Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Μετά και από αυτό τι άλλο θα μας πουν…..

Με ανακοινώσεις - επιθέσεις από ξηρά και θάλασσα-εφημερίδες και ραδιόφωνα, αλλά και με επιθέσεις από αέρος, μέσω τηλεοπτικών πάνελ ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού έκανε αυτό που τον εξουσιοδότησε ο νυν υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννης Ραγκούσης, είπε την αλήθεια. Κάτι που δεν έκανε η ΜΚΟ και τα πρωτοπαλίκαρα της όταν επέστρεψαν από τας Αθήνας.
Η πολιτική θέλει τόλμη και ανδρεία, ο κ. Κωνσταντόπουλος όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο είναι η τελευταία του ευκαιρία να σωθεί πολιτικά, όχι μόνο στα μάτια των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και απέναντι σε όλους τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. Η ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Κωνσταντόπουλου βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτει το ψέμα που ειπώθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και σίγουρα προβληματίζει για την στάση και την θέση κάποιων ανθρώπων Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Στο υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο κ. Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Ιωάννη Ραγκούση, συνάντηση στην οποία παρέστησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης κ. Πάρις Κουκουλόπουλος και κ. Ιωάννης Βλατής και ο βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ είχαν κληθεί και οι αρχηγοί των τριών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα εστιάζοντας στην ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. ΄΄ Κοινωνία Πολιτών του Βελβεντού΄΄ για τα αποτελέσματα της συνάντησής της με τον υπουργό, όπου εμμέσως προκύπτει ότι ο ίδιος ο υπουργός υποσχέθηκε αυτονομία του Δήμου Βελβεντού στο μέλλον.

Στη σύντομη εισήγησή του ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε: «Κύριε υπουργέ είμαι από αυτούς που πίστεψαν στην μεγάλη μεταρρύθμιση που προσωπικά τολμήσατε με τον ΄΄Καλλικράτη΄΄ και για αυτό εκδήλωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος, πριν ακόμα οριστικοποιηθεί ο χωροταξικός χάρτης και συμμετείχα στις εκλογές στις οποίες ο λαός τίμησε το συνδυασμό μας και με εξέλεξε Δήμαρχο. Ως νέα Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του προβλήματος του Βελβεντού, ακολουθήσαμε μια πολιτική ήπιας προσέγγισης της κοινωνίας, δεδομένου ότι με βάση το νόμο είμαστε θεσμικά και νομικά υπεύθυνοι και για την κοινωνία αυτή. Έχω την πεποίθηση ότι με ενέργειες αυτού του είδους η διοίκηση του νέου Δήμου καθίσταται προβληματική όταν, πέραν των λοιπών σημαντικών αναπτυξιακών, οργανωτικών και οικονομικών ζητημάτων, υπονομεύεται εξαρχής και καθημερινά αυτή καθαυτή η ενότητά του. Στα πλαίσια αυτά παρακαλώ να έχω την ξεκάθαρη θέση σας αναφορικά με το αν υπάρχει πρόθεση αλλαγής του διοικητικού χάρτη του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, άμεσα και στο διάστημα της τρέχουσας δημαρχιακής θητείας ή μεσοπρόθεσμα. Αν δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής του υφιστάμενου χωροταξικού χάρτη του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, παρακαλώ να γίνει άμεσα και ξεκάθαρα γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους κατοίκους του Δήμου με κατηγορηματικό τρόπο».

Ο κ. Ραγκούσης στην απάντησή του ανέφερε αυτολεξεί: «Κύριε Δήμαρχε θα επαναλάβω αυτά που είπα στην αντιπροσωπεία των Βελβεντινών όταν με επισκέφθηκαν. Όσο είμαι εγώ υπουργός, κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και στο χρονικό ορίζοντα που μπορώ να προβλέψω, δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στις χίλιες να υπάρξει αλλαγή του αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. Και σε εξουσιοδοτώ δήμαρχε να το ανακοινώσεις εκ μέρους μου στο Δημοτικό σας Συμβούλιο».

Η ΜΚΟ έως την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες δεν έχει διαψεύσει τίποτα. Η σιωπή σημαίνει ενοχή, αλλά τι άλλο να μας πουν, όταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μοιράσει το ψέμα με τη σέσουλα. Από εδώ και στο εξής όλοι θα πρέπει να διαλέξουν ή την ανάπτυξη και την πρόοδο, με την ισχύουσα κατάσταση ή την οπισθοχώρηση και τον εξευτελισμό ο οποίος εν αφθονία μας δόθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Στο κάτω κάτω της γραφής εάν ο πραγματικός σκοπός των διοικούντων της ΜΚΟ είναι η πρόοδος του Δήμου δεν είναι σφάλμα να παραδεχθούν ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Εάν συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά, πως κάτι άλλο τους κρατάει σε αυτή τη στάση και κάτι άλλο θέλουν να κρύψουν. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν πρόσωπα και πράγματα που στέρησαν από το βελβεντό το μέλλον του, πολύ σύντομα!
Ακούστε και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου για να φύγει κάθε απορία:

http://www.youtube.com/watch?v=G1qbQb9m76I&feature=player_embedded


150 σχόλια:

 1. Αναρωτιέστε τι άλλο θα μας πουν!
  Αυτό που ήδη άρχισαν να λένε!
  Ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
  Πάμε γερά, με Αντώνη Σαμαρά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. από το wwwkozanimedia.gr
  του Παναγιώτη Πλιάτσιου

  Οι νεοσύλλεκτοι, η Ζέτα και τα «λαμόγια Πλιάτσιος και Πιτσιάβας»!!!

  Από το Facebook και τη σελίδα του «Γουστάρω Βελβεντό» (όπως μας το έστειλε φίλη)

  -«Γουστάρω Βελβεντό: Πολέμιος του αγώνα μας ο κ. Πλιατσιος. Μην του δίνουμε δραχμή! Καμμιά χορηγεία στις εκπομπές του!!!!

  -Vaya Stamati:Ξέρετε γιατί δε θα πέσει ποτέ καμία κυβέρνηση? Γιατί δε θα αφήσουν οι βολεμένοι παρατρεχάμενοι!!! Καημένο Βελβεντό… ακόμα και τα τσουτσέκια εναντίον σου!

  Έχει και άλλα:

  «Ο Πλιατσιος στην τελευταία παράγραφο προαναγγέλει το αποτέλεσμα της συνάντησης. Φυσικά όπως βολεύει τους εντολοδόχους του! Αλλά που ειναι η εκπληξη; Εδω ο Ιούδας πούλησε το Χριστό για 30 αργύρια και δε θα πουλούσε ο Πλιάτσιος την ψυχή του;;;

  Τελικά και ο Πιτσιάβας στα χνάρια του μέντορα του του Πλιατσιου!!Παραπληροφόρηση και πικρόχολα σχόλια. ΟΟΥΥΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

  Τελικά είναι ένας από τους σχολιαστές η ένας από τους συνιδρυτές του olavelvento ο κύριος Πλιάτσιος;»

  Είναι κρίμα που όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι στο Βελβεντό έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Όποιος «δεν είναι μαζί τους» είναι «εναντίον τους»!!!! Κρίμα, πραγματικά. Εμείς εδώ πάντως την άποψη μας θα συνεχίσουμε να τη λέμε, είτε αρέσει σε κάποιους Βελβεντινούς, είτε όχι…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. η Μ.Κ.Ο. με δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς του Προέδρου της, μόλις επέστρεψε η αντιπροσωπεία της από τη συνάντηση με το Ραγκούση, είπε απολύτως καθαρά ότι ο Υπουργος διαμήνυσε ότι δεν προτίθεται αυτός και η κυβέρνηση ν΄ανοίξουν το θέμα του Καλλικράτη.

  Προς τι, λοιπόν όλα αυτά ( του ως άνω άρθρου;

  Προς τι η επίσκεψη του Κωνσταντόπουλου στον Ραγκούση,άν όχι να ξεπεράσει τεχνιέντως το πρόβλημα με Δημοτικό Σύμβουλο (πρώην Δήμαρχο Σερβίων)της παράταξής του, ο οποίος απαίτησε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να κληθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εγκαλέσει ο Δήμαρχος τους βουλευτές Ν. Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, για όσα αυτοί είπαν στη συνάντηση που είχε ο Ραγκούσης με την αντιπροσωπεία των Βελβεντινών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. απο Δήμαρχος κλητήρας12 Απριλίου 2011 - 11:54 μ.μ.

  09:44
  (Μανώλη που κατα τ'αλλα δεν συνομιλείς με τον αέρα οπως δηλώνεις και στην εφημερίδα του μορφωτικού)
  Οι δηλώσεις σου είναι ακόμη αναρτημένες στη σελίδα σας kpvelventou.gr, να σου τις υπενθυμίσω...

  """Παρ’ όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο, αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη."""

  Τώρα αν αυτά που μας δήλωσες, εχουν κάποια σχέση με αυτά που ζήτησε ο υπουργός απο τον δήμαρχο να μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο,... ας το κρίνει οποιος συνέχισε στο δημοτικό σχολείο και μετά την Δευτέρα τάξη...

  εμένα πάντως μου δίνεις το δικαίωμα να σε αποκαλέσω ΨΕΥΤΗ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. προς 11.54
  ο κ. Ραγκούσης μας είπε αυτά που στη σελίδα της Εταιρείας αναγράφονται.
  Μάκης Μπελιάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. απο Δήμαρχος κλητήρας13 Απριλίου 2011 - 1:18 π.μ.

  Εεεε τότε διαψεύστε αυτά που είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος, γιατί δεν το κάνετε;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΜΚΟ ΕΙΠΕ
  Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θεσεις της αντιπροσωπειας και το αίτημα της και αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.

  Παρ’ όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο, αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη.  Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ:
  «Κύριε Δήμαρχε θα επαναλάβω αυτά που είπα στην αντιπροσωπεία των Βελβεντινών όταν με επισκέφθηκαν. Όσο είμαι εγώ υπουργός, κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και στο χρονικό ορίζοντα που μπορώ να προβλέψω, δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στις χίλιες να υπάρξει αλλαγή του αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. Και σε εξουσιοδοτώ δήμαρχε να το ανακοινώσεις εκ μέρους μου στο Δημοτικό σας Συμβούλιο».

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ

  Το θέμα όμως είναι, ότι οι Βελβεντινοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και τώρα που χαλάρωσαν για τα καλά από το σοκ των πρώτων ημερών, διακρίνω πολλά σχέδια και διάθεση για εκπλήξεις από την πλευρά τους. Επίσης εάν ενθυμούμε καλώς, ο ίδιος ο δήμαρχος με κάθε επισημότητα δήλωνε προεκλογικά –εκτός και εάν τότε δεν το πολυ πίστευε- ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας(του Βελβεντού). Ομως, θεωρώ οτι η ''συνέπεια λόγου και έργων'' - ως αξίωμα είναι καταγεγραμμένο στο προεκλογικό δεκάλογο του δημάρχου - αναδυκνύει την ποιότητα του ανδρός και προδιαθέτει για τα μελλούμενα.

  ΕΑΝ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ "ΣΚΑΡΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το σφάλλειν ανθρώπινον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΓ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣ Η ΔΛΕΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. EIDATE THN ANAKOINOSH THS KOINONIAS TON POLITON STO AIVRES?
  AYTOI OXI APLA MAS DOYLEVOYN, MAS EPEXERGAZONTE KIOLAS!
  PSEFFTES,ALITES

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. prepi i serviotes na ton kinigisoyn ton arxipseftara.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Για άλλη μια φορά ένα κείμενο του Στεργίου γεμάτο ψέματα και ανακρίβιες.

  Τώρα άρχισε να ξεδιπλώνει ο Στεργίου τον πραγματικό του εαυτό. Τόσα χρόνια, χωρίς αντιπολίτευση, έκανε το παιχνίδι του ανενόχλητος, προσέγγιζε τους αντιπάλους, έκανε φίλους τα παιδιά των "εχθρών" στο facebook και με ένα ψεύτικο προσωπείο ετοίμαζε την επόμενη μέρα, ως ο μοναδικός και κυρίαρχος παίχτης της περιοχής.

  Ήρθε η συνένωση και ο Κωνσταντόπουλος και του χάλασε τα σχέδια. Αλλά στο παιχνίδι αυτό φανέρωσε τις αδυναμίες του. Την εμπάθεια, το μίσος, την κακία, την υποκρισία, την έλλειψη ψυχραιμίας. Έχει χάσει τη μπάλα, έχει χάσει τον ύπνο, δεν του βγαίνουν τα σχέδια και στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας παίζει και το τελευταίο του χαρτί. Έβαλε τον Κουρτέλη που έχει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου να υπογράψει ένα κείμενο πως κάνει μπαμ ότι είναι του Στεργίου. Για να πει ο κόσμος "για να τα λέει ο Κώστας, έτσι θα είναι". Δεν έχει ιερό και όσιο στη χειραγώγηση, κατεύθυνση, έλεγχο και εκμετάλλευση των γύρω του. Είναι αδίστακτος στο ψέμμα και στη συκοφαντία.

  Αλλά το βλέπει και ο ίδιος. Το νοιώθει. Τα ψέμματα τελείωσαν! Το τέλος του πλησιάζει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΟΠΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ? ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΚΟ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Για άλλη μια φορά ντρέπομαι σαν Βελβεντινός για την επιστολή αυτή. Φίλοι από τα Σέρβια, δεν είμαστε όλοι στο Βελβεντό σαν αυτούς. Αυτοί έχουν ξεφύγει. Είναι 10 στον πυρήνα, η γνωστή κλίκα και καμιά 100-αριά γύρω από αυτούς. Το Βελβεντό έχει 4.000 κόσμο. Απαξιώστε τους, απομονώστε τους, όπως κάνουμε κι εμείς. Αφήστε τους μόνους στον κατήφορο που επέλεξαν να πάρουν. Έχουν θεοποιήσει τον Στεργίου, αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε τα χάλια αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Για οσους δεν κατάλαβαν το λόγο που στάλθηκε η επιστολή, ας διαβάσουν ενα απόσπασμα απο την ανάρτηση του ΟΛΑ και θα καταλάβουν αμεσως οτι στριμώχθηκαν στη γωνία αγρια και εχασαν την ψυχραιμία τους, τώρα το μόνο που θα επιδιώξουν είναι ο απόλυτος ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, δεν θα του περάσει ομως αυτή τη φορά...

  """"Η ΜΚΟ έως την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες δεν έχει διαψεύσει τίποτα. Η σιωπή σημαίνει ενοχή, αλλά τι άλλο να μας πουν, όταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μοιράσει το ψέμα με τη σέσουλα. Από εδώ και στο εξής όλοι θα πρέπει να διαλέξουν ή την ανάπτυξη και την πρόοδο, με την ισχύουσα κατάσταση ή την οπισθοχώρηση και τον εξευτελισμό ο οποίος εν αφθονία μας δόθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Στο κάτω κάτω της γραφής εάν ο πραγματικός σκοπός των διοικούντων της ΜΚΟ είναι η πρόοδος του Δήμου δεν είναι σφάλμα να παραδεχθούν ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Εάν συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά, πως κάτι άλλο τους κρατάει σε αυτή τη στάση και κάτι άλλο θέλουν να κρύψουν. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν πρόσωπα και πράγματα που στέρησαν από το βελβεντό το μέλλον του, πολύ σύντομα!""""""""

  Ακούστε και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου για να φύγει κάθε απορία:

  http://www.youtube.com/watch?v=G1qbQb9m76I&feature=player_embedded

  ΓΙΑΤΙ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, γιατί δεν μας είπατε αυτά που σας είπε ο υπουργός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εάν απορεί κανείς για την μικρή συμμετοχή στον διάλογο του όλα, είναι μάλλον φυσιολογικό μετά τις απειλές και τους εκφοβισμούς από την ΜΚΟ σε όλους να μην συμμετέχουν, να μην επισκέπτονται, να μην γράφουν στο όΛα.
  Είναι αλήθεια ότι τους ενόχλησε η παρουσία του όλα πάρα; Πολύ απλά δεν έχον συνειδητοποιήσει ότι η απειλή δεν είναι ένα σαιτ, η απειλή πλέον είναι όλο το χωριό όταν μάθουν για όΛα όσα γίναν τα τελευταία χρόνια. ΟΡΚΩΤΟΙ Καλώς να έρθετε, σας περιμένουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αντε σοβαρευτείτε όλοι σας παλιοκρυψίνοι. Οι μεν και οι δε σαν δεν ντρέπεστε. Μωράκια ε Μωράκια. Μπούληδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δήμαρχε τέρμα το χαίδεμα.Στείλε τους ορκωτούς λογιστές να δουν τα οικομομικά του πρώην Δήμου Βελβεντού.Τότε όλα θα εξηγηθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ '''ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ'''?
  ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
  ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Ο ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΣ?
  ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ?
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ "ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ"?
  ΤΙ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ),Η "ΑΝΟΙΧΤΗ"ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Η επιστολή είναι προς τον Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού. Να υποθέσω ότι αναγνωρίζετε κύριοι της ΜΚΟ τη Δημοτική αρχή. Αλλιώς δεν μπορείτε να θέτετε ερωτήματα. Διότι τα έως τώτα λεγόμενά σας ήταν ότι δεν αναγνωρίζετε κανέναν για δημαρχό σας. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τοπίο και μετά ρωτήστε.

  Επίσης θα μείνω στην εξής φράση: "ποιος ο λόγος και η σκοπιμότητα της επίσκεψής του στον Υπουργό, ακολουθώντας κατά πόδας το Βελβεντό στις πρωτοβουλίες που παίρνει;"
  1. Δεν θα σας ρωτήσει κιόλας τι θα κάνει.
  2. Δεν τίθεται θέμα πρωτοβουλίας.
  3. Ακόμη και εαν ήταν που δεν είναι δεν μπορείτε να απαγορεύσετε σε κανένα να κάνει το ίδιο. Ούτε έχετε το δικαίωμα να ζητάτε το λόγο για αυτό.

  Όταν κάποιος παίρνει πρωτοβουλία σημαίνει ότι πρώτος χαράζει το δρόμο που θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Εσείς όχι μόνο δεν πήρατε πρωτοβουλία αλλά την καρπωθήκατε εκ των υστέρων και μετά, ως συνήθως απαγορεύετε στους άλλους να ασχοληθούν με το θέμα. Αυτά δύσκολα περνάνε πλεον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Κοινωνίες σε κρίση και αναζήτηση νοήματος
  Συγγραφείς: Κλήμης Ναυρίδης - Νικόλας Χρηστάκης

  Θέμα: Κοινωνικές επιστήμες
  Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα

  Επιμέλεια: Νικόλας Χρηστάκης - Κλήμης Μαυρίδης
  Σελίδες: 298
  Ημ. Έκδοσης: 01/10/2005

  Τιμή Προσφοράς για τους Κατοίκους του Δήμου Σερβίων Βελβεντού 17,43
  Τιμή Εκδότη: 19,37€

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ξοδέψτε λίγο χρόνο διαβάζοντας και κάνα βιβλίο ρε μπαγλαμάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. O stergiou exei organosei kala ti neolaia velventou kai pleon ton akolouthoun san stratiotakia. To protofanes einai oti tazei kai ta anerga vodia ton akolouthoun, xoris na tous exei kanei kai tipota apo osa iposxethike plin to gio tou tami pou eftiaxe ti selida kai vambakose kapoia xrimata. Oi alloi ek ton trion pou ipografoun tin epistoli, giati ton akolouthoun arage?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Να και ο τσαμπουκας απευθειας στο Δημαρχο.
  Ειναι φανερο οτι εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση.
  Ειναι ομως επομενο να γινονται ολα αυτα κι ακομα χειροτερα.
  Η κατρακυλα για το Βελβεντο δεν θα εχει τελος.
  Επιστολη σαχλαμαρα, που το μονο που ¨βγαζει¨, ειναι απειλη και επιδειξη (δηθεν) δυναμης.
  Κι ολα αυτα γινονται γιατι ο σεβασμος και η διακριτικοτητα του Δημαρχου εκλαμβανονται σαν αδυναμια.
  Η ανοχη που εδειξε η περιοχη μας προς τους κυριους αυτους, δεν λεγεται.
  Ειναι καιρος να βγουν ολα στο φως για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
  Να περασει ο ορκωτος λογιστης.
  Για να γελασει ο καθε πικραμενος και να παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Στο kozan.gr υπάρχει ακόμα το γκάλοπ με την παρακάτω ερώτηση, στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε:

  Πώς κρίνετε την ανακοίνωση της Επιτροπής Νεολαίας Βελβεντού που καλεί τους θεσμικούς εκλεγμένους εκπροσώπους του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού να μην παραστούν στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου;

  Σωστή 294 | 35,38%
  Επιεικώς απαράδεκτη 447 | 53,79%
  Λάθος, αλλά εν μέρει κατανοητή 90 | 10,83%


  σύνολο ψηφισάντων: 831


  Παρά την τεράστια κινητοποίηση της ΜΚΟ κατάφεραν μόνο 294 ψήφους, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, το Βελβεντό εχει 4000 κόσμο, με δυνατότητα ψήφων ιντερνετικά ισως και 8000.
  Καταλαβαίνετε ολοι για τι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μιλάμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Έτσι μπράβο.
  Τρείς με τέσσερις είναι αυτοί που γράφουν
  στο Τσιτσιομπλόκ.
  Το Βελβεντό είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Γράφει ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ κύριος Γκίκας, στο μπλογκ του που μόνο εκπαιδευτική φωνή δεν είναι:

  "Την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έγραφαν τα ανώνυμα σχόλιά τους σε ανώνυμα ιστολόγια, για να σπάσουν τη ρουτίνα του γραφείου τους και της μονότονης ζωής τους, υπήρχαν και κάποιοι συνάνθρωποί μας που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ καθάρισαν, έβαψαν και φρόντισαν το χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο και το Κ.Ε.Π."

  Θα του απαντήσω, "την ώρα που κάποιοι συγχωριανοί μας δούλευαν, προσφέροντας εθελοντική εργασία, κάποιοι άλλοι που διατείνονταν πως δεν αναγνωρίζουμε τον ενιαίο δήμο, καθόντουσαν πίσω από ένα γραφείο, γράφοντας και στέλνοντας δελτία τύπου στον νέο Δήμαρχο, υποδεικνύοντας του για άλλη μια φορά τι να κάνει και τι όχι"!!!

  Δε θα σας αποκαλέσω κορόιδα. Καλά κάνετε και προσφέρετε και δουλεύετε. Μην κατηγορείτε όσους δεν το κάνουν επιδεικτικά όπως εσείς, είναι πολλοί αυτοί που δουλεύουν εθελοντικά και δεν το διατυμπανίζουν. Σκεφτείτε, όμως, μόνο για μια στιγμή το ενδεχόμενο κάποιοι να εκμεταλλεύονται τη διάθεσή σας για εθελοντισμό για να κρύβουν πίσω από αυτόν τις υπόλοιπες δράσεις τους που μόνο αλτρουιστικές δεν είναι!!! Μήπως εσείς αποτελείτε τη βιτρίνα μιας καλοστημένης απάτης??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρθηκαν στον πατέρα του…
  Κυκλοφόρησε η προπαγανδιστική φυλλάδα της MKO, πληρωμένη από τον MOB και τους συνδρομητές που κατά τα άλλα λαμβάνουν την εφημερίδα του χωριού τους. Εκεί τέλος πάντων εκτός από τους δασκάλους που ούτε λίγο ούτε πολύ λένε πως στο Βελβεντό ζουν ΝΕΦΕΛΙΜ, υπάρχουν κατάπτυστα κείμενα υπογεγραμμένα από τον πρώην Αντιδήμαρχο, καταλαβαίνει και ο καθένας ποιος αδαής τα έγραψε! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι πως ακόμη και ο πρώην Αντιδήμαρχος με τόσο μένος στρέφεται εναντίον συνανθρώπων του, χαρακτηριστικά λέει πως η κοινωνία του Βελβεντού στράφηκε εναντίον όσων εκλέχτηκαν με την χειρότερη τιμωρία, την απαξίωση και την περιφρόνηση!!!! Το άρθρο είναι γεμάτο κακία, φθόνο και μίσος. Πρώην Αντιδήμαρχε, χάσαμε πάσα ιδέα. Συλλυπητήρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Σύμφωνα με ειδικούς Αναλυτές, κυρίαρχος στις εξελίξεις στο Βελβεντό, αναδεικνύεται η ΜΚΟ και είναι πλέον η διοικητική αρχή στο Βελβεντό.
  Με τις παρεμβάσεις της και τις πρωτοβουλίες της, δημιούργησε ισχυρή διοικητική δύναμη στο Βελβεντό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσεις κανείς.
  Ο αιρετός-ορισθείς εκεί Αντιδήμαρχος είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος, δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση και κανείς δεν τον δίνει σημασία.
  Δεν είναι τυχαίο, οτι ο αντιδήμαρχος Βελβεντού, προτιμά να κάθεται τις περισσότερες μέρες στο γραφείο του στο δημαρχείο, παρά να πηγαίνει στο Βελβεντό, που η παρουσία του και μόνο, προκαλεί
  την εκεί κοινή γνώμη...
  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ΜΚΟ εχει τον πλήρη έλεγχο ολων των εξελίξεων...
  Ο Δήμαρχος είναι ανήμπορος να την αντιμετωπίσει και είναι δέσμιος των προεκλογικών του υποσχέσεων, απο τις οποίες δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί!
  Ηδη η ΜΚΟ θεωρεί τον δήμαρχο, πολύ κατώτερο πολιτικά και διοικητικά έναντι της και είναι αυτή, που επιβάλλει τους πολιτικούς κανόνες διοίκησης...για το Βελβεντό!
  Ο Πρόεδρος της ΜΚΟ Μανώλης Στεργίου, θεωρείτε απο πολιτικούς παρατηρητές, ισχυρή προσωπικότητα και με την μακρά εμπειρία διοίκησης που απέκτησε, βλέπει πολύ μπροστά για τις εξελίξεις και δικαιώνεται στις επιλογές του.
  Η εντονη κριτική που γίνεται πρός αυτόν, απο άγνωστο πλήθος, δεν τον αγγίζει κάν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις , οσα γράφονται εναντίον του, είναι ετεροχρονισμένα παραμύθια και φαντασιώσεις ορισμένων, που αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων...
  Ηδη, ο Πρόεδρος της ΜΚΟ, βλέποντας ολες αυτές τια ανοησίες που γράφονται για αυτόν, αποφάσισε να μην ασχολείτε με αυτούς και ηδη ετοιμάζεται για ενα ταξίδι αναψυχής και ξεκούρασης για την Σαντορίνη...
  Εκεί, που η ηρεμία και η αγαλλίαση του Πασχαλινού περιβάλλοντος, θα του δώσουν την ευκαιρία να συλλογισθεί εκ βαθέων και πως θα κινηθεί ενεργά για τις μελλοντικές του πολιτικές κινήσεις, που θα είναι εντυπωσιακές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ
  ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

  ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙΑ ΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΕΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΟ'ΧΩ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Όντως, χάσαμε πάσα ιδέα και για τον κο Κουρτέλη. Καλός, εργατικός, αγαθός, λέγαμε πάντα πως ο Στεργίου εκμεταλλεύεται τη δημοτικότητά του και τον βάζει μπροστά στα δύσκολα όταν εκείνος τα βρίσκει σκούρα, αλλά αυτή τη φορά είναι ασυγχώρητος. Απορώ πως δέχτηκε να υπογράψει το κείμενο αυτό. Απορώ! 8 χρόνια Αντιδήμαρχος, δεν έγραψε ούτε μία λέξη στην εφημερίδα και έκανε την παρθενική του εμφάνιση με ένα τέτοιο κείμενο γεμάτο μίσος? Και στο κάτω-κάτω δεν είπε μόνο ο κος Λαζαριώτης πως όλα τα μηχανήματα βρέθηκαν χωρίς σταγόνα πετρέλαιο και πως τα air-condition ήταν όλα χαλασμένα με την ίδια (!!!) ακριβώς βλάβη στο Δημαρχείο, αλλά τα επιβεβαιώνουν και όλοι όσοι δουλεύουν εκεί. Για να μην αναφέρω το κόμπλεξ κατωτερώτητας που μας έπιασε το Δεκέμβριο και γεμίσαμε το Βελβεντό με πινακίδες "Δήμος Βελβεντού". Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις....!!! Χάσαμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, απ' όση μας είχε απομείνει δηλαδή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΖΗΤΩ Ο ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ.
  ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
  ΜΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΝΕΤΟ
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΑΝΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
  ΖΗΤΩ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
  ΖΗΤΩ Η ΜΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. mia ekdromi sto splinari ton 10:07 me exoda ths MKO.
  OUST VRE NA XIROKROTATE TA LAMOGIA. ESY KAHMENE KASMA THA VARAS KAI AVRIO AYTOS KYKLOFOREI ME TO MERCEDAKI, ETOIMAZEI XENODOXEIO KAI METHAVRIO XALARA MIA SANTORINH, ESY GIA KLADEMA, KAHMENE, VRE OUSTTTTTT!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

  ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΣΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

  ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. H MKO EKANE MHNYSH KATA ESENA OLA.
  MHNYSH KATA THS MKO THA KANEI KAPOIOS GIA OSA EYTRAPELA SYMBAINOUN OLO AYTO TO XRONIKO DIASTHMA STO BELBENTO!
  EXOY KAI TO XROMA STO SITE TOUS, MAVRO.
  MANTEPSTE APO TI EINAI MAVRO APO TO PENTHOS H APO TO MAVRO...POU DIAKINITHIKE 8 XRONIA APO TO DHMARXEIO?
  MAVRO TO ENA MAVRO KAI TO ALLO.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Κουιζ για γερούς λύτες... Σερβιώτης αντιδήμαρχος κολλά ένσημα σε Βελβεντινό μέλος της ΜΚΟ. Ποιοι είναι? ΟΕΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Μέλος του προεδρείου ή μέλος από τα 2000 μέλη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Μήπως να γράψουμε και τα αρχικά? Που κάνουμε ότι δεν ξέρουμε.Και ο χορός της πολιτικής καλά κρατεί οι μισοί να μη γνωρίζουν συμβάντα και οι άλλοι μισοί να κάνουν ότι δεν γνωρίζουν. Παίζονται χοντρά παιχνίδια στο Βελβεντό αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα τώρα γιατί άνοιξαν ευτυχώς και οι δουλειές με τα χωράφια {ραντίσματα κτλ}. Καλό Πάσχα και καλές δουλειές. Πάω ταξιδάκι Σαντορίνη θα τα πούμε σε 15 ημέρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΕΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΠΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ Η ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ηδη, η κόπωση επήλθε στους αγωνιστές και σιγά σιγά εγκαταλείπουν τα σχόλια.Η διάθεση τους μειώνεται, αφού διαπιστώνουν οτι με οσα και αν γράφουν, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.
  Εξαφανίστηκαν ηδη οι φανατικοί σχολιαστές-αγωνιστές, που διέβλεπαν ανατροπή της ΜΚΟ.
  Α π έ τ υ χ α ν παταγωδώς!
  Η ΜΚΟ παραμένει η διοίκηση στο Βελβεντό.
  Αυτή είναι η πραγματικότητα και οι αγωνιστές του μίσους, αρχισαν να χωνεύουν για καλά...
  Η ΜΚΟ με τον Πρόεδρο της Μ. Στεργίου χαράσσουν την διοικηση στο Βελβεντό και δημιουργούν ελπίδες για ενα καλύτερο μέλλον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. OΛΟΙ ΚΑΙ Ο ...ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ...
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ-ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Βρε παιδιά αφού είπαμε να μην μπαίνουμε στο ΟΛΑ γιατί κάνουμε όλες τις ανακοινώσεις μας μέσα από εδώ? Τελικά τι να κάνω να μπαίνω ή όχι. Ας μου απαντήσει κάποιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. PERIMENOYME TI GRAMI 8A MAS DOSI O K.STERGIOY FILE 11,43.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. GIA OSOUS AMFISBITOUN THN SYMMETOXH STO OLA STHN ANARTHSH THS EPISTOLHS TOU ANTONH POLYZI KATO STA SXOLIA YPARXEI ENAS AXIOLOGOS DIALOGOS, DIABASTE TON.AN ARTHRISETE KAI TA DYO ARTHRA KAI TA SXOLIA H SYMMETOXH EINAI TERASTIA EPISHS TERASTIO EINAI KAI TO NOUMERO PANO DEXIA 43,356!!!!!!
  EINAI MEGALO RO NOUMERO, ISA ISA GIA TO OLA O AGONAS TORA DIKAIONETE KAI GIA TON AKATANOMASTO O AGONAS TORA KLIMAKONETE, OLA MN PTOHSE H SYMBOLH SOU EINAI TERASTIA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΟΤΕΣ
  ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΝΤΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΟΛΑ
  ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ;
  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΘΕΜΑ: «Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τις Απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης
  Γενικού Λυκείου στα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλήνιο επίπεδο και πανελλήνιες
  εξετάσεις ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) (σχολ. έτους 2010-2011)»

  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
  2010-2011

  1) Στο Εξεταστικό Κέντρο του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης θα εξεταστούν και οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ
  Κοζάνης και του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.
  2) Στο Εξεταστικό Κέντρο του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης θα εξεταστούν και οι μαθητές του
  Εσπερινού ΓΕΛ Κοζάνης.
  3) Στο Εξεταστικό Κέντρο του 2ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας θα εξεταστούν και οι μαθητές του 1ου
  ΓΕΛ Πτολ/δας και του Μουσικού Λυκείου Πτολ/δας.
  4) Στο Εξεταστικό Κέντρο του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας θα εξεταστούν και οι μαθητές του 3ου
  Εσπερινού ΕΠΑΛ Πτολ/δας.
  5) Στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Νεάπολης θα εξεταστούν και οι μαθητές του ΓΕΛ
  Τσοτυλίου και των Λυκειακών Τάξεων Πεντάλοβου.
  6) Στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Σερβίων θα εξεταστούν και οι μαθητές του ΓΕΛ
  Βελβενδού.
  7) Στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Σιάτιστας θα εξεταστούν και οι μαθητές του ΓΕΛ
  Εράτυρας και του Μουσικού Λυκείου Σιάτιστας.

  Πηγή: http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/4ΑΓ09-ΧΦ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Παρακαλάς 1.28 να γράφουν σχόλια.Είδες, βαρέθηκαν ολοι οι αγωνιστές. Η ΜΚΟ δεν μετέχει στο διάλογο.
  Αν θέλετε να δείτε τις απόψεις της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της...
  Καλό Πάσχα αδέλφια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. 7.34
  ακουσα τη συμβουλη σου και μπηκα στη σελιδα της κ.π...........
  επαθα πλακα,, πληθος αναρτησεων,, σχολια,, προβληματισμοι,,
  καλο πασχα αδερφε, και καλα ξυπνητουρια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. 7:34
  DEN NOMIZO NA SE PARAKALESE KANEIS, FOVITHIKES ME TIS MAKAKIES TOU AKATANOMASTOU STHN KOLOFYLADA OPOS THN KATANTHSATE TOU MORFOTIKOU KAI DEN SYMMETEXEIS ME APOPSEIS KAI EPIXEIRHMATA. APO OTI KATALABAINO DEN EXEIS KATI NA PROTEINEIS OTI SOU FEROUN ETOIMO TO APODEXESAI, GIA AYTO EISAI KATSIKA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΔΥΟ ΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠ. ΕΞΩ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΦΩΤΟ, ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ.
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Αν είμαι εγω κατσίκα, εσύ είσαι 7.50 ΑιγοΠρόβατο!
  Αυτό είναι το επίπεδο του διαλόγου, που θέλετε!
  Ο
  Δυσκολεύεσαι να προφέρεις ακόμα και το όνομα του Πρόεδρου ΜΚΟ!
  Μια διακεκριμένη πολιτική προσωπικότητα, που προσφέρει πολλά στο Βελβεντό.
  Μόνο μερικοί νεόκοποι δεν το καταλαβαίνουν...
  Τι κρίμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ....
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΙΓ ΓΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ.
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
  ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
  ΖΗΤΩ Η ΜΚΟ
  ΖΗΤΩ Ο ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ολοι οι νεόκοποι αγωνιστές, που εμφανίσθηκαν τελευταία στην πιάτσα , αντιδρούν εντονα πρός τον Πρόεδρο της ΜΚΟ.
  Ερωτήσεις...
  1. Ποιοί είναι οι λόγοι, που αρνείσθε την διακεκριμένη πολιτική προσωπικότητα Στεργίου,
  οταν το εργο του, ως δήμαρχος Βελβεντού ηταν δημιουργικό και απολύτως πετυχημένο.
  2. Γιατί κουράζεσθε καθημερινά, με το να γράφετε αερολογίες σε βάρος του, χάνοντας το χρόνο απο τις εργασίες σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. O petiximenos stergiou pou to megalo ergo, to rodakino stin eisodo tou velventou xekolise kai pire ton katiforo.... nai kala, ama den eixes to kotsio na pianei ton gkasma kai to sokouti na kanei ergo, stin plateia velventou tha eixe fitrosei fakitsa gia ts kotes, kai vouzia gia ta provata.... MPEEE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ;;;;;;; ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ; ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Είδατε Κυρίες και Κύριοι...
  Πως απαντά, ενας αγωνιστής, εναντίον του διατελέσαντος δημάρχου της πόλεως μας...
  Με ανούσια επιχειρήματα και παραμύθια, προσπαθούν να υποσκάψουν το υψηλό κύρος του Προέδρου ΜΚΟ και ουσιαστικά δεν καταφέρνουν τίποτε...
  8 χρόνια δήμαρχος ο Στεργίου, αυτοί οι αγωνιστές ήσαν εξαφανισμένοι απο τους αγώνες, για πρόοδο και προκοπή στην πόλη!
  Ξαφνικά, τελευταία απέκτησαν μανδύα και ξεφύτρωσαν απο την αβυσσο...
  Και εκεί πάλι θα επιστρέψουν...
  Αβυσσος η ψυχή των νεόκοπων αγωνιστών του Βελβεντού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. απο Δήμαρχος κλητήρας16 Απριλίου 2011 - 10:55 π.μ.

  Δ.Υ
  (μεταφέρω την συζήτηση απο τα σχόλια στην επιστολή του Πολύζη, οποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στα προηγούμενα σχόλια)

  ΄΄΄΄΄΄΄΄Δηλαδή το πρόβλημα μας είναι εάν θα έχουμε 6 συμβούλους ή και ακόμη Βελβεντινό δήμαρχο στην διοίκηση του δήμου?
  Το πρόβλημα μας πιστεύω ότι είναι ένας τέτοιος δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί από κανέναν.
  Τρανταχτό παράδειγμα ο πρώην Καποδιστριακός δήμος Σερβίων ο οποίος είχε και μικρότερη έκταση.
  Οι ίδιοι οι Σερβιώτες ρίχνουν τις ευθύνες για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο δήμος Σερβίων στο ότι είχαν να κάνουν με πολλά χωριά.΄΄΄΄΄΄΄΄΄

  Αυτό το επιχείρημα από μόνο του αυτοαναιρείται, αφού ο ιδιος ο Καλλικράτης εγινε για να καταργήσει τους νομούς και στη θέση των να δημιουργηθούν ουσιαστικά μικρότεροι νομοί (οι νέοι Καλλικρατικοί δήμοι) πιο ευέλικτοι με σχεδόν τις ιδιες αρμοδιότητες που είχαν οι Νομαρχίες.
  Δηλαδή πλέον ο κάθε δήμος είναι ουσιαστικά Νομαρχία, γι’αυτό και ισχυρίζομαι ότι ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού ΔΕΝ είναι βιώσιμος, πόσο μάλλον ενας άλλος δήμος μεγέθους Βελβεντού. Γι’αυτό και να είσαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θαρθεί ο νέος Καλλικράτης που θα καταργήσει και τον δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Η Ε.Ε είναι εδώ και χρόνια η Ευρώπη των περιφερειών, τι σημαίνει αυτό; μεγάλες γεωγραφικές ενότητες διαιρούμενες-διοικούμενες από μεγάλους και ισχυρότατους δήμους. Το δε κόστος των θα είναι αποκλειστικά και μόνο αρμοδιότητα της περιφέρειας, η οποία και θα αποφασίσει σε πόσους δήμους θα διαιρείται στο μέλλον. Αυτό είναι Δεδομένο και Δεν αλλάζει με τίποτα.

  Οσο για το μέγεθος (εκταση) υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι και σε εκταση και σε πληθυσμό π.χ Βόϊο, Εορδαία, Γρεβενά κλπ οι οποίοι φυσικά και διοικούνται, αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, η διοίκησή του σημαίνει ότι ο δήμαρχος θα γυρνάει στα διαμερίσματα με το αλογό του και δεν θα προλαβαίνει; Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ… εκτός κι αν ανφέρεσαι στους πόρους, αυτό όμως είναι ένα πρόβλημα που δεν σχετίζεται μ’αυτό που συζητάμε.
  Ενας νομάρχης προλάβαινε ότι δεν θα προλαβαίνουν τέσσερις μαζί ο καθένας στο ¼ του νομού;; Είναι πολύ αστείο το επιχείρημα αυτό. Με συγχωρείς για το υφος αλλα ωρες ωρες, νομίζω ότι μας περνάνε για …..

  Γι’αυτό και πιστεύω ότι ο αγώνας για ανεξάρτητο δήμο είναι πλέον μια ΟΥΤΟΠΙΑ, οσο κι αν δεν μας αρέσει η εξέλιξη του θέματος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προσγειωθούμε οσο το δυνατόν νωρίτερα για το καλό του τόπου μας. Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα δεν αρεσε αυτή η εξέλιξη, αργησα και γω να το ‘χωνέψω’ και να συμβιβαστώ, αλλά Δεν υπάρχει άλλη λύση, η μόνη λύση είναι η εδαφική μετακόμιση ….

  Ο Καλλικράτης είναι η συνέχεια του Καποδίστρια, και αυτή η πορεία ηταν προδιαγεγραμμένη και γνωστή από χρόνια τουλάχιστον στους αυτοδιοικητικούς…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Είστε καλά ρε. Για ξυπνήστε. Θα σας πώ δυό λόγια γιατί όλοι το βλέπετε εγωϊστικά.
  1. Οι Σερβιώτες ανέκαθεν η ασχολία των ήταν το εμπόριο και τους έχει καθήσει στο μυαλό ότι με τη συνένωση αυτή θα παραταθεί για την υπάρχουσα γενιά ή έστω για μια άλλη γενιά το εμπόριο.
  2. Λένε μέσα τους: Ας καλύψουμε τη γενιά των παιδιών μας και έχει ο Θεός.
  3. Εχουμε τη νέα δημοτική ηγεσία η οποία λέει ότι η Περιφέρεια ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Νομίζουν ότι με τον Προδότη Καλλικράτη θα επιμηκύνουν την επιβίωσή των και λένε μέσα των: ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ & ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
  5. ΑΜ’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
  6. Κάθε τόσο η Κεντρική εξουσία ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΟΡΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και στη συνέχεια ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ πρωτα στους Δήμους και μετά ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και πάει λέγοντας.
  7. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ: ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
  10. Εχουμε τους Βελβεντινούς οι οποίοι με το χρόνο χτίσανε αυτό που χτίσανε και μπράβο τους.
  11. Εχουμε και τον ΟΛΑ ο οποίος πάει να γκρεμίσει ότι χτίσανε οι Βελβεντινοί μέχρι σήμερα.

  Σε όλους εσας σας βάζω τα παρακάτω ερωτήματα:
  1. Για να φτάσετε στο επίπεδο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ;
  2. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
  3. ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ;
  4. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣΑΤΕ:@ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ;
  5. ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ « Ο Λ Α » ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ;
  6. ….. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ>>>>>>>

  AN OLOI SAS AGAPATE THN PERIFEREIA ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Π Ρ Ι Ν Ε Ι Ν Α Ι Α Ρ Γ Α Α Α Α Α!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ.

  Mr OLA ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ OXI MONO ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕΣ ΤΟ MPLOG ALLA ΤΑ ΕΜΜΕΣΑ ΚΕΡΔΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΕΔΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΓΕΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΕ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΚΟ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΩ ΚΑΤΙ ΒΟΥΖΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΑΦΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ" ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΩ, ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΊΚΙΣΜΟ Η ΜΚΟ. ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Pros 2:42 - "11. Εχουμε και τον ΟΛΑ ο οποίος πάει να γκρεμίσει ότι χτίσανε οι Βελβεντινοί μέχρι σήμερα." - Diladi tora pou gkremistike i karekla kai xathike i koutala, o ola sas ftaiei? MPEEE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΌΡΜΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΟΛΟΥΣ Η ΚΑΝΕΝΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΓΗ ΚΑΛΕΙ 2.42, ΓΗ ΚΑΛΕΙ 2.42 ΚΑΤΕΒΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ Ο ΟΛΑ Η ΓΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. 04:13 04:34
  Η φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μπροστά απ'το γραφείο της ΜΚΟ.
  Αν τις τραβούσε απο πέντε βήματα πιο πίσω θα επαιρνε και το χαντάκι που είναι ακριβώς μπροστα απο το γραφείο της ΜΚΟ κάθετα στο δρόμο.
  Για οσους λένε οτι είναι φωτογραφος της πλάκας, ο υπουργός προπαγάνδας του Στεργίου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Καλά λέει ο 2.54
  Αυτό το χαντάκι, οι εμπνευστές της αυτοδιχείρισης, δεν το βλέπουν, που είναι μπροστά στην πόρτα τους, για να το φτιάξουν??????
  Έχουμε σακατέψει τα αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Μπορείς να δικδικήσεις και αποζημίωση Νόμιμα.
  Τώρα από που; Ψάχτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Αλήθεια ο φωτογράφος που κοιτούσε? γιατί δεν εβαλε στο πλάνο του το κανάλι? που εδώ και δεκαπέντε μέρες εχει σακατέψει τόσα αυτ/τα.
  Ο δε πρόεδρος της ΜΚΟ συνήθως παρκάρει και τη MERCEDES του στα δεξιά του δρόμου μπροστά στο γραφείο της ΜΚΟ, ετσι ωστε οποιο αυτ/το περνάει να πέφτει μέσα στην αυτοδιαχειριζόμενη λακούβα, που εντεχνα απέφυγε ο φακός του καλού δασκάλου.... και μή χειρότερα.

  Μια ζωή θυμάμαι τη Μάνα μου και ολες τις νοικοκυρές της γειτονιάς να σκουπίζουν με τα φουκάλια τα σοκάκια, εσύ καλέ δάσκαλε τώρα το πρόσεξες, αλήθεια δεν επλυνες ποτέ το σοκάκι σου με το λάστιχο όπως κάναμε ολοι μας;;;;; εμείς ομως δεν το κάναμε ποτέ θέμα εσύ αλήθεια ΓΙΑΤΙ;;;;; αυτός είναι ο αγώνας για ανεξάρτητο δήμο;;;; σου εχει περάσει απο το μυαλό σου ποτέ το ενδεχόμενο να σε "χρησιμοποιεί" και σένα οπως και ολους σας;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΤΣΟΚΑΣ17 Απριλίου 2011 - 8:25 π.μ.

  Τα πράγματα είναι πολύ κύριοι σχολιαστές
  Τι θα περιένατε να σας πούνε τόσο οι
  κύριοι της Μ.Κ.Ο. όσο και ο Κωνσταντόπουλος
  μαζί με τους κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ-ΒΛΑΤΗ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥ
  ΛΟ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΣΑΠΗΔΗ.

  Α. Τί να μας πούνε οι σοφοί της Μ.Κ.Ο.
  1ον. ότι τους εξαπάτησε ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ????
  2ον. οτί τους εξαπατήσανε οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ??
  3ον. ότι έχουνε κάνει λάθος εκτήμηση????
  4ον. ΌΤΙ όταν ανέβει ο Σαμαράς στην κυ
  βέρνηση θα φέρει σχέδιο νόμου για
  την τροποποίηση του άρθρου 1 του ΚΑΛΛΙ
  ΚΡΑΤΗ??? αυτά δεν πρόκειται να σας
  τα ειπούνε ποτέ οι συνταξιούχοι
  και οι αργόσχολοι κηφήνες της Μ.Κ.Ο.
  ολοι αυτοί είναι βολεμένοι οικονομικά. Τα
  παιδιά τους προσπαθούνε να βολέψουνε και για τα υπόλοιπα του χωριού καρφί δεν τους
  καίγεται.ΟΙ συνταξιούχοι της ΔΕΗ αν και
  αποχώρησαν από την ενεργό δράση ηλεκτρικό
  ρεύμα δεν πληρώνουνε. Σε κάθε δωμάτιο έχουν
  και από ένα κλιματιστικο΄΄που δουλεύει
  ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
  Β. Ο κύριος Κωνσταντόπουλος τι περιμένετε
  για να σας πει. Αυτός τα έχει βρεί
  σε όλα μα τον Μανωλάκη. το μόνο που
  τραγουδά είναι νότες του Στεργίου όπως
  ΝΤΟ-ΦΕ-ΚΑ-ΦΕΚΑ-ΦΕΚΑ-ΝΤΟ-ΣΙ-ΦΕ-ΦΕ-ΚΑ κ.λ.π.
  Θα περιμένουμε την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ τι θα
  μας ανακοινώσει εκ μέρους του ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
  Γ. Οι κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ
  ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΊ το μόνο που ξέρουνε να λένε
  είναι οτι θα πει ο αρχηγός ΠΑΠ-ΑΛΦΑ-ΓΑΜΑ.
  ΟΥ ΓΚΑΓΚΑΚΟΥ ΓΚΑ ΓΚΑ ΑΟΥΓΚΙΚΙ- ΑΟΥΚΙΓΚΙ ΟΥΚΑΚΑ
  ΓΚΟΥ ΓΚΑΓΚΑ και ένα τροβά γαιδουρινά αυτιά.
  Κ Α Λ Η Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η Μ Ε Κ Λ Ο Υ ΒΙΑ
  Α Υ Γ Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Τελείωσαν οι αντοχές των αγωνιστών.Βαρέθηκαν και δεν σχολιάζουν πλέον.Βλέπουν οτι με τα σχόλια δεν αλλάζει τίποτε και ενας-ενας αποσύρονται απο εδώ.
  Δεν εχουν όρεξη να γράφουν τα ιδια και τα ίδια.
  Είναι προφανές...
  Για αυτό η ΜΚΟ παραμένει η ακλόνητη διοικητική δύναμη στο Βελβεντό.
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Τελείωσαν οι αντοχές ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΚΟ. Βαρέθηκαν και δεν ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ πλέον. Βλέπουν οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ αλλάΞει τίποτε και ενας-ενας αποσύρονται.
  Δεν εχουν όρεξη να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.
  Είναι προφανές... ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ... ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
  Για αυτό η ΜΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. --- Μπορείτε να προσδιορίσετε ονομαστικά, 1.26, ποιοί είναι οι κηφήνες, που ρήμαξαν το Βελβεντό;
  ---Εχετε σαφή στοιχεία, που να αποδεικνύετε αυτός ο ισχυρισμός σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Δείτε τα τιμολόγια, 1.49, που έχουν κοπεί τόσα χρόνια, με αδιευκρίνιστες διαδικασίες -πάντα- και θα τους βρείτε! Εαν δεν είστε ένας από αυτούς που έβγαζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το Βελβεντό-Δυνατό-Ανεξάρτητο, κάθε χρόνο, μου δίνετε το δικαίωμα να σας αποκαλέσω "κορόϊδο" και να γελάσω δυνατά!!! Εσείς αγωνίζεστε και άλλοι γεμίζουν τα βιβλιάρια!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Δεν πείθεται κανένα 2.11!
  Δεν εχετε να παρουσιάσετε παραστατικά στοιχεία, που να επιβεβαιώνεται τους ισχυρισμούς σας.
  Μιλάτε αόριστα, για βιβλιάρια και παραμύθια.
  Γίνετε σαφής, προσδιορίστε ποιοί γέμιζαν τα βιβλιάρια και με τι ποσά;
  ------------------------------------
  Δυστυχώς, δεν σε πιστεύει κανείς!
  Αλλαξε το παραμυθι σου...
  Μίλα για την Φύση, σκάλισε άλλα θέματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Στο Βελβεντό φίλε 2.11 και έργο πολύ έχει γίνει
  και ο Δήμος δεν είναι μέσα .(Απο τους πολύ λίγους Δήμους στην Ελλάδα)
  Αυτό σημαίνει ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
  Γι΄αυτό εξ΄άλλου κάνουμε και τον αγώνα για να μείνουμε μόνοι μας.
  Μήπως κάνεις λάθος και ενοείς για το Δήμο Σερβίων που μας προτείνεται να συνενωθούμε;
  Εκεί έχει μπόλικο πράμα .
  Απο τιμολόγιο άλλο πράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. 04:54
  Ναι φίλε είμαστε το κέντρο του κόσμου, τι λέω... εμείς είμαστε ολος ο κόσμος, χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε τίποτα πάνω στη γή, μόνο εμείς ξέρουμε να διαχειριζόμαστε σωστά... πες κι αλλα να περνάει η ωρα... βρε δε μαμνιόμαστε λέω γω... αιντε ξυπνήστε επιτέλους!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Eμείς εχουμε ξυπνήσει εδω και χρόνια, ενω εσυ 5.08
  βρίσκεται σε βαθύ υπνο.Σε καταφεραν και σενα μερικοί αγωνιστές και γράφεις εδω αργόσχΟΛΑ τον πόνο σου!
  Ο 4.54 σε εθεσε ευθέως το ερώτημα και απαντάς αλλα-μπουρνέζικα!
  Για αυτό 5.08, αν όντως εχεις διαπιστώσει κακοδιαχείρηση στον πρώην δημο Βελβεντού, παρουσίασε παραστατικά τα στοιχεία για να πεισθεί ολος ο κόσμος του Βελβεντού.
  Για να δουμε, πόσο πειστικός είσαι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. 05:19
  Είμαι ο 05:08, Αντε να δεχτώ οτι ολα είναι εντάξει οτι η διαχείριση του Στεργίου ηταν αριστη, τι σημαίνει αυτό; οτι δικαιούμαστε 3600 ατομα να εχουμε δήμο ανεξάρτητο επειδή εχουμε καλή διαχείριση; είναι αυτό επιχείρημα; για σύνελθε λίγο.
  Ο λόγος που μας είχαν 5ο δήμο, ηταν το κριτήριο της ορεινότητας και ΜΟΝΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ολα τα αλλα περι χρηστής διοίκησης είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε, για εσωτερική κατανάλωση και μόνον για το χτίσιμο του προφίλ του Μανωλάκη... αιντε ξυπνήστε.
  Αν ΘΕΛΑΜΕ να κερδίσουμε το δήμο για ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.Ε για το κριτήριο της ορεινότητας, αφού το πληθυσμιακό κριτήριο των 10.000 κατοίκων που εθετε ο νόμος δεν μπορούσαμε να το πιάσουμε;;;;

  Επιτέλους σταματείστε να λέτε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Κυρίες και Κύριοι...
  Επίκεινται σύντομα αλλαγές στο χωροταξικό του Καλλικράτη, ασχετα τι λέει ο Ραγκούσης, που κοιμάται ορθιος.
  Ο δήμος Γρεβενών, λόγω μεγάλης εκτασης του, δεν μπορεί να διοικηθεί και διασπάται σε 2 δήμους.
  Το δέχθηκε και το Συμβούλιο Επικρατείας.κατι αναλογο θα γινει και για το Βελβεντό.
  Ο Δημος-Σερβιων/βελβεντου ειναι μεγαλος σε εκταση και δεν μπορει να διοικηθει, κατι που φαίνεται και στην πράξη.
  Το ιδιο θα συμβεί σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
  ΖΗΤΩ Η ΜΚΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ.........
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. 5.59, διάβασε πρώτα ή ρώτα και μετά μίλα! Στα Γρεβενά γίνεται ότι γίνεται γιατί έγινε λάθος στην κατανομή των εδρών. Και γιατί κάποιοι στάθηκαν έξυπνοι ή τυχεροί και πήγαν στο ΣτΕ. Εμείς ούτε έξυπνοι είμασταν, ούτε και τυχεροί. Τόσες και τόσες αναλύσεις έγιναν επί του καλλικράτη στο Μετόχι, αυτός ο Μίλτος έμαθε όλα τα νούμερα του νόμου απ' έξω! Και όλα αυτά για να κάνουν προσφυγή κατά του τοπικού. Και ακόμα και εκεί την πάτησαν! Για το πιο βασικό, για την ορεινότητα, δεν τους έκοψε μία??????? Τον δικηγόρο τι τον είχαν????????? Για το Βελβεντό είναι game over! Γι' αυτό συμφιλιωθείτε με την ιδέα των Σερβίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Κυρίες και Κύριοι...
  Επίκεινται σύντομα αλλαγές στο χωροταξικό του Καλλικράτη, ασχετα τι λέει ο Ραγκούσης, που κοιμάται ορθιος.

  Esi koimasai orthios, vodi e vodi
  signomi, provato, e provato, MPEEE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. 5.8
  Ότι ορεινότητα και να είχαμε αυτό που μέτρησε πανω απο ΟΛΑ είναι ότι είμαστε Δήμος πρότυπο.
  Γι΄αυτό και μας συμπεριέλαβαν στην πρώτη κατανομή και γι΄αυτό πρέπει να χέρεσε και εσύ .
  Εκτός και εάν δεν είσαι απο το Βελβεντό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. 1.49 ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΦΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ 10 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ Η ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. 7.35 Οι πολίτες δεν εχιυν αναγκη να πάνε στο πρωην δημαρχειο, για να διαπιστώσουν...''ατασθαλίες'', που εσυ φαντάζεσαι κατά κόρον, ολο το 24ωρο της καθημερινότητας σου!
  Η νεα δημοτική αρχή Σερβίων, που ανέλαβε, δεν βρήκε ουδεν μεμπτόν και τίποτε στραβό δεν αποκάλυψε.
  Πως εσυ, λοιπόν, μιλάς αόριστα εναντιον της πρώην δημοτικής αρχής Βελβεντού, με αβάσιμους ισχυρισμούς, που δεν μπορείς να αποδείξεις!
  Για αυτό λοιπόν, η Δημοτική αρχή Στεργίου, ειχε δημιουργικόν εργον, θετικό πλεόνασμα στο ισοζύγιο προυπολογισμού του δήμου και παρέδωσε μια πόλη καθαρη, σε ΟΛΑ!
  Μόνο εσύ και ο Ψυετομπλόγκ ΟΛΑ δεν το καταλαβαίνετε!
  Ο αγώνας για την ανεξαρτησία πάντα και εσαεί θα είναι στόχος για την ΜΚΟ.Οι πραγματικοί αγώνες δεν εγκαταλείπονται ποτέ.Και σύντομα θα εχουμε αλλαγές στον Καλλικράτη, με την δημιουργία και άλλων δήμων, μέσα στο 2012.Οι μεγάλοι σε εκταση δήμοι δεν μπορουν να διοικηθούν, το απέδειξε και ο Καλλικράτης στους 3,5 μήνες λειτουργίας του.
  Ηδη, στην Ε.Ε εχει συσταθεί ειδική επιτροπή, που ασχολείτε με το Καλλικράτη και στο τέλος Ιουνίου 2011, που θα παρουσιάσει τις εισηγήσεις της στην Ελληνική Κυβέρνηση, θα προτείνει την δημιουργία πρόσθετων δήμων, για την καλυτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
  Αυτη η εξελιξη θα εχει άμεση συνέπεια, στην επανίδρυση του Δήμου Βελβεντού!
  Την διχόνοια την εσπειραν στο Βελβεντό, οι διάφοροι αγωνιστές τύπου ΟΛΑ, που πρόδωσαν τις προσδοκίες και τα ιδανικά του λαού της πόλης.
  Συνεπώς...
  η ΜΚΟ είναι και θα είναι η Κυριαρχούσα διοικητική δύναμη στο Βελβεντό...για ΠΑΝΤΑ!
  Κ α τ α ν ο η τ ό ν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Μια αξιόλογη πρόταση-παραίνεση σε ολους.
  Απο 20/4 σταματείστε ΟΛΟΙ να σχολιάζετε εδω.
  Εγκαταλείψτε τον ΟΛΑ, που μέχρι τώρα Κάνει το κέφι του.
  ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ εδω.
  Αποχωρείστε και δώστε το μηνυμα στον ΟΛΑ
  τον προδότη του λαού.
  Για να σταματήσει επιτέλους η διχόνοια.
  ΚΙΝΗΜΑ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  '' Η ΝΙΚΗ ''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟΝ. ΓΙΑ ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΛΙΩΣΕ. Η' ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ Η' ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΡΙΦΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΧΑΝΗΣ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΣΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑΜ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ; ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΜΚΟ ΠΑΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΟΡΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2011. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΕΡΙ. ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΙΑ ΜΚΟ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΚΟ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Η ΜΚΟ; ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΒΕΙ Η ΜΚΟ; ΑΜΑ ΘΕΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ; ΣΤΗ ΜΚΟ; ΟΧΙ. ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΩ. ΑΝΤΕ ΣΙΜΑΖΕΦΤΕΙΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. 8.12 εχεις ζαλιστεί και δεν επιασαν ακόμα οι ζέστες. Να εχεις υπόψη σου, οτι η ΜΚΟ είναι δύναμη, με παρεμβάσεις πλουραλιστικού χαρακτήρα.
  Ενημερώνεται αμεσα απο την Ε.Ε και δεν τυχαίο, οτι η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε είναι ενήμερη για το Βελβεντό, η αδικία που εγινε και η αναγκαιότητα επανίδρυσης του δημου Βελβεντού.
  Αν σε ζορίζει ιδιαίτερα η υπαρξη της ΜΚΟ, τι να κάνουμε...Δεν μπορύμε να κατεβάσουμε τον υψηλό πυρετό που εχεις!
  Πήγαινε στον Κωνσταντόπουλο, να σε εξυπηρετήσει.εκει θα βρείς την χαρά που θα σε δώσει ο νέος δήμαρχος.
  Για αυτό, μην βιάζεσαι...ΟΛΑ θα γίνουν για την ανεξαρτησία του Βελβεντού.
  Η ΜΚΟ εργάζεται νυχθημερόν για αυτό το στόχο και σύντομα θα γίνει πργματικότητα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!
  Η ΜΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ.
  --ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.
  Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Ηδη, η κόπωση επήλθε στους αγωνιστές και σιγά σιγά εγκαταλείπουν τα σχόλια.Η διάθεση τους μειώνεται, αφού διαπιστώνουν οτι με οσα και αν γράφουν, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει.
  Εξαφανίστηκαν ηδη οι φανατικοί σχολιαστές-αγωνιστές, που διέβλεπαν ανατροπή της ΜΚΟ.
  Α π έ τ υ χ α ν παταγωδώς!
  Η ΜΚΟ παραμένει η διοίκηση στο Βελβεντό.
  Αυτή είναι η πραγματικότητα και οι αγωνιστές του μίσους, αρχισαν να χωνεύουν για καλά...
  Η ΜΚΟ με τον Πρόεδρο της Μ. Στεργίου χαράσσουν την διοικηση στο Βελβεντό και δημιουργούν ελπίδες για ενα καλύτερο μέλλον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. manolaki vale sta sxolia ke to onomasoy ntrepese;afoy mono esi grafis gia ti Μ.Κ Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Για την ΜΚΟ γράφουν ολοι οι πολίτες της πόλης.Και γράφουν, γιατί εχουν εμπιστοσύνη στην ΜΚΟ, που γρήγορα θα ξαναφέρει την ανεξαρτησία στο Βελβεντό.
  ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. 07:57
  Δεν αναφέρθηκες καν στη επικείμενη συνάντηση του προέδρου της Μ.Κ.Ο. με τον πρόεδρο των Η.Π.Α για το φλέγον θέμα της ανεξαρτητοποίησης του κρατιδίου μας...

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Δελτίον Τύπου
  Το Πασχαλινόν του ταξίδι στην Σαντορίνη ετοιμάζεται ο Πρόεδρος ΜΚΟ Στεργίου.Μετά απο μακρά περίοδο υψηλών πολιτικών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων, με θετικά αποτελέσματα για το Βελβεντό, ο Πρόεδρος ΜΚΟ ετοιμάζεται για ολιγοήμερες αναπαυτικές διακοπές σε νησί του Αιγαίου. Η ηρεμία και η ξεκούραση, θα δώσουν την ευκαιρία στο Πρόεδρο ΜΚΟ να προβεί σε αυτο-περισσυλλογή ιδεών και σκέψεων και να επανέλθει δριμύτερος στα πολιτικά θέματα της περιοχής.Ο Πρόεδρος ΜΚΟ αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος, για το οτι είναι ο πλέον δημοφιλής πολιτικός στο Βελβεντό, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοπσύνης του εκλογικού σώματος και των δημοτων για ολους τους χειρισμούς των μεγάλων υποθέσεων, που αφορούν το Βελβεντό.
  Ο Πρόεδρος ΜΚΟ εύχεται σε ολους τους δημότες του Βελβεντού Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 7:57

  ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.
  ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΓΙΩΝ, ΓΕΛΑΣΤΕ....
  ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΑΠΑΛΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ!
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΗΚΕ, ΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΥ ΠΩΣ ΤΙ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ ΚΛΠ.
  ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ?
  ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Γιατί κυρίες και κύριοι της ΜΚΟ δεν ψάχνετε? Γιατί κάνετε δύσκολα τα εύκολα? Μόνο ψάξτε. Έχετε κάνει σχεδόν τα πάντα και καλά κάνετε γιατί όχι και αυτό. Η έρευνα δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν τώρα γιατί να μη γίνει? Πίστευε ή μη, ερέυνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Kι εσείς λαλάδες καρανέτα φίλοι μας μόνο λόγια πράξεις μηδέν. Όλο θα πείτε όλο κάτι θα κάνετε αλλά μόνο λόγια μιλήστε καθαρά αλλιώς βγάλτε το σκασμό. Τα καταφέρνουμε και μόνοι στο να φαγωθούμε μεταξύ μας δεν θέλουμε κι άλλες κουτάλες. Κρατήστε τις σχέσεις σας με τους γνωστούς της ΜΚΟ και αφήστε μας στην ησυχία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΡΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΚΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΙΟ ΝΥΚΟΚΟΙΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. απο Δήμαρχος κλητήρας19 Απριλίου 2011 - 1:23 π.μ.

  http://www.ustream.tv/recorded/13684735

  Αυτά που αναφέρει ο 02:18 για το διπλογραφικό σύστημα του δήμου Σερβίων και το ΜΠΑΚΑΛΙΣΙΚΟ σύστημα του οικονομολόγου Μανώλη και του οικονομολόγου Μάκη του δήμου μας, μπορείτε να τα ακούσετε στο παραπάνω link απο τον ιδιο τον ορκωτό λογιστή.είναι απο τη συνεδρίαση του δ/σ.

  Γι'αυτό επιτέλους σταματείστε τις μπουρδολογίες για την σωστή διαχείριση και λοιπες μακακιες.ξεπεράστε τις κομπλεξολογίες.

  Αν ενας μικρός δήμος στην Ελλάδα που δικαιούνταν να παραμείνει αυτόνομος ως υπόδειγμα αυτός είναι ο δήμος της Ανάβρας νομίζω και ισως κανένας αλλος.

  Εμείς με βάση τον Καλλικράτη μόνο με την ορεινότητα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι, αλλά αυτό το οπλο μας ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ απο τον ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ οταν επρεπε, το ειχε ξεχάσει και του το υπενθίμησε ο Καλλικράτης οταν μπήκε στη διαβούλευση.

  Στη συνέχεια στην κοκορομαχία που είχε ο λεβέντης μας με τον ανεκδιήγητο πρώην δήμαρχο Σερβίων (ούτε το ονομά του δεν θέλω να αναφέρω) στο ΤΟΠ (cnn της περιοχής μας)εριξε την βόμβα του ο ανεκδιήγητος κάνοντας ρεζίλι και μας και τον συνομιλητή του, ακυρώνοντας ΟΛΟ ΤΟΝ μέχρι εκείνη τη στιγμή ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

  Είπε: κ. Στεργίου το κριτήριο της ορεινότητας ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ (στη φαρέτρα σας) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ, και ηταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ για τον οποίο σας πρότεινε ανεξάρτητο δήμο το υπουργείο στη διαβούλευση.

  Την απάντηση του Στεργίου ας μου τη θυμίσει κάποιος απο τα πρωτοπαλήκαρα... θα ηθελα πάρα πολύ την τοποθέτησή σου Μάκη μου σε ολα τα παραπάνω...

  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ επίσης ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ... κατεβάστε τους τόνους, να συζητήσουμε ηρεμα γιατι οσο περνά ο καιρός το αδιέξοδο ολο και θα μεγαλώνει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΛΗΤΗΡΑ
  Φαίνεσε αρκετά ενημερωμένος.
  Ενημέρωσε και εμάς .
  Πόσα χρήματα χρωστάει ο Δήμος Βελβεντού σε επαγγελματίες και στον Εμπορικόκόσμο και πόσα χρωστάει ο Δήμος Σερβίων.
  Γιατί η λέξη που χρησιμοποιείς Μπουρδολογίες πρέπει να έχει και βάση.
  Μήπως αυτή η σύγκριση έχει και σχέση το σε ποιόν Δήμο πήγε ο Ορκωτός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Τι σχέση έχει πόσα χρήματα χρωστάει ο ένας δημος και ο άλλος; Αν έρθει ο ορκωτός στο δικό μας δήμο τα ίδια δεν θα πει; Αφού δεν υπάρχει διπλογραφικό σύστημα και ότι να'ναι έμπαινε στο ταμείο και ότι να' ναι έβγαινε. 3.55 για τα τελευταία (ορεινότητα και φάκελο) δεν λέμε τίποτα έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Ας είχαμε και εμείς διπλογραφικό σύστημα και ας χρωστούσαμε και τα μαλλιά της κεφαλής μας. Άρε φούρκα που μας χρειάζεται λέω εγώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. απο Δήμαρχος κλητήρας19 Απριλίου 2011 - 5:00 π.μ.

  03:55
  Με εκφράζει το σχόλιο του 18/04/11 05:50 στο παραθέτω, για τα ερωτήματα θα πάρω απάντηση απο ατομα της ΜΚΟ;;;;

  {{{{{{ Ανώνυμος είπε...

  05:19
  Είμαι ο 05:08, Αντε να δεχτώ οτι ολα είναι εντάξει οτι η διαχείριση του Στεργίου ηταν αριστη, τι σημαίνει αυτό; οτι δικαιούμαστε 3600 ατομα να εχουμε δήμο ανεξάρτητο επειδή εχουμε καλή διαχείριση; είναι αυτό επιχείρημα; για σύνελθε λίγο.
  Ο λόγος που μας είχαν 5ο δήμο, ηταν το κριτήριο της ορεινότητας και ΜΟΝΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ολα τα αλλα περι χρηστής διοίκησης είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε, για εσωτερική κατανάλωση και μόνον για το χτίσιμο του προφίλ του Μανωλάκη... αιντε ξυπνήστε.
  Αν ΘΕΛΑΜΕ να κερδίσουμε το δήμο για ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.Ε για το κριτήριο της ορεινότητας, αφού το πληθυσμιακό κριτήριο των 10.000 κατοίκων που εθετε ο νόμος δεν μπορούσαμε να το πιάσουμε;;;;

  Επιτέλους σταματείστε να λέτε....}}}}}}}}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Ξέρεις πόσοι Δήμοι στην Ελλάδα ήταν ορεινοί και δεν αποτέλεσαν Δήμο; π.χ.Λιβαδερό ,Τρανόβαλτο ,Οι μισοί των Ιωαννίνων κ.λ.π.
  Η ορεινότητα με τη χρειστή διαχείρηση πάνε πακέτο.
  Απο τα γραφόμενά σου όμως άλλα συμπεράσματα βγάζω.
  Να καταλάβω ότι είσαι υπέρ του ανεξάρτητου Δήμου η όχι ;
  Γιατί δείνεις συμβουλές για την ανεξαρτητοποίηση.
  Γιατί δεν ερχόσουν να μας τα πείς αυτά.
  Και μη μου πείς ότι για ένα τόσο μεγάλο θέμα κάνεις αντιπολίτευση .
  Γιατί και συ και εγώ και όλοι μας το ΒΕΛΒΕΝΤΟ αγαπάμε και γι αυτό αγωνιζόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Συνέχεια...
  Σε προσκαλούμε λοιπόν να αγωνιστούμε μαζί και που ξέρεις απο κλητήρας μπορεί να γίνεις Δήμαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Το συμπέρασμα, που βγαίνει απο τις απόψεις των Ψευτο-Αγωνιστών, που εκτίθενται παραπάνω, είναι οτι ΔΕΝ ξέρουν τι ζητούν...και τι να πούν!
  Επειδή, θα βαρεθούν σε λίγο καιρό, να γράφουν και άλλα παραμύθια, ας γνωρίζουν:
  --- Η Διοίκηση Στεργίου, ητο απολύτως επιτυχής!
  Η νέα δημοτική αρχή Σερβίων, ουδέν Μεμπτόν διαπίστωσε εις τα ταμειακα του πρώην δήμου Βελβεντού.Ολες οι οικονομικές χρήσεις είναι παραστατικές, με θετικό πλεόνασμα αποθεματικού.
  Η μνεία περί ορκωτών, είναι παραμύθι, που επινοήθει απο τους ψευτο-αγωνιστές για δημιουργία εντυπώσεων!Ο αντισμήναρχος Βελβεντού Λαζαριώτης, ομολογεί οτι είναι θαύμα η διοίκηση Στεργίου, με θετικά αποτελεσματα στα ταμειακά του πρώην δημου Βελβεντού, κάτι που δεν συμβαίνει με τα Σερβια!
  --- Ο Πρόεδρος ΜΚΟ δεν δίνει καμμία σημασία, εις τας φωνάς εκείνας, που γαυγίζουν αδιαλείπτως και καθ' εκάστην στον παρόντα χώρο,
  περνώντας ασκόπως την ωραν τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΗ ΧΡΕΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΚΟΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. kala re vodi 11.27 se ekleisan th lakoyvakai xeresai? alla to nero exoyn den kserw poses meres na to xloriosoyn alimono mhn pathei kaneis kati th g@@@@@te oloi
  vodia e vodia
  mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. 12:47
  AN EXEI KANEIS PROTHESH NA ENHMEROSEI TON NEO DHMO TI PREPEI NA KANEI H AN KAPOIOS APO TOYS MONIMOUS YPALLHLOYS TOY DHMOU, MELH THS MKO, EXHGHSEI STOUS NEOUS, TOTE BOREI KATI NA PAEI KALA, EIDALOS OXI XLORIO OUTE ......DEN THA EXOUME!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Προχθές έγραψα κάτι και κλάπτσιος με αποκάλεσε ΜΠεεεεεε τώρα βλέπω τον παραπάνω που γράφει Μουuouououououo ΑΡΕ ΟΛΑ έφτιαξες και ζωολογικό Κήπο. Τυχερέ αν δεν δουλεύεις κιόλας μπορείς να αρμέξεις Τζάμπα. Πρόσεξε όμως μην αρμέξεις το Τραϊ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Den asxoloymaste me an;ekdota. Vraio to BLOG gia anekdota. P;ame paidia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Οποιος γράψει το καλύτερο ανέκδοτο κερδίζει ένα αυγό του Τσιτσιόλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Giat;i den gr;afete re paidia. Αντε να το κάνω αυγό του Αντιναύαρχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Τομάρι του κερατά τα καλά πρέπει να λέγονται στην αρχή θα κλείσουν τρύπες και μετά στόματα. Ο ΌΛΑ άνοιξε δρόμο και τα μάτια πολλών κατοικίδιων είτε αυτά είναι κατσίκες είτε βόδια. Εγώ δεν θα σε κατατάξω σε καμία ομάδα από τις δύο γιατί πολύ απλά είσαι θηρίο όρνιο που περιμένεις να φας σάρκες. Το Βελβεντό μαζί με τον ΌΛΑ θα τα καταφέρουν θα γράφουν όλα τα κακώς κείμενα αλλά και όλα τα σωστά που γίνονται για να πάμε μπροστά. Με μικρότητες και ανοησίες δεν κάνουμε τίποτα βούτα τη γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις και όχι στους κώλους και τις κατουρημένες ποδιές εκεί είναι τα μικρόβια όχι γύρω σου. Κάνε φθορίωση στα δόντια σου και μετά χλωρίωση στο νερό!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Είμαι ο 1.39 και αναφέρομαι στον 12.47

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Κατ'αρχήν με την εισαγωγή σου κατάλαβα ποιός είσαι: Εχεις πράγματι αποθεμένα. Αλλά εγώ δεν είμαι ο ψυχολόγος σου. Λες ο΄τι το Το Βελβεντό μαζί με τον ΌΛΑ θα τα καταφέρουν. Εσύ όμως όποιος γράφει τον βρίζεις. Στο διαδίκτυοέχει ερκετές και καλές διευθύνσεις ψυχ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Are ΟΛΑ δεν βλέπσ καλά μι φαίνητι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Δεν ξέρεις τι σου γίνετε 1.47 μπερδεύεις την βούρτσα με την .ούτσα σας βαρέθηκα ρεμάλια όλους και σένα και την ΜΚΟ και τις ανοησίες σας. Φτάνει μας μπουχτίσατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Μπράβο στον 11:27 Εγώ είμαι ελεύθερος και θέλω να παντρευτώ. Ζητώ μια γυναίκα. Ας είναι απ'όπου νάναι. Ντόπια νάναι μόνο. Πως λένε παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο. Ας είναι και από τα Σέρβια. Δεν έχω πρόβλημα.
  Εσένα ΟΛΑ από που είναι η γυναίκα σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ....και ολοι κα8οντε μπροστα απο την οθονη, και χαιροντε με την εξυπναδα που μολις δημοσιευσανε..η με την παπαρια, η με την χοντρομαλ@@@α, η με, η με ....
  αλλοι παλι με την αναρτηση των 'δικων' τους..ΜΚΟ αντιΜΚΟ κλπ
  συμπερασμα????????????????????
  οταν 8ελουμε μπορουμε να κανουμε καλα πραγματα.
  ειτε αυτα τα επισημενει ο ..ΟΛΑ η ο ΤΙΠΟΤΑ ειτε η ΜΚΟ \οταν δε συμπεριφερετε σαν Παπας της Ρωμαιοκα8ολικης αλλα σαν οργανωση για το καλο οοολων των κατοικων του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ/ειτε ο απλος πολιτης ειτε ο καταστηματαρχης, ο αγροτης, ο υπαλληλος κλπ.....
  Ας αναλογιστουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τις ευθυνες μας ας θαψουμε τα ΤΟΜΑΧΟΚ και ας δουλεψουμε ολοιγια το καλο ,κυριως, των γενεων που ερχοντε....
  μπορουμε???????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Pros ton 2:00 mm ΣΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΕΡΑΣΙ (ΚΕΡΑΣΕΙ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. mporoume kai tha to kanoume file 2.03 kala les ta sxolia itan perita oxi logia mono praxeis!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ. ΔΗΛ ΣΑΣ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.
  ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ; ΕΑΣΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. ΟΛΑ: Θα σου πω ενα πραγματικό γεγονός. Μια φορά ένας είχε καφενείο. Και επειδή ήταν περίοδος κρίσης δεν είχε πελάτες. Ετσι μια βραδιά. Πατέρας και γιος μέτσαν με 1,30 δρχ. Ετσι κάνεις και εσύ. Γραφς εσύ. Απαντάς εσύ. Τελικά θα μεθήσεις μονάχους μονάχους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. 2.06 δεν θα πάρουμε παγωτό έχουμε δρόμο! Τι νομίζατε ότι δεν σας διαβάζουν και πιο πέρα από το Βελβεντό γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματά σας. Κρατήστε τα κεράσματα σας για τους επισκέπτες που θα κατακλύσουν το Βελβεντό το Πάσχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Κατάλαβα ο στόχος σου είναι άλλος. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζήλια. Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Τώρα αφήστε με ησυχο θέλω να διαβάσω ΛΈΞΕΙς ΤΗς ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΕΥΧΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. eeeep tou pardalo katsiki to theloyme gia th soybla asto kato.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. εγώ πάντως θέλω το παρδαλό κατσίκι και εσείς κρατήστε τα χάλια και τα γέλια ρε εξασφαλισμένοι. ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ. ΚΑΛΟΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ;
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ. ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ. ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ AYTA POY GRAFETE. ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΕΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΕΠΩ ΖΗΛΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΗΛΙΑΑΑΑΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑΑΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΚΑΛΟΒΟΛΗΨΑΚΗΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ANΑGNVSTES KAI GRAFONTES. ΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 160 ΧΛΜ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 650 € ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; E RE ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΔΗΜ ΑΡΧΗ Μ' ΑΥΤΑ ΑΣΟΛΕΙΤΑΙ; RE ΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΟΥ. ΑΜΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΓΩ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΩ; EISTE KALA; ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΣΑΣ. ΦΡΑΓΚΑ ΘΕΛΩ ΡΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. απο Δήμαρχος κλητήρας20 Απριλίου 2011 - 12:59 π.μ.

  Η γυναίκα μου μού έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό:


  Αγάπη μου,

  Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.

  Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.

  Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου.

  Σ' αγαπώ.

  Και εγώ απάντησα:
  .
  .
  .
  .
  Είμαι στην τουαλέτα. Τί να στείλω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. ΣΤΕΙΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ! ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. Ο Πρόεδρος ΜΚΟ είναι ο μόνος που φρόντισε για την πόλη, το Βελβεντό.Με πόνο ψυχής, κάθε μέρα ηταν στον αγώνα και στην προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της πόλης μας.
  Γιατί τον περιφρονείτε?
  Είναι ντροπή σας, να υποτιμάτε, ενα ανθρωπο, που εδωσε την ψυχή του, για την σωτηρία της πόλης μας.
  Γιατί δεν μιλάτε για τον Κων/πουλο?
  Σας εσωσε, ε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. O 12:59 KERDISE TO AYGO TO KLOYBIO

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Ψευτο-Αγωνιστές....
  Τι εχετε να πείτε για το δήμαρχο Σερβίων?
  Που δεν ξέρει ακόμα τι θα πεί βελβεντός.
  Αναγνωρίζετε τον Αντιδήμαρχο Βελβεντού?
  Ναί ή ΟΧΙ?
  Τι λέτε Ψευτο-αγωνιστές?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. 5.25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ Σέρβια ΚΑΙ ΑΛΛΟ Σερβία ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. ΘΑΥΜΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΊΚΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΣΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΆΡΩΝ ΤΗΣ ΜΚΟ. ΜΕΤΑΞΎ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΖΟΡΖΟΒΙΛΗ-ΤΣΕΓΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ, ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΝΩΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. ΚΟΥΙΖ
  Ποιος πήγε από το Βελβεντό στη Σαντορίνη κάνοντας χρήση τησ προσφορά τησ φόρθνετ, για τους νέους συνδρομητές τετραήμερο στην Σαντορίνη.... ούτε αυτό δν πλήρωσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Αφελής ερώτηση:
  Αφού ολα τα θέματα της κοινωνίας μας, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με μια εθελοντική οργάνωση τύπου ΜΚΟ, ΓΙΑΤΙ τόσα χρόνια πληρώνουμε εναν σωρό χρήματα για δημαρχέους, αντιδημαρχέους, προέδρους, παρέδρους κλπ... πόσα εργα θα γινόντουσαν αραγε τόσα χρόνια προς ΟΦΕΛΟΣ ολων μας αν δεν ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΜΕ χρήματα προς οφελος λίγων ατόμων;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Έκθεση φωτογραφίας στο Βελβεντό με θέμα « Καθημερινές ιστορίες καθαριότητας» αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της ΜΚΟ. Όροι συμμετοχής… Οι φωτογραφίες θα πρέπει να δείχνουν ΜΟΝΟ ανθρώπους με φόρμες να σκουπίζουν να κλαδεύουν και να μαζεύουν τα σκουπίδια που οι ίδιοι ρίξανε στους δρόμους του Βελβεντού. Αν δεν είστε μέλος της ΜΚΟ δεν έχετε κρατήσει πανό και δεν έχετε φωνάξει τα συνθήματα περί ανεξαρτησίας του Βελβεντού δεν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση. Κατά την κατάθεση των αιτήσεων θα πρέπει να φοράτε το μπλουζάκι με την κατσίκα και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα εργαλεία < σκούπες κλαδευτήρια κτλ.>. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά στα γραφεία της ΜΚΟ ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Πήραν φωτιά τα φλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Καλά είχαμε ησυχάσει όσο ήταν στην Ιταλία. Γύρισε και άρχισαν τα δελτία τύπου πάλι, να μας ξεφτιλίζουν ομαδικώς, αποκαλώντας μας βρωμιάρηδες! Λες και δεν πλένουν οι γυναίκες τους δρόμους, λες και δε βάφουν τα σπίτια, τη ΜΚΟ περιμέναμε και το Στεργίου να μας καθαρίσουν! Ντροπή τους για αυτά που γράφουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. http://www.youtube.com/watch?v=Ta-z03e3QVA&feature=related

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΚΟ
  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!!!!!!

  "- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑΡΟΠΩΘΗ!!!
  - Χ Ε Σ Τ Η Κ Α !!!!!!!!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή