εχεις μαντρωμενα.Να μας πεις τωρα ποσοι ειναι οι σταυροι χαχαχαχαχαχαχαχαααααα.Καντε τωρα δημοψηφισμα λαμογια ε λαμογια.


  ΥΣ Το δημοψηφισμα θα γινει στις βουλευτικες εκλογες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχετε χάσει την ψυχραιμία σας και βρίσκεσθε σε σύγχυση!
   ΟΛΑ σας φταίνε, ακόμα και μια δημοκρατική διαδικασία αρχεραισιών, που γίνεται σε εναν υποδειγματικό Οργανισμό, οπως είναι η ΜΚΟ, που λειτουργεί σε ολα τα επίπεδα, με πλήρη διαφάνεια και διαύγεια.
   Είσαστε υποκριτές και πρωταγωνιστείτε σε ενα θεατρικό εργο, ολοι εσεις, οι ανησυχοι για την ΜΚΟ και επειδή τα αδιέξοδα σας, είναι παντού, ασχολείσθε με την ΜΚΟ, πόσοι ψηφισαν και τι εγινε.
   Δεν σας αφορά, πόσοι ψήφισαν και ποιοί θα εκλεγούν.
   Και αυτοι που θα εκλεγούν, θα είναι ατομα με διοικητικά προσόντα και υπερβάλλοντα ζήλο στον στόχο για την ανεξαρτησία.
   Η ΜΚΟ απέδειξε οτι είναι δύναμη, οργανισμός με πολλές δραστηριοτητες και αν θέλετε ελάτε να γίνετε ενεργά μέλη, η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ, και μαζί να κάνουμε το
   Βελβεντό δυνατο και ανεξάρτητο!
   Ιδου η Ρόδος, Ιδού και το Πήδημα!

   Διαγραφή
 65. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία αλλά και συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/3/2012 έχει ως εξής:

  Στεργίου Μανώλης - πρόεδρος
  Βαρσαμόπουλος Δημήτρης - αντιπρόεδρος
  Μαλλού Βάγια - γραμματέας
  Αργυρόπουλος Κώστας - ταμίας
  Δαλαμπής Γιάννης - μέλος
  Ζορζοβίλης Ζήνων - μέλος
  Ζορμπάς Γιάννης - μέλος
  Καμκούτης Γιάννης - μέλος
  Κλίγγος Αργύρης - μέλος
  Κουρτέλης Κώστας - μέλος
  Μαλιούση Εύα – μέλος
  Τράντας Γιάννης - μέλος
  Τσέγκος Νίκος - μέλος

  Good luck

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Μετα από μαγείρεμα λίγων ημερών λίγη δόση από ξέπλυμα, μια μεζούρα από καταπατημένα, μια κουταλιά εγώ είμαι ο Θεός, λίγο Βενιζέλο, Ππακωσταντίνου και ότι τους ακολουθεί βγήκε το νέο ΔΣ. Να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με δύναμη αυτό που κάνουν, δηλαδή να βυθίζουν το χωριό στο σκοτάδι, την απομόνωση και το ρεζιλίκι. Κάποιες συμβουλές μόνο:
  1. Βάλτε τον πρόεδρο σας να υπογράψει καμια επιστολή, τις μόνες που εχει βάλει υπογραφή είναι οι νεκρώσιμες ακολουθίες (Ανεζάκης, Τζέλας κλπ).
  2. Τον άνεργο φανατισμένο αντιπρόεδρο να του υπενθυμίσει ο πατέρας του ποιες μαύρες υποθέσεις του είχε δώσει ο φεφέκας ως δήμαρχος και πόσα πληρώθηκε και πως
  3. την γραμματέα πως είναι άδικο για το παιδί που σακάτεψε ο αδερφός της και ο φεφέκας μπήκε στην μέση για ν μην προχωρήσουν οι διαδικασίες και βρεθεί στα κάγκελα, να είναι υποχρεωμένη να δέχεται όλη αυτή την ξεφτίλα σε προσωπικο πάντα επίπεδο!
  4.Για τον Κώστα που διατυμπανίζει παντού ότι δεν συμφωνεί με πολλά από την ΜΚΟ αλλά έχε χάρη που είναι ο Τσουκάτος της ΜΚΟ με μαύρα ταμεία.
  5. Από τον ταχυδρόμο περιμένουμε να δούμε τον πραγματικό του χαρακτήρα με ακόμη περισσότερες αποκαλυπτικές φωτογραφίες, σε τοποθεσίες όπως η Τζιαραμπάρα ή στου κουκνόχωμα!
  6. Ο Ζήνων να χαίρεται το αυθαίρετο στον αιγιαλό της Λίμνης και που ο προηγούμενος δήμαρχος του πήγε νερό και υπόνομο για να έχει και ζώα παράνομα, εκτός αν το είχε ετοιμασει για γραφεία της ΜΚΟ. ΑΑΑ ξέχασα ο Ζήνων ήταν αντιδήμαρχος έτσι εξηγείται πως τα κτάφερε όλα αυτά.
  7. Μια κατσίκα να ξελαμπικάρει έρχεται καλοκαίρι, να χτυπήσει κόκκινα από την αγαμία
  8. ----------------------------πολλά και τίποτα μαζί μια μεγάλη παύλα, προς το παρόν.
  9. Με τρεις παραγωγικής εργασίας την ημέρα έχεις χρόνο να σκεφτείς ότι μ@λ@κία σου κατέβει
  10. Δεν είναι αυτος που πολλοί πίστευαν, είναι ψηλός και ο σωματότυπος απαιτεί μακριά χέρια…..τα είχε ο άνθρωπος τι να κάνουμε!
  11. ότι ισχύει και για τον 7, αντίθέτου φύλλου
  12. Το μήνυμα το πήρε πέρυσι από την φρέζα, εάν συνεχίσει έτσι …..
  13. Σκλάβος των ορέξεων του προέδρου, θύμα του όλοι μαζί τα φάγαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. 5:35 εισαι ΟΛΑ τα λευτα. οτι ισχυει και για τον 7 , αντιθετου φυλλου χαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα. Εχεις ξεπερασει και τον απο δημαρχο κλητηρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΟΛΟΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Η προσπάθεια σας, με χαρακτηρισμούς να σπιλώσετε εναν Οργανισμό, είναι μπούμεραγκ, που δεν εχετε το επίπεδο του κοινωνικού και πολιτικού διαλόγου.Δεν μάθατε να σέβεσθε και να τηρείτε κανόνες ευπρεπούς διαλόγου και καταφεύγετε σε ανόητους χαρακτηρισμούς, που σας χαρακτηρίζουν και σας ανήκουν...
  Οσο θα μιλάτε ετσι, άλλο τόσο θα ενισχύεται η δύναμη της ΜΚΟ, που θελετε δεν θέλετε, θα είναι πολύ μπροστά απο εσας, τους ανύπαρκτους.
  Ζείτε και ονειρεύεσθε στον κόσμο της ''αφέλειας'' καθημερινά, και χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας...
  Ασχοληθείτε με άλλα πράγματα.Αφήστε την ΜΚΟ.Αρκετά.
  Πάτε διακοπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΜΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ? ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΟΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΞΕΤΣΙΠΟΣΙΑ?

   Διαγραφή
 70. Που ειναι οι σταυροι ρε παιδια???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ε ΟΧΙ και θες να μάθεις και αποτελέσματα.
   ΨΕΚΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ - ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΤΕ

   Διαγραφή
 71. ΓΙΑΤΙ 12.49, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Κ___Α Κ______Η. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. απο Δήμαρχος κλητήρας28 Μαρτίου 2012 - 2:41 μ.μ.

  Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της μκο στην ιστοσελίδα της εχουμε:

  Ιούλιος 2010 είπαν ΟΧΙ στη συνένωση 2237 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  Οκτώβριος 2010 ψήφισαν στις εκλογές της ΜΚΟ 1626 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  Μαρτιος 2012 ψήφισαν στις εκλογές της ΜΚΟ 860(?) ΕΝΗΛΙΚΕΣ

  Πόσοι αλήθεια θα ηταν οι 860(?) αν δεν ασκούνταν η εντονη πίεση που ασκήθηκε σε παρα πολλούς να πάνε να ψηφίσουν;

  Αλήθεια πρέπει να είναι κανείς δημοσκόπος για να συμπεράνει οτι ο κόσμος ΠΛΕΟΝ δεν συμφωνεί με τις κινήσεις της μκο;
  Αγαπητοί manolis & makis εχετε αντιληφθεί τι σας περιμένει στο εγγύς μέλλον; οταν θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός του αγώνα για τη ΔΗΘΕΝ ανεξαρτησία, κι ανοίξει ο φάκελλος των ΜΗ ενεργειών σας, που θα μας εφερναν πιο κοντά σε εναν ανεξάρτητο δήμο;

  Βγείτε και ζητήστε συγνώμη απο τον κόσμο, και βάλτε ενα φρένο στην κατηφόρα και στο ρεζιλίκι του τόπου μας.

  Υ.Γ στις γενικές συνελεύσεις πάντα οι ιδιοι και οι ιδιοι 500 νοματαίοι ΕΝΗΛΙΚΕΣ και οπως αναλύθηκε και σε παλαιότερο σχόλιο, δείχνει οτι ο αριθμός τους θα συνεχίσει και στις επόμενες γ/σ να είναι ο ιδιος, αφού ουσιαστικά πρόκειται για τους αμεσα "ενδιαφερόμενους".

  Η καραμέλα του 96% ελιωσε κύριοι, οφείλετε να σεβαστείτε τη βούληση του κόσμου, γι αυτό και πρέπει να ρωτήσετε τον κόσμο αν συμφωνεί με τις ενέργειές σας ΤΩΡΑ κι οχι το 2010, τα δεδομένα αλλαξαν.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ!ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ 50 ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΟΦΕΛΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 10ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Πολλά ερωτήματα έχει να απαντήσει το νέο συμβούλιο της ΜΚΟ:

  a)Γιατί έκανε δύο σχεδόν μέρες να βγάλει τα αποτελέσματα;
  b)Γιατί δεν αναφέρει πόσους ψήφους πήρε ο καθένας;
  c)Γιατί αποσύρθηκαν άτομα σαν τον Μίλτο και τον Μάκη από το συμβούλιο της ΜΚΟ;
  d)Γιατί ψήφισαν μόνο τόσοι λίγοι;
  e)Γιατί οι υποψήφιοι ήταν κατά πολλοί λιγότεροι από την προηγούμενη φορά;
  f)Γιατί οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. 4.53
  α) ανακοίνωσαν και τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. (Πρόεδρος κ.λ.π.) και γι΄αυτό χρειαζόταν να συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. έτσι δεν είναι; Άρα που είναι η καθυστέρηση;

  β) καμιά σημασία δεν έχει πόσους ψήφους πήρε ο καθένας. Άλλοι περισσότερους, άλλοι λιγότερους, όλοι μέλη του Δ.Σ. είναι με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εγώ θέλω να τους αντιμετωπίζω όλους ( και αυτούς που εκλέχτηκαν και αυτούς που δεν εκλέχτηκαν) ισότιμα και με τον ίδιο σεβασμό.

  γ)Ο Μάκης είπε τους λόγους στη συνέλευση της Μ.Κ.Ο.
  Και ο Μίλτος (που είναι και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, με πολλές αρμοδιότητες -συνεδριάσεις του Δ.Σ., μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα με τις ομάδες - κ.λ.π.) είχε και θα έχει προφανώς συγκεκριμένο ρόλο στις Επιτροπές της Μ.Κ.Ο. Και, κατά τη γνώμη μου, είναι απολύτως φυσικό να υπάρχει μερική ανανέωση προσώπων σε ένα Δ.Σ. Και πιστεύω ότι στην πράξη θα φανεί πως και οι δύο αυτοί, θα είναι συνέχεια δίπλα στο νέο Δ.Σ.

  δ) 860 ψήφισαν! Οικονομικά τακτοποιημένοι, απ΄ότι λέει η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο. Αν κανείς συνυπολογίσει ότι δεν ήλθαν Βελβεντινοί απ΄έξω (κυρίως φοιτητές, μιας και ήταν η 25η Μαρτίου μέρα Κυριακή, αλλά και ότι ψήφιζαν από οικογένειες - με εγγεγραμμένα μέλη στη Μ.Κ.Ο. 4 και 5 - μόνο 1 ή 2 ή και 3 , λόγω οικονομικής στενότητας (αφού θα έπρεπε να δώσουν συνδρομή 10€ ο καθένας και για μια οικογένεια 40 ή 50€ τις μέρες που ζούμε είναι πολλά, έ κάθε καλόπιστος θα αντιλαμβάνονταν ότι και οι 860 που ψήφισαν είναι ένας σημαντικός αριθμός.

  ε) και εγώ κρίνω τον αριθμό των υποψηφίων μικρό. Όμως ας δούμε γύρω μας τί γίνεται.

  στ) Απ΄τη μια ρωτάς γιατί Ο Μάκης και ο Μίλτος δεν ήταν υποψήφιοι και απ΄την άλλη λες "οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά". Όμως από τους 17 υποψήφιους οι 5-6, αν δεν με απατά η μνήμη μου και απ΄ότι διάβασα σε άλλο σχόλιο που είχε τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών, ήταν για πρώτη φορά υποψήφιοι.

  Ένα απλό μέλος της Μ.Κ.Ο που συμμετέχει σε όλες τις συνελεύσεις και τις εθελοντικές δραστηριότητές της. Και που χαίρομαι και καμαρώνω γι΄αυτούς που αφιερώνουν το χρόνο τους για ένα σκοπό που όλοι μαζί τον συναποφασίσαμε το 2010, στις συνελεύσεις, αλλά και με το Δημοψήφισμα, την αποχή από τις εκλογές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι εκλογές έγιναν 25 Μαρτίου για να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.
   Τα αίτια για την πραγματικά πολύ μικρή συμμετοχή,θα πρέπει να τα αναζητήσετε αλλού.
   Μα τι λέω,το να αναζητήσεις αίτια,να τα αναλύσεις και να εξάγεις συμπεράσματα,απαιτεί λογική και όχι παρωπίδες.
   Καλός ο εθελοντισμός και μπράβο σε αυτούς που το κάνουν ΜΟΝΟ για την χαρά της προσφοράς αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!
   Όσο για την φτηνή δικαιολογία ''ψήφιζαν από οικογένειες - με εγγεγραμμένα μέλη στη Μ.Κ.Ο. 4 και 5 - μόνο 1 ή 2 ή και 3'' θα πω μόνο τούτο: Πάρα πολλά άτομα γράφηκαν εν αγνοία τους. Έχω παράδειγμα όπου ο πατέρας της οικογένειας έγραψε 6 μέλη,παιδιά και νύφες χωρίς καν να τους ενημερώσει. Και φυσικά αυτοί οι 6 δεν πήγαν ποτέ να ψηφίσουν.
   Άντε,καλά ξεμπερδέματα φίλοι της ΜΚΟ.

   Διαγραφή
 76. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 10:20 (ΦΕΦΕΚΑΣ) ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.

  ΥΣ : ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. 12. Το μήνυμα το πήρε πέρυσι από την φρέζα, εάν συνεχίσει έτσι …..
  πιστεύεις στη θεία δίκη , έχεις εμπάθεια μεγάλη και για όλους όσους αναφέρεις από κάτι. Ανώνυμα πάντα αλλά πολλοί γνωρίζουν ποιο χέρι γράφει αυτές τις αθλιότητες αλλά ποτέ δεν μπήκαν στον πειρασμό να γράψουν για σένα βρώμικο σκουλήκι ...... θα θελα να σε βλέπω όταν το μάθει ο άμεσα προϊστάμενος σου ότι γράφεις τέτοια για Βελβεντινους , και τα γραφεις και απο την δουλεια απο ιντερνετ που το πληρωνουν αλλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. πλάκα έχετε ρε παιδιά΄.
  Ο μόνος που δεν γράφει εδώ μέσα είναι ο "φεφέκας".
  Και πότε δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει; Όλο σενάρια είστε, με ένα και μόνο στόχο. Να κάνετε όσους συνεχίζουν να είναι μπροστά στον αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου μας, να λιγοψυχίσουν. Με τις συνεχείς προσβολές σας. Αλλά δεν θα σας κάνουν τη χάρη. Γιατί καμιά δεκαριά είστε δεν είστε αυτοί που τα γράφετε αυτά. Ενώ αυτούς τους στηρίζουν έμπρακτα εκατοντάδες.
  Συνεχείστε έτσι. Και αν ο Δήμος ξανασυσταθεί, τότε να δούμε αν και σεις οι ίδιοι θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη (αλλά τι λέω τώρα, έ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΡΙΜΑ.ΚΡΙΜΑ.ΚΡΙΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ Η ΣΙΩΠΗ.Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. 12:51 εχεις πολυ πλακα, και ξερεις πολυ καλα οτι δεν ηθελε να ειναι υποψηφιος γιατι εισαι ο ιδιος ο 12:51

  ....... Ενω αυτους τους στηριζουν εκατονταδες ! Καντε τωρα δημοψηφισμα να δουμε τα πραγματικα ΝΟΥΜΕΡΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. """Και αν ο Δήμος ξανασυσταθεί, τότε να δούμε αν και σεις οι ίδιοι θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη (αλλά τι λέω τώρα, έ;)"""

  δεν παίζεις καλύτερα ολα τα λεφτα σου στο TZOKER περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις.

  Μανώλη, επειδή θελουμε κατι δεν σημαίνει οτι θα το αποκτήσουμε κι ολας, αυτό ακριβώς κατάλαβε ο κοσμος γι αυτο κι απομακρύνθηκε απο τη μκο... οσο επιμένεις τοσο περισσότερο γιαούρτι θα φας στο τέλος.

  Πιο σίγουρο είναι οτι θα πέσει αστεροειδής κάποτε στη γη... παρα οτι θα αλλάξει ο αυτοδιοικητικός χαρτης της Ελλάδος... πως αλλιως να στο πω... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΡΙΣΜΑΤΑ για να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία, ο αγώνας σου είναι ΑΛΛΟΣ... σε πηραν χαμπάρι κι οι πέτρες, ξέρεις καλά πόσοι απο τους 860(?) ηρθαν με πιέσεις να ψηφίσουν.

  Οφείλεις να ζητήσεις τη γνώμη ολων των Βελβεντινών, αφου πλέον ενεργείς με το τι θέλει η μειοψηφία 860(?) ανθρωποι αποφασίζουν για τους 2500... υπολόγισες τι ποσοστό εκπροσωπείς πλέον????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Στον εμπορικο ποιο ειναι το ΔΣ, ξερει καποιος να μας πει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΚΟΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
  ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΙΓΓΟΣ
  ΣΤΟΝ ΜΟΒ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ μκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΥΓΚΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΗΤΖΗ? ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ?

   Διαγραφή
 84. Είναι αλήθεια πράγματι ότι η Μαρία Καμκούτη έιναι επαγγελμετίας (Οινοποιείο) και ότι η επιχείριση είναι στο όνομά της και είναι εγγεγραμένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης. Και το καταστατικό του Συλλόγου, προφανώς και δεν ορίζει ότι απαγορεύεται να είναι μέλος στο Σύλλογο ή να εκλέγεται στο Δ.Σ. επαγγελματίας που είναι γραμμένος στον ΟΓΑ. Αν αυτό συνέβαινε να είσαι σίγουρος-η ότι ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. θα την είχε διαγράψει.
  Και τα μέλη του Συλλόγου την ψήφισαν για το Δ.Σ. μετά λόγου γνώσης (γιατί κανένας δεν αμφισβητεί ότι έχει επιχείριση και άρα νομίμως μπορεί να τους εκπροσωπεί στο Δ.Σ.) Και δεν "τους εκπροσωπεί μαζί με τον άνδρα της"
  Αλλά είπαμε, όΛα στον αγώνα ορισμένων ελαχίστων για να απαξιωθούν πρόσωπα, εργαζόμενοι (Δημόσιοι Υπάλληλοι και Επαγγελματίες), συνταξιούχοι, άνεργοι κ.λ.π. και προπαντός συνειδήσεις. Συνειδήσεις ανθρώπων που συνεχίζουν να δίνουν έναν αγώνα για να ξαναδημιουργηθεί ο Δήμος μας.
  Οι προσβολές όμως δεν πτοούν κανέναν. Γιατί είναι γνωστό πλέον ότι ελάχιστοι αρθρογραφούν ή σχολιάζουν εδώ μέσα, ρίχνοντας τη χολή τους σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
  Ο αγώνας όμως θα φέρει αποτέλεσμα. Το επιθυμητό για τη συντριπτική πλειοψηφία των Βελβεντινών. Όχι όμως και για σας τους ελάχιστους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορεί ελάχιστοι να αρθρογραφούν αλλά μόνο ένας έχει αναλάβει εργολαβικά την αγιοποίηση του αγώνα της ΜΚΟ,εσύ!
   Αυτό που εσύ ονομάζεις χολή εγώ το λέω αγωνία για το αύριο ακόμη και αν πολλές φορές εκφράζεται με ανορθόδοξο τρόπο.
   Δεν είναι δυνατόν να μη συνειδητοποιείς την κατάσταση και τα αδιέξοδα της κοινωνίας μας.
   Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο όπου ζούμε και εργαζόμαστε,αυτό δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν συμφωνούμε με την πολιτική της ΜΚΟ;
   Τα πρόσωπα μας είναι αδιάφορα οι πράξεις τους όμως και οι συνέπειες αυτών επηρεάζουν ,αρνητικά μέχρι τώρα,τη ζωή μας και υπονομεύουν το μέλλον μας.
   Σκέψου το.

   Διαγραφή
 85. Το σκέφτομαι συνεχώς.
  Μόνο που είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πολιτική της ΜΚΟ, οδηγεί στην επανασύσταση του Δήμου.
  Αν και συ θέλεις την επανασύστασή του, σκέψου, αν δεν υπήρχε η ΜΚΟ και η Συντονιστική, με ό,τι κάνουν προς αυτή την κατεύθυνση (και με, ενδεχομένως, αστοχίες και ίσως και επί μέρους λάθος κινήσεις), τότε ποιά θα ήταν η κατάσταση;
  Απόλυτη ενσωμάτωση στον Καλλικρατικό Δήμο και κανένα όραμα για την επανασύσταση του Δήμου μας.
  Αν δεν συμφωνείτε με τη ΜΚΟ (το ερώτημά μου βέβαια είναι γιατί επικαλείστε συνεχώς τη ΜΚΟ, ενώ το ξέρετε, τα του αγώνα προσδιορίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί η Συντονιστική), ενώ συμφωνείτε (;) με την επαναδημιουργία του Δήμου, τότε τί μορφές αγώνα προτείνετε, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός μας στόχος;
  Και αν δεν πιστεύετε ότι θα επιτευχθεί, γιατί δεν βγαίνετε να πείτε ευθαρσώς τί πρέπει να κάνουμε; Να αποδεχτούμε την ενσωμάτωση στον Καλλικρατικό Δήμο και να λειτουργήσουμε πως;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για να καταλάβω,και πραγματικά το θέλω πολύ, πες μου ποιες κινήσεις γίνονται αυτή τη στιγμή για να να γίνουμε και πάλι Δήμος Βελβεντού. Ποιοι από τους βουλευτές θα προτείνουν την τροπολογία και ποιος θα την ψηφίσει.Μόνο αυτό θέλω να ξέρω!
   Η απόλυτη ενσωμάτωση στον Καλλικρατικό Δήμο,είτε μας αρέσει είτε όχι,έχει γίνει!Δεν χρειάστηκαν ούτε χρειάζονται καμία αναγνώριση και έγκριση από την τοπική κοινωνία μας για αυτό.
   Μέχρι να γίνει το θαύμα της ανεξαρτητοποίησης,που για να είμαι ειλικρινής δεν το πιστεύω,είμαστε αναγκασμένοι να συνυπάρχουμε και να συνεργαζόμαστε,δεν γίνεται αλλιώς.
   Αυτό που συμβαίνει σήμερα επηρεάζει την ποιότητα της ζωής μας και η μκο (να μην γελιόμαστε,αυτή κάνει κουμάντο ή μάλλον δυο τρία άτομα)πολλές φορές με τις πράξεις της το επιδιώκει για να επιβεβαιώνονται οι 'προβλέψεις' της για την προβληματική λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου,να δυναμιτίζει την κατάσταση και να κρατά τον κόσμο σε ένταση.
   Εγώ αυτό που θα ήθελα να συμβεί είναι να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε καλύτερα όλοι οι δημότες του σημερινού Δήμου,(Βελβεντό,Σέρβια,Καμβούνια),να δούμε ποια είναι τα προβλήματα,ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις και πως μπορούν να υλοποιηθούν.Αυτό που έχει σημασία είναι η ανάπτυξη του τόπου και αυτό είναι κάτι που όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.
   Κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος από κάποιον άλλον.Επίσης πιστεύω πως το Βελβεντό αν το χειριζόταν σωστά από την αρχή θα βρισκόταν στο κέντρο λήψεων αποφάσεων και όλοι η περιοχή θα επηρεαζόταν θετικά.
   Στις μέρες μας διχασμένοι δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα,ενωμένοι όμως ναι!

   Διαγραφή
 86. Δεν νομιζω να εισαι τοσο αφελης ( 12:10) ωστε να ελπιζεις οτι μπορει να ξανασυσταθει ο Δημος, ξερεις πολυ καλα ειδικα εσυ οτι ουτε μια στο δισ/μυριο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει.Αυτο το παραμυθι και αυτην η κοροιδια ας σταματησει.Ξερεις πολυ καλα πως εχει η κατασταση. Παραδεξου οτι αυτο που κανεις και που εχεις οδηγησει το χωριο ειναι καταδικη και πισωγυρισμα δεκαετιων ΖΗΤΑ ενα μεγαλο συγνωμη και πιστευω οτι υπαρχει χρονος για να διορθωθει η κατασταση. Αλλα ειπαμε ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Δεν νομιζω να εισαι τοσο αφελης ( 12:10) ωστε να ελπιζεις οτι μπορει να ξανασυσταθει ο Δημος, ξερεις πολυ καλα ειδικα εσυ οτι ουτε μια στο δισ/μυριο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει.Αυτο το παραμυθι και αυτην η κοροιδια ας σταματησει.Ξερεις πολυ καλα πως εχει η κατασταση. Παραδεξου οτι αυτο που κανεις και που εχεις οδηγησει το χωριο ειναι καταδικη και πισωγυρισμα δεκαετιων ΖΗΤΑ ενα μεγαλο συγνωμη και πιστευω οτι υπαρχει χρονος για να διορθωθει η κατασταση. Αλλα ειπαμε ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Μανώλη για ποιον αγώνα μιλάς... τον αγώνα που κάνεις για να καπελώσεις ολους τους φορείς του Βελβεντού;

  Αντε και τους καπέλωσες, αντε και σε ολους κατάφερες και εβαλες τους δικούς σου, κατα το "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

  ...μετα τι απόμεινε; ...μετα τι; ...θα ερθει η ανεξαρτησία του δήμου, επειδή φιμώσαμε ολους τους φορείς;

  Σ' αυτόν τον αγώνα μας καλείς να συμπορευτούμε;

  Κάποτε στον ΜΟΒ μοιράζατε χαρτάκια ποιους να ψηφίσουμε με αποτέλεσμα μετα απο λιγα χρόνια δεν εμπαινε κανένας υποψήφιος, νοστάλγησες εκείνες τις εποχές; χαρτάκια λοιπον σε ολους τους φορείς, ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, η ιστορία του τόπου μας θα σε μνημονεύει με χρυσά γράμματα και σενα και τον αλλο τον αριστερό με τη δεξιά τσέπη.

  Μανώλη ο κόσμος σε εχει πάρει χαμπάρι πλέον, δεν το κατάλαβες απο την προσέλευση που είχες στις εκλογές, τόση πίεση και μονο 860(?); του χρόνου πόσοι θα είναι αναρωτήθηκες;

  Οσο είναι καιρός ζήτα ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Το σκέφτομαι συνέχεια. Και, φαντάζομαι, το σκέφτονται και τα μέλη του Δ.Σ. της ΜΚΟ και της Συντονιστικής. Όμως πιστεύω ότι σχετικά λίγο επηρεάζουν αρνητικά μέχρι τώρα τη ζωή μας. Και προπαντός πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπονομεύουν το μέλλον μας. Το αντίθετο, δημιουργούν προϋποθέσεις για να επανασυσταθεί ο Δήμος μας. Και αυτό θα επηρεάσει το μέλλον μας, ευεργετικά όμως, σε σχέση με ότι θα υποστούμε με την συνέχιση παραμονής μας στον Καλλικρατικό Δήμο.
  Και θεωρώ ιδιαίτερα υπερβολικό "τα αδιέξοδα της κοινωνίας μας". Προβλήματα υπάρχουν, αδιέξοδα όμως όχι.
  Το ερώτημα είναι: Συνεχίζουμε έναν αγώνα που αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Βελβεντού, ή σταματάμε τον αγώνα και αποδεχόμαστε ότι θα πορευτούμε στο μέλλον μέσα στον Καλλικρατικό Δήμο;
  Εγώ λέω ναι, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Σύντομα. Και πάντως πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
  Αν εσύ δεν το πιστεύεις ή θέλεις να παραμείνουμε στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού, τότε πέστο ευθαρσώς και πρότεινε πως πρέπει να ενεργήσει από δω και πέρα η κοινωνία μας.
  Και σε έναν τέτοιο πρωτόγνωρο αγώνα μπορεί να γίνονται και λάθη και αστοχίες και πιθανά και υπερβολές. Κακώς βέβαια. Δεν είναι όμως αυτά (τα ελάχιστα για μένα) που πρέπει να κυριαρχούν ως επιχειρήματα. Και εξ΄αυτού να "πυροβολείτε" καθημερινά ανθρώπους και να σπιλώνετε συνειδήσεις.
  Και μια επισήμανση: Γιατί συνεχώς αναφέρεστε στη ΜΚΟ και όχι στη Συντονιστική Επιτροπή; Η οποία έχει και την κύρια ευθύνη του σχεδιασμού και των ενεργειών - δράσεων του αγώνα μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. εντάξει, πάλι υποθέτετε ότι τα γράφει (τα παραπάνω ο Στεργίου) . Όμως κάνετε λάθος.

  Και είμαι πεπεισμένος ότι η επανασύσταση του Δήμου θα γίνει. Ας διαχειριστούμε όμως την κατάσταση με τον τρόπο του ο καθένας, χωρίς συκοφαντίες και προσβολές. Και εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες. Παρ΄ότι και γώ (όχι βέβαια στο βαθμό που σπιλώσατε - και συνεχίζετε - τους πρωτεργάτες της ΜΚΟ) έχω "τιμηθεί" κάποιες φορές.

  ο 2.31 ΑΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. ποιός είναι "ο αριστερός με τη δεξιά τσέπη" ρε παιδιά;
  Ο Μπελιάς; Και από που προκύπτει η "δεξιά τσέπη";
  Από το ότι είναι Δημόσιος Υπάλληλος και Αγρότης παράλληλα;
  Για εξηγείστε μας να έχουμε και επιχειρήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Βλεπω οτι οι αναρτησεις την ωρα της δουλειας εχουν αυξοντα αριθμο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Και είμαι πεπεισμένος ότι η επανασύσταση του Δήμου θα γίνει...
  δημιουργούν προϋποθέσεις για να επανασυσταθεί ο Δήμος μας...

  Μανώλη ή Μάκη, κι εγώ είμαι πεπεισμέμος οτι θα πιάσω το ΛΟΤΤΟ και σκέφτομαι να σταματήσω τη δουλειά... τι με συμβουλεύεται??

  να "προγραμματίσω" τη ζωή μου ως εκατομυριούχος απο τώρα...??

  Είναι δυνατον να σκεφτόμαστε ως κοινωνία με αυτον τον τρόπο;
  Ξεχνάτε οτι, οτι εγινε (καλλικράτης), εγινε για λόγους περικοπής δαπανών και μόνο.

  Σας το εχουν πει ολα τα κοματα... ΟΧΙ, απο ποιον περιμένετε ακομα να το ακούσετε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Προς 05:11
  Ένας τρίτος στην συζήτηση...
  Μέχρι τις επόμενες Δημ. Εκλογές υπάρχουν πιθανότητες για την ανεξαρτησία του Δήμου μας και αυτό διαμυνήθηκε απο όλα τα κόματα και κατά την αποψή μου ο αγώνας και η πίεση του Βελβεντού πρέπει να είναι συνεχής.
  Θέλω όμως να ακούσω ποιά είναι η πρότασή σου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ30 Μαρτίου 2012 - 9:08 π.μ.

  Τον Μήνα Μάρτιο αναρτήθηκαν απο τον υπεύθυνο του ΟΛΑ τρεις
  αναρτήσεις για όσα συνβαίνουνε στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ τους τελευταίους
  είκοσι Μήνες.Στις αναρτήσεις αυτές καταθέσανε τις απόψεις
  τους περίπου διακόσια (200) άτομα. Υποθέτω 'οτι απο τα 200
  αυτά αυτά άτομα που σχολιάσανε τα όσα συμβαίνουν στην κοινω
  νία του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ περίπου τα 100 είναι μέλη της περιβόητης
  εταιρίας αυτης της Μ.Κ.Ο.
  Ολοι τους ανεξαιρέτως εκτός από τον Πρόεδρο του Μ.Ο.Β.
  που υπογράφει έγραφο προς τον ΔΗΜΑΡΧΟ του Δήμου ΣΕΡΒΙΩΝ-
  ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ σχολιάζουνε πάντα κρυμένοι στην ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
  Αυτούς της Μ.Κ.Ο. τους καταλαβαίνω απόλυτα για την τακτική
  της ανωνυμίας που ακολουθούνε. Φυλάγουν τα νώτα τους και εκ
  του ασφαλούς παραποιούνε την αλήθεια προασπίζοντας τα ατομι
  κά τους προσωπικά συμφέροντα.
  Τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΩΣ αυτούς που διαφωνούνε με την ομολο-
  γουμενως ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ τακτική της Μ.Κ.Ο. δεν τους δίδω κανένα απολύτως ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.!!!!! Η ανωνυμία αγαπητοί σχολιαστές δυναμώνει
  περισσότερο τα είκοσι αυτά λαμόγια που εξακολουθούνε να
  εκμεταλεύονται τους απλούς 'η αφελείς αν προτιμάτε την ωρο
  λογία αυτή,δημότες του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για τους ιδιοτελούς σκοπούς των. Δίαβασα με πολύ προσοχή κάποιου Μ.Κ.Ο.τη νεα-
  ρου το σχόλιό του και την τοποθέτησή του σχετικά με το ποιον αρκετών μέλών της Μ.Κ.Ο. και την επιστημονική τους
  κατάρτιση για όλα τα θέματα που απασχολούνε την τοπική
  Κοινωνία του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
  ΦΥΣΙΚΑ είναι αδύνατον οι νεαροί των 25 και 30 ετών να γνω-
  ριζουνε από πρώτο χέρι την πορεία των ατόμων αυτών τόσο
  επαγγελματικά όσο εκπαιδευτικά για την καταξιωμένη πορεία τους όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος σχολιαστής.
  ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΣΣΟΙ
  ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΣΤΗΚΑ-
  ΝΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥ
  ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

  Μετά από πάρα πολύ σκέψη και προβληματισμό και παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν ήθελα να σκιαγραφήσω την
  πορεία και το επίπεδο τόσο το επαγγελματικό όσο και το
  πνευματικό των ατόμων αυτών που διοικούνε την Μ.Κ.Ο. θα το
  πραγματοποιήσω για ένα και μόνο σκοπό.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΝΔΡΕΣ
  ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ-ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ
  ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ-ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ-
  ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο.

  Κύριε ΚΛΙΓΓΟ πρόεδρε του Μ.Ο.Β.
  Στα πενεπιστημιακά ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ στην βιτρίνα τους σε πρώτη
  θέση υπάρχουν δύο (2) βιβλία
  1ον ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
  2ον.ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.
  Καλό θα είναι πριν να υπογράφεις έγραφο που απευθύνεται
  σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ή σε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου
  (Ν.Π.Δ.Δ.) να διαβάσεις τα βιβλία αυτά για να μην εκτίθεσαι. Εάν δυσκολεύεσαι να τα μελετήσεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  ΓΛΩΣΣΑ σε πληροφορώ 'ότι είναι γραμμένα και στη ΑΓΓΛΙΚΗ.
  Τότε θα μάθεις που πρέπει να απευθύθνεται ιεραρχικά στην
  δημόσια αρχή οποιοδήποτε έγραφο και ΟΧΙ όπου σε κατέβει στο
  κεφάλι σου. ΕΚΤΟΣ εάν αυτές είναι οι εντολές που λαμβάνεις
  από την Μ.Κ.Ο. Και για τον λόγο αυτό δεν σου απαντά η ΔΗΜΟ-
  ΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ30 Μαρτίου 2012 - 9:47 π.μ.

  ΤΟ σολιο αυτό απευθύνεται σε όσους μεχρι σήμε-
  ρα πιστεύουν ότι είναι δυνατή νομοθετική ρύθμιση
  για την αυτονομία του ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
  από κανένα κόμα και από κανένα ΒΟΥΛΕΥΤΗ δεν είναι δυνατη η κατάθεση ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ η ΤΡΟΠΟΛΟ
  ΓΙΑΣ για την διοικητική μεταρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΤΑ
  ΤΗ. για δύο λόγους.
  1ον Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΠΥΘΜΙΣΗ Νόμος του
  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ήτανε επιταγή της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ
  ΕΝΩΣΗΣ. Και επειδή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
  δεν συμορφώθηκε πλήρως με αυτά που όπιζε
  η Ε.Ε. για τον λόγο αυτό τροποποιείται και
  πάλι ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ προς το καλύτερο

  2ον. Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριον του
  κράτους το (Σ.Τ.Ε.) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ
  ΑΣ σε συνεδρίαση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ οριστικά και
  αμετάκλητα άποφάνθηκε ότι το άρθρο 1ον του
  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ με το οποίο έγινε η σωροταξιακή κατα-
  νομή των νέων δήμων έιναι Ν Ο Μ Ι Μ Ο Τ Α Τ Ο.
  Η ΑΠΟΦΑΣΗ λήφθηκε Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α.
  Κ Α Τ Α Σ Υ Ν Ε Π Ε Ι Α.
  κάθε αναφορά από οποιοδήποτε για την επανασύστα
  ση του Π Ρ Ω Η Ν ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είναι ΟΥΤΟΠΙΑ
  και όποιος ισυρίζεται το αντίθετο ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ
  ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ-και αποβλέπει σε άλλα πράγματα.

  ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΑΣ κύριε ΕΥΘΥΜΙΕ
  ΜΑΡΜΑΡΗ συνταξιούχε δημοδιδάσκαλε με τον τίτλο
  ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ
  ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ σου λέω αυτό.
  ΟΤΑΝ σαν πολίτης ενός κράτους απαιτείς σεβασμό
  από το ίδιο το κράτος ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΝΑ
  ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕ
  ΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  ΕΣΥ όμως πράτεις το ακριβώς αντίθετο δάσκαλε. ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΑ
  ΕΚΛΕΓΕΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της δημοτικής κοινότη-
  τας ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

  ΚΑΥΜΕΝΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΤΗ-
  ΡΟΥΣΕΣ.!!!!!!!

  ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ
  ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.

  ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ.

  ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
  -------------------------------
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.!!!!!!
  ------------------------------------

  ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ κύριοι κύριοι ΓΚΙΚΑ και
  ΤΣΟΥΚΑΡΔΑΝΗ.???????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Προτείνετε να διεξαχθεί δημοσκόπιση στο Βελβεντό.
  Ερώτημα:
  ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ;
  α) Ένα (οποιδήποτε) από τα δεκατρία μέλη του ΔΣ της ΜΚΟ
  β) Τον κ. Τσιτσόκα Αντώνιο

  Αν κάποιος ξένος ρωτούσε εντελώς τυχαία 200 Βελβεντινούς θα είχε ενδιαφέρον το αποτέλεσμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΗΚΑΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΗΣΕ ΕΙΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ 50αρια ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!ΠΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες ειναι αληθεια οτι ο φεφεκας ηθελε να εγκαταλειψει την μκο οπως εκαναν οι (μακις - γκικας- τσιουκαρδ.) αλλα αντεδρασαν καποιοι εντονα και του ειπαν ως το τελος αυτος θα ειναι ο προεδρος της μκο.

  Αντε φεφεκα να φερεις τη σκαλα να τους κατεβασεις απο τα κεραμιδια πριν ειναι αργα.

  Το καραβι αρχισε να βουλιαζει....... και ποιος φευγει πρωτος οταν το καραβι βουλιαζει ?????????


  ....................τα ποντικια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Ρε παιδιά άκουσα ότι ο Φεφέκας θα είναι υποψήφιος με τους ανεξάρτητους Ελληνες;Eίναι αλήθεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Στην Κοζάνη με τους Ανεξάτητους Έλληνες θα είναι ο
  Πλακεντάς Παναγιώτης πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Δυτ.Μακεδονίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Κρούση-νύξη για υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές έγινε σε τρεις Βελβεντινούς από διαφορετικά κόμματα, αλλά για διαφορετικούς λόγους η κάθε περίπτωση, δε φαίνεται να βρίσκεται στις τελικές επιλογές των ψηφοδελτίων.
  Ίσως στις επόμενες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. kozan.gr: Ποιoυς πρότεινε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
  Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης. Διαβάστε στο kozan.gr, τα πρόσωπα που προτάθηκαν για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ:


  Ιορδάνης Ανδρεάδης, Λεσγίδης, Ευάγγελος Σημανδράκος (περιφερειακός σύμβουλος), Νίκος Κατσαούνης (περιφερειακός σύμβουλος), Δημήτρης Ζιούζιος (δημοτικός σύμβουλος Σερβίων), Κούτσιανος Βασίλης (περιφερειακός σύμβουλος) Αντωνιάδης (γιατρός), Βέτα Σπόντη, Τουμπουλίδου Νούλα (Αντιδήμαρχος Κοζάνης) , Δημήτρης Μαυροματίδης (δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης), Νοτοπούλου, Καραβασίλης (συνδικαλιστής ΔΕΗ), Θέμης Αμπατζίδης, Γιώργος Αδαμίδης (περιφερειακός σύμβουλος), Λαϊόπουλος, Ιώαννης Παπαϊορδανίδης (περιφερειακός σύμβουλος), Παναγιώτης Θεοδωρίδης (περιφερειακός σύμβουλος - κατέθεσε αίτηση)


  Μήπως κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν.Η μη συμμετοχή βοηθάει το χωριό κύριοι της ΜΚΟ;Βλέπουμε και τα αποτελέσματα την μη συμμετοχής στο Δήμο.Μήπως κάποιοι πρέπει να το ξανασκεφτούν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. προς 12.10 ΠΜ της 1ης Απριλίου

  σε ποιούς τρεις έγινε κρούση να είναι υποψήφιοι κομμάτων στις εκλογές που θα γίνουν και για ποιούς λόγους αρνήθηκαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Από τον ασημώνη με την προσθήκη του Βελβεντού.

  Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου…
  “Ε, ρε κατοχή που σας χρειάζεται.”
  Ο πατέρας μου έλεγε σε μένα.
  “Ε, ρε Χούντα που σας χρειάζεται…”
  Εγώ πια. θα λέω στο παιδί μου..
  “Ε, ρε ΠΑΣΟΚ που σας χρειάζεται!!!
  Στο Βελβεντό θα λέμε
  "Ε, ρε Φεφέκας που σας χρειάζεται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. αϊ , αϊ, μούνκι να γράφιτι.΄Ότ' μότ', που λεν' κι Κουζανίτις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΦΕΦΕΚΑΣ'
  Ο ΦΑΡΟΥΚ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Ο "Φαρούκ" δεν ήταν στην Κοινότητα πριν καμιά σαρανταριά χρόνια;
  τον "Φαρούκ", λοιπόν, μόνο οι 60άρηδες μπορούν να τον θυμούνται!
  Και απ΄ότι έλεγαν οι μεγαλύτεροι, ο άνθρωπος είχε πάθος με τη φροντίδα της πλατείας και με την καθαριότητα. Ένας απλός άνθρωπος ήταν, που δεν είχε, στα χρόνια της Χούντας, τη δυνατότητα να παίρνει πρωτοβουλίες. Απλά τον έβαλαν στη θέση εκείνη.
  Το θεό σας δεν έχετε. Ασχολείστε και με πεθαμένους δεκαετίες τώρα - το κάνατε και για τον πατέρα του "Φεφέκα" και γι΄άλλους - χωρίς να λογαριάζετε ότι έχουν και παιδιά πίσω τους. Αλλά προφανώς είναι στο DNA σας η συκοφαντία, οι προσβολές και η σπίλωση ζωντανών και πεθαμένων.
  Θα πρέπει τελικά να κουβαλάτε πολύ μίσος μέσα σας. Και τα κόμπλεξ σας ξεχειλίζουν απ΄τα μπατζάκια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Καποιος να μας ενημερωσει για την σηναντηση που ειχε η Μ Κ Ο στη Αθηνα,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Συνάντηση; Ποιά συνάντηση; Και γιατί -αν έγινε - να σας ενημερώσει; Για να γράφετε ΤΙΣ μ.....ες σας;

  α, το συνάντηση με υ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Και συναντηση εγινε και τη σφαλιαρα παλι τη φαγατε αλλα που να τα γραψετε αυτα Μουγγα και ψεματα για να κρατησουμε και τα τελευται 5οο και προβατα που εχουμε ακομα γιατι τοσα ψηφισαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Ρε παιδιά γιατί δεν ρωτάτε τον Κώστα τον ταμία της ΜΚΟ πόσα χρήματα κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας στην τράπεζα για να μάθετε ακριβώς πόσα άτομα ψήφισαν στις εκλογές της ΜΚΟ.Είναι τόσο απλό.Το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Να ρωτήσουμε να μάθουμε τι? Μας το είπαν οι ιδιοι 860 ατομα ψήφισαν, κι ο πιο κουτός καταλαβαίνει οτι το νούμερο αυτο σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αληθινό.

  Επομένως τι να ψάξουμε να βρούμε αν ηταν 430 ή 500 ή 550 και τι θα βγεί?

  Σημασία εχει και αποδείχτηκε περίτρανα οτι, η ΜΚΟ πλέον ελέγχει ποσοστό μικρότερο και απο το 20% των ψηφοφόρων στο χωριό μας.
  Ή να το πω διαφορετικά, λιγότεροι απο το 20% των ψηφοφόρων του χωριού μας (της δημοτικής κοινότητας Βελβεντού) συμφωνούν με την τακτική της ΜΚΟ, στον αγώνα για ανεξάρτητο δήμο.

  Οσο για τις δήθεν συναντήσεις!!!!! Είναι τα τελευταία ταξιδάκια αναψυχής ορισμένων, με λεφτά ξένα. Ας αρχίσουν σιγά-σιγά να βάζουν και το χέρι στη τσέπη τους, οταν μετακινούνται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. WX MAS PHRANE XAMPARI...ARXISAN TA ORGANA!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΟΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ? ΑΝΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΟΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. τί να θέλει ο Μπελιατσώφ ρε παιδιά;
  Την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού, τί άλλο;
  Και εγώ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Βελβεντινών, το ίδιο.
  Εσείς τί θέλετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Η επανασύσταση ενός Δήμου - αν ποτέ γίνει-δεν θα γίνει με κριτήρια όπως η μη συμμετοχή στην ψηφοφορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές και η μη "αναγνώριση" του Καλλικρατικού Δήμου.Η μορφή αυτή του "αγώνα" της Μ.Κ.Ο έφερε διχόνοια και μαρασμό στο Βελβεντό.
  Απαιτείται άμεσα αλλαγή αυτής της αδιέξοδης πορείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Με ποιά κριτήρια κατά τη γνώμη σου, 08.41ΑΜ, θα γίνει η επανασύσταση του Δήμου; Μπορείς συγκεκριμένα να προτείνεις κάποια;
  Και μια παρατήρηση: Τον αγώνα τον προσδιορίζει η Συντονιστική Επιτροπή - η οποία και προτείνει στις Λαϊκές Συνελεύσεις τις μορφές του - και όχι η Μ.Κ.Ο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. 8.41ΑΜ
  για πρότεινε διαφορετική πορεία, μιας και αυτή που ακολουθείται την θεωρείς αδιέξοδη. Συγκεκριμένες προτάσεις όμως. Οι οποίες να έχουν στόχο την επανασύσταση του Δήμου.
  Γιατί, για την αλλαγή πορείας με στόχο την πλήρη ενσωμάτωση στον Καλλικρατικό Δήμο, προφανώς 5 -10 άτομα την θέλουν στο Βελβεντό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΠΟΡΕΙΑ??????
  ΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ?????
  ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΑ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ:
  ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ:
  ΑΠΟ 3600 ΓΙΝΑΤΕ 1800. ΑΠΟ 1800 ΓΙΝΑΤΕ 860(?) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ 50:

  ""Leopoldos Ntarafliankas
  Μια μεταλαγμενη μορφή ιού πλανάται πάνω απο το Βελβεντο εδώ και ένα χρόνο, το επιστημονικό όνομα αυτού μπουκλοζαντοαλευροτετολαζαριελευθερονους και η καταπολέμηση του μόνο με το εξελιγμένο ΦΟΥΡΚΟντολ extra
  14 March at 20:18 via Mobile ·

  Γιώργος Ρόπουτης, Dimitris Varsamopoulos and 2 others like this.

  Dimitris Varsamopoulos
  Χαχαχαχαχα...Έγραψες πάλι...
  15 March at 02:14""

  ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ.

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ Τ Ι Μ Ι Ο ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!
  ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΟΣΗ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΠΟΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΑΤΕ ΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΖΩΗ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΔΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΑ ΖΩΗ!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΗΣΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ,ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ,ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ!ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΔΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΟΓΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Κανένα νέο άρθρο του Τσίμωφ Μαρμαριέφσκι ή του Τσιουκαρδάνιν περιμένουμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Είναι γνωστή η αντίθεση των περισσότερων πρώην Καποδιστριακών δήμων και ιδίως των δημάρχων τους στις συνενώσεις τους με το σχέδιο Καλλικράτης.Είχαμε κινητοποιήσεις,προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας κ.λ.π. Ο νόμος εφαρμόστηκε στα πλαίσια του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών του κράτους.
  Αν γινόταν η επανασύσταση κάποιου πρώην δήμου,είναι προφανές ότι θα ξανάρχιζαν οι κινητοποιήσεις απο τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.Απαιτείται δηλαδή ισχυρή πρόσβαση στην κενρική εξουσία ώστε να αγνοηθούν οι παραπάνω αντιδράσεις και αν δεν κάνω λάθος, έγκριση της τρόικας γιατί αφορά αύξηση κρατικής δαπάνης. Είναι επομένως πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη,η επίτευξη αυτού του στόχου.Πιστεύω λοιπόν ότι χρειάζεται αλλαγή τακτικής και επαναπροσδιορισμός στόχων κάτι που δεν μπορεί να γίνει απο αυτή τη Μ.Κ.Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Ποιος να κανει το Βελβεντο ανεξαρτητο αυτο το κομα (ΠΑΣΟΚ) που εστειλε το χωριο εκει που το εστειλε! Και οπως το πασοκ κατεστρεψε την ΕΛΛΑΔΑ και μαζι ολους εμας ερχεται τωρα ο βενιζελος να μας σωσει.Βρε δεν πανε στο διαολο αυτοι και τα κοματοσκυλα τους εδω στο Βελβεντο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Τι ωραία επιχείρηση ο δήμος, ουτε ρίσκο ουτε τίποτα, διορίζεις αντιδημάρχους, προέδρους, κάνεις αναθέσεις εργων, προσλαμβάνεις εποχικούς, παίζεις με τους ανεργους και τις ανάγκες των, συμπληρώνεις κάνα βιογραφικό, υπόσχεσαι και για τη νέα τετραετία θέσεις αντιδημάρχων, προέδρων συμβούλων, δημιουργείς γύρω σου ενα στρατό απο ταλιμπάν μισθοφόρους ετοιμους για ολα και μετά... ερχεται ενας Ραγκούσης με τον Καλλικράτη του και τα γ@μ@ει ολα και σε κάνει απο Δήμαρχο κλητήρα, πως να το καταπιείς ρε παιδί μου????
  αντε τώρα να τρέξεις να ξεπεράσεις τον ψηλό σε ψήφους μπας και γίνεις τι... αντιδήμαρχος????
  και την κουτάλα αλλος???

  Θα με γράψει η ιστορία ομως... θα είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν παρέδωσα ποτε τον θεσμό που παρέλαβα....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

  κείμενο που γράφτηκε τον 03/2011, για να μην ξεχνιόμαστε πως φτάσαμε ως εδώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. h mko einai kalh kai 8elei to kalo mas,kalytera monoi mas kai apomonomenoi para me ta servia.atimoi serviwtes mas fagate.na psofhsei h katsika toy geitona!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στο Βελβεντό αν κάποιος Βελβεντινός έβαζε υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου;Aν ο Σ....ης θυμόταν να βάλει για βουλευτής ή ο Σ...ου ή ο Κ....ης ή ακόμη ακόμη ο Κ....ας;Mάλλον τότε η νεολαία θα έπεφτε με αλεξίπτωτο από τα κεραμίδια.Οι λαγοί τότε θα γίνονταν αρκούδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  ΑΠΟΦΑΣΗ 5/2012
  ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την παροχή της εργασίας «Ταξινόμηση βιβλίων
  της βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού».

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
  Αναθέτουμε απευθείας την εργασία της ταξινόμησης των βιβλίων της βιβλιοθήκης
  Πνευματικού Κέντρου Βελβεντού, της Δημοτικής Κοινότητας Βελβεντού, του Δήμου
  Σερβίων – Βελβεντού, στην Μητσιώρη Χαρούλα του Θεόφιλου, κατοίκου Βελβεντού Τ.Κ.
  50400, ΑΦΜ: 107803029, ΔΟΥ: Σερβίων, έναντι αμοιβής πέντε χιλιάδων Ευρώ (5.000,00 €).

  Ο Πρόεδρος
  Κακαφίκας Αναστάσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. ΑΠΟΦΑΣΗ 4/2012
  ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την παροχή της εργασίας «Φύλαξη των εξωτερικών
  και εσωτερικών χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού».

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
  Αναθέτουμε απευθείας την εργασία της Φύλαξης των εξωτερικών και εσωτερικών
  χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού, της Δημοτικής Ενότητας
  Βελβεντού, του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στον Ζέρβα Αντώνιο του Νικολάου, κατοίκου
  Βελβεντού Τ.Κ. 50400, ΑΦΜ: 037697248, ΔΟΥ: Σερβίων, έναντι αμοιβής πέντε χιλιάδων
  Ευρώ (5.000,00 €).

  Ο Πρόεδρος
  Κακαφίκας Αναστάσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
  Αναθέτουμε απευθείας την εργασία του καθαρισμού των χώρων του Πνευματικού
  Κέντρου Βελβεντού για τις ανάγκες του διετούς προγράμματος δράσης, στην Ασμή Ελένη
  του Ιωάννη, κατοίκου Βελβεντού Τ.Κ. 50400, ΑΦΜ: 042655239, ΔΟΥ: Σερβίων, έναντι
  αμοιβής πέντε χιλιάδων Ευρώ (5.000,00 €),

  Ο Πρόεδρος
  Κακαφίκας Αναστάσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
  Αναθέτουμε απευθείας την εργασία της διοικητικής επιμέλειας - οργάνωσης
  των εκδηλώσεων του Διετούς Προγράμματος Δράσης στο δ.δ. Βελβεντού στον
  Παπασπανό Εμμανουήλ του Γεωργίου, κατοίκου Βελβεντού Τ.Κ. 50400, ΑΦΜ:
  049439355, ΔΟΥ: Σερβίων, έναντι αμοιβής πέντε χιλιάδων Ευρώ (5.000,00 €).

  Ο Πρόεδρος
  Κακαφίκας Αναστάσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  Αναθέτουμε απευθείας την εργασία της καθαριότητας των χώρων του
  Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βελβεντού, της Δημοτικής Ενότητας Βελβεντού, του
  Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στην Στεφάνου Δήμητρα του Γεωργίου, κατοίκου
  Βελβεντού Τ.Κ. 50400, ΑΦΜ: 107820630, ΔΟΥ: Σερβίων, έναντι αμοιβής πέντε
  χιλιάδων Ευρώ (5.000,00 €).

  Ο Πρόεδρος
  Κακαφίκας Αναστάσιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. 1.38ΑΜ της 8ης Απριλίου
  γράφεις: "...χρειάζεται αλαγή τακτικής και επαναπροσδιορισμό στόχων, κάτι που δεν μπορεί να γίνει από αυτή τη Μ.Κ.Ο.".
  Προφανώς και δεν είναι κουβέντα "του αέρα" η άποψη αυτή.
  Ωραία λοιπόν, ΑΥΤΗ η ΜΚΟ δεν μπορεί, κατά τη γνώμη σου, να προχωρήσει σε αλλαγή τακτικής και σε επαναπροσδιορισμό στόχων. Ποιό εργαλείο (αντί της ΜΚΟ) αντιπροτείνεις για να προχωρήσει την πρότασή σου;
  Και, αφού διαπιστώνεις ότι χρειάζονται τα δύο παραπάνω, μπορείς να γίνεις ποιό συγκεκριμένος; Για ποιά διαφορετική τακτική μιλάς και κυρίως για ποιούς άλλους στόχους;
  Γιατί, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος στόχος που έχουμε είναι η επανασύσταση του Δήμου (οι τρόποι και οι μέθοδοι για την επίτευξή του αφορούν ζητήματα τακτικής και στρατηγικής ακόμα. Και επ΄ αυτού μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι ίσως - ή - γίνονται λάθη τακτικής). Διαφορετικός στόχος, πέραν αυτού, είναι η αποδοχή της δημιουργηθείσας για μας κατάστασης με τον Καλλικράτη, η συμφωνία μας δηλαδή στην ενσωμάτωση στο νέο Δήμο και η διακοπή κάθε προσπάθειας για την επανασύσταση του Δήμου.
  Αντιπροτείνεις το δεύτερο ή κάτι άλλο και ποιό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έδωσε χθες υποσχέσεις ως συνήθως στο Βελβεντό? (Καφεδάκι στην Πλατεία).
  Αντε όλοι ψήφο στο Σαμαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Δεν υπάρχει θέμα επαναπασδιορισμού του στόχου, είναι αφελής η τοποθέηση αυτή.Ο στόχος ηταν-είναι-και θα είναι ΕΝΑΣ:AΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.Oσοι υποστηρίζουν οτι ο στόχος παρήκμασε, ζουν σε άλλο πλανήτη. Η δυσλειτουργία του Καλλικράτη, η μη εξυπηρέτηση των πολιτών, επαναφέρουν την αναγκαιότητα δημιουργίας μικρότερων Δήμων.Η Ευρωπαική Ενωση, είναι υπέρ του επανασχεδιασμού του Καλλικράτη,
  με την επανασύσταση ιστορικών και αναπτυξαικών πρώην Δήμων, μέσα στους οποίους εντάσσεται και το Βελβεντό.
  Ετοιμάζεται σιγά σιγά η χωροθετική επαναδιάταξη του Καλλικράτη και συνιστώνται μελέτες επαναφοράς πρώην δήμων.
  Το μεταβατικό στάδιο επανασύστασης είναι μέχρι 30/5/2014, ωστε οι εκλογές τις 1/6/2014 να γίνουν με τις νέες συνθήκες δήμων, που θα διαμορφωθούν.
  Στο πλαίσιο της χωροθετικής επανασύστασης του Καλλικράτη, το Βελβεντό καθίσταται αυτόνος Δήμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ 02.12ΑΜ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Το επίπεδο σου φαίνεται με τον τρόπο που μιλάς, μια και ο χαρακτηρισμός σου ανήκει και σε περιβάλλει.Αλλωστε αν υπηρχε επίπεδο για διάλογο, θα είχατε και κάποια ανώνυμη άποψη.
  Αλλά δυστυχώς, το μυαλό σου, είναι πάνω...απο το κεφάλι σου!
  Δεν εχεις αποψη και προσπαθείς να αποδείξεις οτι εσυ θα σωσεις την πόλη. Μάθε λοιπόν οτι:
  Η Ευρωπαική Ενωση, είναι υπέρ του επανασχεδιασμού του Καλλικράτη,
  με την επανασύσταση ιστορικών και αναπτυξαικών πρώην Δήμων, μέσα στους οποίους εντάσσεται και το Βελβεντό.
  Ετοιμάζεται σιγά σιγά η χωροθετική επαναδιάταξη του Καλλικράτη και συνιστώνται μελέτες επαναφοράς πρώην δήμων.
  Το μεταβατικό στάδιο επανασύστασης είναι μέχρι 30/5/2014, ωστε οι εκλογές τις 1/6/2014 να γίνουν με τις νέες συνθήκες δήμων, που θα διαμορφωθούν.
  Στο πλαίσιο της χωροθετικής επανασύστασης του Καλλικράτη, το Βελβεντό καθίσταται αυτόνομος Δήμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Μπεεεε μπεεεε μπεεεε και μετα θα ξυπνησεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. 10:54
  Αν κατάλαβα καλά, διόρθωσέ με σε παρακαλώ, η απόφαση της μκο είναι να μην συμμετάσχουμε ούτε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ή κάνω λάθος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. 10.54
  Από που προκύπτουν αυτά?
  Πού μπορούμε να τα βρούμε κι εμείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. 10.54
  την προηγούμενη απόφαση την πήραν οι δημότες με το Δημοψήφισμα, του οποίου η διεξαγωγή αποφασίστηκε σε Λαϊκή Συνέλευση. Μην αμφιβάλεις ότι, αν φτάσει εκείνη η ώρα, πάλι οι δημότες θα αποφασίσουν και όχι η Συντονιστική Επιτροπή (αλήθεια γιατί μπερδεύετε συνεχώς τη Συντονιστική Επιτροπή, η οποία και έχει την ευθύνη των ενεργειών για τον αγώνα, με τη ΜΚΟ;).
  Αλλά, να είσαι σίγουρος, δεν θα έρθει εκείνη η ώρα. Γιατί απλούστατα η επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού θα γίνει πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Και ας μην αρέσει καθόλου αυτό σ΄ορισμένους σας. Σ΄ορισμένους ελαχίστους δηλαδή. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας θα το χαρεί πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. συγνώμη το προηγούμενο σχόλιο απευθύνονταν στον 1.34PΜ

   Διαγραφή
 142. ΠΡΟΣ 10:05 αφου τοσο ωραια μας τα λες να ξανακανετε δημοψηφισμα.

  Αλλα να εισαι εσυ σιγουρος και μαλιστα θα εισαι απο τους πρωτεργατες να μην γινει δημοψηφισμα γιατι ειστε πλεον μειοψηφια και το ξερεις πολυ καλα.

  Λοιπον η μονη λυση και το κανω προταση ειναι το δημοψηφισμα, και αν η συντονιστικη (μκο) εχει τα κοτσια ας το κανει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. 11.45PM
  προσωπικά είμαι σίγουρος ότι δεν θα φτάσουμε ως εκεί, γιατί θα επανασυσταθεί νωρίτερα ο Δήμος Βελβεντού. Όσο και αν αυτό δεν σου φαίνεται πιθανό. Και επέτρεψέ μας να θεωρούμε βάσιμες τις ελπίδες μας. Κάτι περισσότερο ξέρουμε.
  Και σ΄ευχαριστώ, τουλάχιστον, για το ύφος του σχολίου σου. Γιατί εδώ μέσα έχουμε συνηθίσει μόνο να μας βρίζουν.
  Αν όμως φτάσουμε ως τις εκλογές χωρίς θετικό αποτέλεσμα, να είσαι σίγουρος ότι καμιά Συντονιστική, καμιά Μ.Κ.Ο. δεν θα πάρει αποφάσεις μόνη της. Οι πολίτες του Βελβεντού θα αποφασίσουν σχετικά.
  Και είμαι απολύτως σίγουρος ότι η θέση περί επανασύστασης του Δήμου συγκεντρώνει ΚΑΙ ΤΩΡΑ τη συντριπτική πλειοψηφία των Βελβεντινών. Πως διαπιστώνεις εσύ ότι είναι μειοψηφούσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι 2.300 εγιναν στις εκλογές του '10 της μκο 1.626. Ενω στις εκλογές του '12 εγιναν 860 σημειωτέον μαγειρεμένοι και πρεσσαρισμένοι.

   Και το ξέρεις πλέον καλά οτι, ολοι μαζί εσείς που προκαλείτε τα αδιέξοδα του τόπου μας, με την συμπεριφορά σας, δεν είστε παραπάνω απο 400 ατομα.

   Αυτό προκύπτει απο την μέχρι τώρα συμμετοχή του κόσμου, στις εκλογές... αν τολμάτε κάντε το δημοψήφισμα... να τελειώνουμε μ' αυτό.

   Διαγραφή
 144. Κάθε πράμα στον καιρό του και τον Αύγουστο ο Κολιός.
  Έτσι και η προσπάθεια για νέο Δήμο συνεχίζεται και στο τέλος της παρούσας θητείας οι όποιες αποφάσεις, το δημοψήφισμα του 2010 ισχύει για 3,7 χρόνια, όσα και η αυτοδιοικητική θητεία. Τον 3/2014 πρέπει να ξανααποφασίσουν οι δημότες του Βελβεντού.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Προς 05:05
  Η ερώτηση στο Δημοψήφισμα ποια θα είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Προς 05 :05
  H ερώτηση στο δημοψήφισμα ποια θα είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. Προς τον 10"54 ΑΜ
  Ξέχασες να βάλεις στο τέλος την ημερομηνία : 1 Απριλιου 2012

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ, Π.Χ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ Η ΕΝΤΙΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΛΟΥΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ !ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. άρες μάρες κουκουνάρες 7.26ΑΜ Εφαρμόζεις τη λογική "γράψε γράψε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Μα είναι δυνατό να ισχυρίζεσαι ότι γίνονται αιτήσεις (και οι οποίες προφανώς πρωτοκολούνται) και ..."κάποια λαμόγια" φροντίζουν να μη γίνονται γνωστές στα Σέρβια; Ως εκεί φτάνει η βλακεία σου ή καλύτερα η συκοφαντίες σου; Να πιστεύεις ότι κάποιοι θα τα χάψουν αυτά που γράφεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. Προς τον 11:45 δεν μας απαντησες. Αλλα πως να απαντησεις οταν ειστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
  Ολοι θελουν το Βελβεντο ανεξαρτητο, οπως ολοι θελουν τα δυο κοματα που μας εφεραν εδω να εξαφανιστουν, το θεμα ειναι οτι ετσι οπως κανατε τον αγωνα δεν θα εχουμε αισιο αποτελεσμα.

  ΑΝ λεω ΑΝ εισασταν σιγουροι για το δημοψηφισμα θα το κανατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. Προκαλεί εντύπωση, οτι υπάρχουν πολίτες, που δεν θέλουν την ανεξαρτησία και κάνουν ευχολόγια να μην γίνει ποτέ αυτό.
  Είναι οι μίζεροι ανησυχούντες, που διαβάλουν τον αγώνα και
  δεν μπορούν να κοιμηθούν, απο τα πολλά αδιέξοδα τους.
  Μάθετε λοιπόν, μια για πάντα, οτι τα πράγματα αλλάζουν άρδην!
  Μάθε λοιπόν οτι:
  Η Ευρωπαική Ενωση, είναι υπέρ του επανασχεδιασμού του Καλλικράτη,
  με την επανασύσταση ιστορικών και αναπτυξαικών πρώην Δήμων, μέσα στους οποίους εντάσσεται και το Βελβεντό.
  Ετοιμάζεται σιγά σιγά η χωροθετική επαναδιάταξη του Καλλικράτη και συνιστώνται μελέτες επαναφοράς πρώην δήμων.
  Το μεταβατικό στάδιο επανασύστασης είναι μέχρι 30/5/2014, ωστε οι εκλογές τις 1/6/2014 να γίνουν με τις νέες συνθήκες δήμων, που θα διαμορφωθούν.
  Στο πλαίσιο της χωροθετικής επανασύστασης του Καλλικράτη, το Βελβεντό καθίσταται αυτόνομος Δήμος.
  Ως πρός το σκέλος του δημοψηφισματος, δεν είναι απαραιτητο να επαναληφθεί, δεδομένου οτι η χωροθετική ανασύσταση του Καλλικράτη θα εχει συμβεί, το Βελβεντό θα είναι δήμος και
  στις εκλογές του 2014/6 θα είναι ελεύθερη η εκλογική διαδικασία, αφού θα αφορά το Βελβεντό και μόνο.
  Να υπογραμμισθεό οτι ακόμα και σήμερα η θέση περί επανασύστασης του Δήμου συγκεντρώνει τη συντριπτική πλειοψηφία των Βελβεντινών, μάλιστα σύμφωνα με εσωτερική ερευνα στατιστικής δημοσκόπησης, το 97% των πολιτών στο Βελβεντό, είναι υπέρ της συνέχισης του αγώνα και εχουν πεισθεί οτι η επάνοδος στην ελευθερία, είναι πρό των πυλών.
  Σύμφωνα με το σχετικό γκάλοπ, που διενεργήθηκε με πλήρη επιστημονική παρέμβαση, το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η νίκη είναι τα συναισθήματα που απηχούν τους πολίτες στο Βελβεντό και μένουν πιστοί στις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και της ΜΚΟ, για ολα τα θέματα του αγώνα και του στόχου για την ανεξαρτησία...
  Το 3% είναι οι περιθωριακοί που αντιδρούν στον αγώνα και κανείς δεν δίνει έμφαση στην υπαρξη τους!
  Ο «Καλλικράτης» φαίνεται να έχει προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που είχε κληθεί να λύσει. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του, παρουσιάστηκε η ανάγκη για να βελτιωθούν ή και να αλλάξουν ορισμένες από τις διατάξεις του.
  Το σπουδαιοτερο είναι η χωροθετική επαναδιάταξη του Καλλικράτη και συνιστώνται μελέτες επαναφοράς πρώην δήμων.
  Το μεταβατικό στάδιο επανασύστασης είναι μέχρι 30/5/2014, ωστε οι εκλογές τις 1/6/2014 να γίνουν με τις νέες συνθήκες δήμων, που θα διαμορφωθούν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για τον ραγκούση σε κόβω... αι σαλάγατα ρε καραγκιόζι, για τόσο καθυστερημένους μας εχεις ολους στο Βελβεντό??? ευχολόγια??? τα στοιχεία πότε???

   Διαγραφή
 152. Να μας πεις 10:59 συμφωνεις με το μνημονιο η διαφωνεις ? ( γιατι και με τον καλικρατη συμφωνουσες αλλα για τους αλλους εκτος απο το Βελβεντο).
  Εδω εχει διαλυθει το συμπαν και δεν ξερουμε ΤΙ θα μας ξημερωσει και συ μας λες αλλα λογια ναγαπιομαστε.Αντι να φερεις την σκαλα να τους κατεβασεις απο τα κεραμιδια εσυ το βιολι σου.


  ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ μπεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. 10.38AM

  το Δημοψήφισμα, για να μη συμμετάσχουμε στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, έγινε το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, λίγους μήνες νωρίτερα δηλαδή.
  Και τα Δημοψηφίσματα δεν μπορεί να γίνονται σε ανύποπτο χρόνο άνευ λόγου και αιτίας.
  Όταν έρθει εκείνος ο καιρός, δηλαδή όταν θα πλησιάζουν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε και θα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Συνολικά ως κοινωνία, όπως και το 2010.
  Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε ως εκεί. Γιατί νωρίτερα θα έχει προηγηθεί - με τροποποιητική νομοθετική διάταξη επί του Χωροταξικού του "Καλλικράτη" - η επανασύσταση του Δήμου μας, καθώς και μερικών άλλων ανά την Επικράτεια.
  Το ερώτημα είναι, εμείς μεν το θέλουμε και παλεύουμε για να γίνει αυτό πράξη. Εσύ το θέλεις; Και αν ναι, τί κάνεις γι΄ αυτό; Γιατί δεν είναι συμβολή σε ένα στόχο η απόρριψη απλά των ενεργειώων των άλλων (που διεκδικούν αυτό το στόχο).
  Αν πράγματι πιστεύεις ότι για την κοινωνία μας η επανασύσταση του Δήμου θα είναι καλύτερα από τη συμμετοχή στο διηνεκές στον "Καλλικρατικό" Δήμο, το ερώτημα είναι: ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ; Και φυσικά δεν είναι ενέργειες επίτευξης του στόχου οι προσβολές , τα βρισίδια, οι συκοφαντίες, η προσβολή της μνήμης πεθαμένωνν συγγενικών προσώπων, που δυο - τρεις γράφουν εδώ μέσα, για το Στεργίου, το Μπελιά, τον Αργυρόπουλο, τον Τράντα, τον Κ. Σιώμο, τον Γκίκα και ορισμένα ακόμα άτομα που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια επανασύστασης του Δήμου μας. Και τους οποίους χαρακτηρίζουν ως λαμόγια!
  ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ;
  Και αν δεν κάνεις τίποτα, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύστασης του Δήμου μας (σεβαστό καθ΄όλα αυτό), τουλάχιστον μην ευτελίζεις την προσπάθεια των άλλων.
  Και ας ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα χαρείς και συ μαζί μας όταν πραγματοποιηθεί ο στόχος.
  Όσον αφορά για τη συμμετοχή στις εκλογές της ΜΚΟ,εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον αριθμό των ψηφισάντων (860) μεγάλο. Έχοντας ως εμπειρία και το ότι από τα τρία μέλη στην ΜΚΟ της οικογένειάς μου, η μάνα μου και λόγω ηλικίας δεν προσήλθε, η αδελφή μου ήταν εκτός Βελβεντού και μόνο εγώ ψήφισα. Και καταλαβαίνω απόλυτα το επιχείρημα της ΜΚΟ ότι και απ΄έξω (φοιτητές και Βελβεντινοί που μένουν στη Θεσ/κη κ.λ.π.) δεν προσήλθαν, αλλά και ότι από πάρα πολλές οικογένειες με 4 και 5 μέλη στη ΜΚΟ - για οικονομικούς λόγους - ψήφισαν μόνο 2 ή 3. Και αυτό θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να το αντιμετωπίσει το Δ.Σ. της ΜΚΟ και να προτείνει, στη Συνέλευση που προηγήθηκε, εθελοντική συμμετοχή στην οικονομική τακτοποίηση των μελών και δικαίωμα όλων να ψηφίσουν. Αλλά και αρκετοί μετανάστες Βελβεντινοί, είναι μέλη της ΜΚΟ και φυσικά δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν. Με όλα αυτά ο αριθμός των 860 είναι απόλυτα ικανοποιητικός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Δεν ειναι ψεμμα,ουτε αστειο.
  Ο κλεμμενος πλουτος της χωρας,του λαου,των ταμειων,ειναι στους λογαριασμους σ'αυτους που μας κυβερνησαν ακομη και σε επιπεδο τοπικης αυτοδιοικησης.

  Τωρα που οι ελληνες βρισκονται στο <> και την τυχη της χωρας την εχει η δικαιοσυνη και (η σωτηρια τροικα) ας πραξουν λοιπον το χρεος τους απεναντι στον δυστυχο ελληνικο λαο.

  Ελεγχο περιουσιων σε ολα τα προσωπα που κυβερνησαν και αποδoση των κλεμμενων στα ταμεια των εργαζομενων.

  Ο τζον Λα--ς οταν συνελληφθη στις USA για κατασκοπεια τον εβγαλαν στις καμερες δεμενον με αλυσιδα στα χερια & στα ποδια,τον Στρος Καν επισης με χειροπαιδες.

  Τον τζοχα-βρωμα να τον παρει η αντιτρομοκρατικη δεμενον χειροποδορα .
  ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. Ενω συμβαινουν ΟΛΑ αυτα γυρω μας ο φεφεκας και η παρεα του το βιολι τους.Και οπως ειπε καποιος προηγουμενος να γινει ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ να τελειωνουμε μια και καλη με την μειοψηφια. Γιατι μεχρι τωρα ειχαμε την καραμελα του 98% τωρα ξαφνικα τι εγινε ? δεν ειμαστε 98% ? Εμπρος μκο - συντονιστικη η οπως σας λενε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. kozan.gr: Κατά συνείδηση η επιλογή για συμμετοχή ή μη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές στο Βελβεντό
  Αν και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη λαϊκή συνέλευση που προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα, η επιλογή για συμμετοχή ή μη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές από τους κατοίκους στο Βελβεντό θα ληφθεί κατά συνείδηση.


  Πάντως ήδη αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές όπως ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - Γιώργος Τοπαλίδης, επισκέφτηκαν τις τελευταίες μέρες το Βελβεντό, το οποίο κατά ένα μικρόμ μεσαίο ή μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αναμένεται να συμμετάσχει στις εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. Ο φεφεκας και η μκο τι εχει να μας πει γιαυτο?

  Ας πει κατα συνειδηση και θα σου πω εγω τι εχει να γινει!

  θα γινει οπως τωρα που ηθελε να μην βαλει υποψηφιος στην μκο και τον βαλανε με το ζορι!

  Ας το διαψευσει αν δεν εγινε ετσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΛΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ!ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΦΟΙ ΕΙΣΤΕ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΓΑΤΕ!ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ 2014 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ !2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. 7:25
  Μια ζωή στο σκοτάδι και στην ανωνυμία σου θα ζείς.
  Σε λυπάμαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. Αποκαλεί τους άλλους Μπούφους, ενω τον εαυτό του, τον εχει κορνίζα!Η αμηχανία του είναι έκδηλη, γιατί δεν μπορεί να χωνέψει τις αλλαγές στον Καλλικράτη,που είναι η χωροθετική επαναδιάταξη του Καλλικράτη και συνιστώνται μελέτες επαναφοράς πρώην δήμων.
  Το μεταβατικό στάδιο επανασύστασης είναι μέχρι 30/5/2014, ωστε οι εκλογές τις 1/6/2014 να γίνουν με τις νέες συνθήκες δήμων, που θα διαμορφωθούν....
  Μιλάει για...2 δήμους στην Κοζάνη, οταν η Ε.Ε ηδη εχει αποφασίσει την επανασύσταση του Καλλικράτη με την επαναφορα πρώην Δήμων.Είναι τόσο απληροφόρητος, που γράφει με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. Τελικα ο φεφεκας ηθελε να φυγει η οχι ? ακομα απαντηση δεν πηρα.

  Ενω μερικοι την εκαναν με ελαφραααα..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. Ποτέ, δεν εξέφρασε την βούληση για να αποχωρήσει! Απεναντίας, παραμένει ο ηγέτης στον αγώνα, για την ανεξαρτησία και χαίρει και απολαμβάνει της υψηλής πολιτικής εκτιμήσεως ΟΛΩΝ.
  Είναι η μοναδική πολιτική προσωπικότητα στο Βελβεντό, που θα φέρει την ''Ανάσταση '' και την ελευθερία στην πόλη.
  Για αυτό, μην ανησυχείτε για τον Πρόεδρο.
  Το μόνο, που πρέπει να κάνετε, είναι να εξαλείψετε το υωρεολόγι σας και να γίνεται...άνθρωποι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. To υβρεολόγιo σας... (εννοούσα)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. Το καταλαβαμε κοψε κατι πολυ τον υμνεις τον εαυτο σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. kozan.gr: Κατά συνείδηση η επιλογή για συμμετοχή ή μη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές στο Βελβεντό
  Αν και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τη λαϊκή συνέλευση που προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα, η επιλογή για συμμετοχή ή μη στις ερχόμενες εθνικές εκλογές από τους κατοίκους στο Βελβεντό θα ληφθεί κατά συνείδηση.
  Πάντως ήδη αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές όπως ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - Γιώργος Τοπαλίδης, επισκέφτηκαν τις τελευταίες μέρες το Βελβεντό, το οποίο κατά ένα μικρόμ μεσαίο ή μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αναμένεται να συμμετάσχει στις εκλογές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 167. http://sites.diavgeia.gov.gr/servionvelventou/ada/Β4Ω0Ω11-ΩΩ8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 168. ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Αναγνωρίζει το ΔΣ παράνομη πράξη!!!τι σημαίνει αυτό;O εισαγγελέας που είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 169. τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί τόση λειψυδρία; Ούτε ένα σχόλιο 5 μέρες τώρα; Και μάλιστα σε μέρες αργιών;
  Κυκλοφόρησε ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΠΟΛ (κατόπιν σχετικών μηνύσεων που έγιναν προ μηνών), βρίσκονται στα βήματα όσων εδώ μέσα έχουν καθυβρίσει και συκοφαντήσει πρόσωπα και πρόσωπα και πάψατε να γράφετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 170. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ19 Απριλίου 2012 - 12:50 π.μ.

  ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10.06 ΤΗΣ 18-4-2012.

  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-
  ΤΑ ΣΕ ΌΤΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.

  10Ν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ
  ΚΕΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΌΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΗΣ
  Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ
  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΑΙΝΟ-
  ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

  20Ν ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙς ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ
  ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦ-
  ΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ
  ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ
  ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ
  ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
  10Ν ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟ-
  ΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ
  ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ
  ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ.

  20Ν ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΚΟΓΑΝΤΕΙ-
  ΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ Η ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ
  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ
  ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ
  ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗς Η ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
  ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

  ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

  ΑΝΑΦΕΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
  ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ
  ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΩΡΕΙΑ
  ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΠΛΟΚ.

  ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ
  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ
  ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ
  Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.

  ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

  ΕΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 171. θα υποτιμούσα τον εαυτό μου Α. Τσιτσιώκα, αν απαντούσα στις ανορθόγραφες ασυναρτησίες σου.
  Αλλά προπαντός δεν ανοίγω συζήτηση με ανθρώπους που συνεχώς βρίζουν και συκοφαντούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 172. kozan.gr 19/4/2012: «Μπαρούτι» μυρίζει τις τελευταίες μέρες η ατμόσφαιρα μεταξύ Βελβεντού και Σερβίων
  Νέα ένταση αναμένεται να προκαλέσει στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις Βελβεντού και Σερβίων, η απόφαση ανάκλησης της παραχώρησης χρήσης γης 120 στρεμμάτων και μέρους του κτιρίου του Δενδροκομικού Σταθμού Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης, έναντι τιμήματος (3.600) € το χρόνο, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Πωλήσεως Οπωροκηπευτικών Προϊόντων (ΑΣΕΠΟΠ) Βελβεντού «Η Ένωση», για τη δημιουργία Πρότυπου Πειραματικού Επιδεικτικού Οπωρώνα.


  Ο ΑΣΕΠΟΠ που είχε υποβάλλει προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικό αίτημα, είχε καταφέρει να αποσπάσει στις 21/03 την απόφαση παραχώρησης, όμως στη συνέχεια και κατόπιν επιστολών του Δημάρχου Σερβίων κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου η απόφαση αυτή ανακλήθηκε (05/04).

  Αφορμή για τη στάση αυτής της Δημοτικής αρχής αποτέλεσε το γεγονός ότι ο ΑΣΕΠΟΠ επέλεξε να παρακάμψει το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων από το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και τους εκπροσώπους του τοπικού συμβουλίου, θα έπρεπε προηγουμένως να λάβει θετική γνωμοδότηση, αφού η εν λόγω έκταση ανήκει στα γεωγραφικά όρια της περιοχής των Σερβίων. «Δε διαφωνούμε με τη δημιουργία Πρότυπου Πειραματικού Επιδεικτικού Οπωρώνα από τον ΑΣΕΠΟΠ, όμως δε μπορούμε να δεχτούμε ότι σε αυτό δε θα έχει λόγο το δημοτικό συμβούλιο και κατ’ επέκταση η τοπική κοινωνία των Σερβίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ερωτηθείς από το kozan.gr ο δήμαρχος κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Μάλιστα για το θέμα αυτό αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να έχει και σχετική συνάντηση με τον κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 173. META THN EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΜΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ 10.06.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 174. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΕΦΕΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΙΣ ???????????????

  Και μαζι η μκο η συντονιστικη η νεολαια η κινηση γυναικων και δεν ξερω ποιος αλλος ! να πηγαινετε στην Κοζανη που ηρθε ο αυριανος πρωθυπουργος (βενιζελος) να σηκωσετε τα πανο ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και μαζι σας ολο το χωριο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΦΕΦΕΚΑ ? ΓΙΑΤΙ ??? Απο ποιον περιμενεις για να δικαιωθεις εσυ και ολο το χωριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 175. υπομονή παιδιά
  το κάθε τί στον καιρό του.
  Και νά είστε σίγουροι ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα ψηφίσουμε για το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού.
  Κι ας μην αρέσει αυτό σ΄όρισμένους από σας τους ελαχίστους που βρίζετε και συκοφαντείτε από δω μέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 176. Και μετα 9:47 ξυπνησες

  ΑπάντησηΔιαγραφή